Burak Elmas: "Falcao transferinde yöneticiler zararı ceplerinden ödeyecek olsalardı bu transfer asla olmazdı"

Burak Elmas: "Gedson'u önce göndermek istemediler. Kiralamak da istemediler. Orada yönetim değişti. Sürekli yönetimin vereceği kararı bekledik. Takımda tutmaya karar verdiler. Kulübünde başarılar dileriz."

bu kadar kapatma kapiyi baskanim...

Vermiyolar ne yapalım başka oyuncu yok gibi takıntı yapınca aha böyle elde sıfır kalıyor

Burak Elmas: "Hakem müessesemiz kötü. Son maçta, hem bize hem de rakibimize karşı ciddi hatalar yapıldı. VAR'da yapılan hataların kötü niyetli olduğunu düşünüyorum. Eskiden 'Göremediler.' diyorduk, artık ekrandan da göremiyorlar."

doğru ama bunu herkes biliyor

Baskan dogru konuşuyor ama mesela açık şekilde bu hakemler nasıl değişir önerisini söylemeli ,mhk başkanı kulüp taraftarı biri olmamalı diye açıkça soylemeli

Sahada gördüğün kadarıyla transferde hata yaptığını düşünmüyorsan çok büyük sıkıntı var.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim anlamadığım her başkan aynı şeyleri söylüyor sonra gelen adam da bütün boklarını ortaya çıkarıyor bir bakmışsın aynısını bunlarda yapmış.Güvenmiyorum artık böyle sözlere icraat görmeden de inanmayacağım. Mustafa başkan da bi konuşurdu sanarsın Galatasaray çok önemliymiş de hiç zarar edecek hareketler yapmazmış gibi ama görünen tablo gittikten sonra çıkıyor. Sistemin ilk başta tüzükte değişmesi gerekiyor gelen başkan aleni şekilde zarar verecek yanlış işler yapmışsa kendi cebinden karşılamalı gibi vs. Ama öyle olunca da başkan çıkmaz ortaya kendi şirketlerini böyle yönetseler hepsi batar ama konu Galatasaray olunca hepsi bakıyorum bol keseden harcıyor bi ara sözlükte Galatasarayın yöneticilere ve arkadaşlarına verdikleri yemeklerden bahsetmişlerdi orada ki zararı açıklamıştı gerçekten de şok edecek rakamlardı ,bilen varsa bu konuyu paylaşabilir.

Eh ozaman bir devrim acin ve gelen yönetim külübü belirli sekilde fazla borclu biraktiysa cepinden ödesin diye tüzüke bir ek madde ekleyin varmisin baskan?

Adam La liga'da çatır çatır gol atıyor ama başta başkan olmak üzere Terimcilerin hala jetonu düşmüyor. Falcao aynı Jardel gibi zamanında harcanmış futbolculardan biridir.. Sen başkan olarak kalk git 100'e yakın transfer yapıp oyun oynayamayan ama Ocakta iyi olacağız yalanını milletin gözünün içine baka baka söyleyen teknik direktörün yakasına yapış.

Adam La liga'da çatır çatır gol atıyor ama başta başkan olmak üzere Terimcilerin hala jetonu düşmüyor. Falcao aynı Jardel gibi zamanında harcanmış futbolculardan biridir.. Sen başkan olarak kalk git 100'e yakın transfer yapıp oyun oynayamayan ama Ocakta iyi olacağız yalanını milletin gözünün içine baka baka söyleyen teknik direktörün yakasına yapış.
Adam oynamıyor değildi sakattı sakat. Oynadığında zaten atıyordu neyden bahsediyorsun sen ? Git bak bakalım istatistiklerine bol keseden sallmadan önce. Adam kaç maça çıkmış kaç gol atmış.

Adamın bizde sorunu kötü oyun değildi. Sahaya çıkamamasıydı yoksa bizde de oynadığında gayet atıyordu.

Peki bir futbolcuyu alıp almamanin zarar olduğu nasıl belirliyoruz? Fiyatına göre mi, oynadığı süreye göre mi, kaç gol attigina mı, yoksa maç başı kaç top kaptigina mı? Bana göre senin de yaptığın gereksiz transferler ve sözleşmeler var, FT'nin yönlendirmesiyle de olsa. Ülkenin en büyük kulübüne başkanlık yapıyorsun, ama takımın hala 4 tane falan 11 oyuncusuna ihtiyacı var.

Adam oynamıyor değildi sakattı sakat. Oynadığında zaten atıyordu neyden bahsediyorsun sen ? Git bak bakalım istatistiklerine bol keseden sallmadan önce. Adam kaç maça çıkmış kaç gol atmış.

Adam oynamıyor lafını yukarıda nerede kullandım gösterirmisin ?.. Benim yazmadığımı uydurup çıkarımda bulun sonra bol keseden salladığımı iddia et.. Adam baktı ki buradaki sağlık heyeti bir halta yaramıyor gitti İspanya'ya ve tedavi olup dönünce toparlamıştı ve çoğu maçta millet adam yıkılmıyor diye yorum yapılırken geçen sene lig sonlarına doğru kulübeye mahkum edildi. Halil'di hocanın prensi aynı şimdi olduğu gibi.. Şimdi o meşhur kronik sakat bizdeyken alamadığı pasları alıp işini gayet güzel yapıyor.

Falcao İspanya performansı şaşırtmasın. Aslında orada da sakatlanmamasida olası. Bizdeki rakip kasaplar bile falcao nün kendini sakınmasına yeter. Yani adam oynadığında katkı vermiş.

Adam oynamıyor lafını yukarıda nerede kullandım gösterirmisin ?.. Benim yazmadığımı uydurup çıkarımda bulun sonra bol keseden salladığımı iddia et.. Adam baktı ki buradaki sağlık heyeti bir halta yaramıyor gitti İspanya'ya ve tedavi olup dönünce toparlamıştı ve çoğu maçta millet adam yıkılmıyor diye yorum yapılırken geçen sene lig sonlarına doğru kulübeye mahkum edildi. Halil'di hocanın prensi aynı şimdi olduğu gibi.. Şimdi o meşhur kronik sakat bizdeyken alamadığı pasları alıp işini gayet güzel yapıyor.
Fatih Terim oynatmıyora getiriyorsun olayı. 2 tam sezon bizdeydi adam zorladı oynamak için ama sakatlandı ben kötü niyetten oynamadığını düşünmüyorum. Fatih Terim'de arkasında durdu sürekli. İspanyaya gönderdi geldi tam hazır değildi antreman yedi vs derken yönetim değişti ve gitmesini istediler. 5 milyon euro garanti ücret alan adam göndermeleri normal çokta 5 milyonluk perfonmansta vermiyordu. Ama sen kötü niyet yaparak suçluyorsun iftira atıyorsun.

Fatih Terim oynatmıyora getiriyorsun olayı. 2 tam sezon bizdeydi adam zorladı oynamak için ama sakatlandı ben kötü niyetten oynamadığını düşünmüyorum. Fatih Terim'de arkasında durdu sürekli. İspanyaya gönderdi geldi tam hazır değildi antreman yedi vs derken yönetim değişti ve gitmesini istediler. 5 milyon euro garanti ücret alan adam göndermeleri normal çokta 5 milyonluk perfonmansta vermiyordu. Ama sen kötü niyet yaparak suçluyorsun iftira atıyorsun.
Yunus Can benim sana tavsiyem maçları izlememiş süreci bilmeyen adamlara git olmamış şeyleri yedir olur mu.. Sen hem yalan söylüyorsun hem de o söylediğin yalan üzerinden kötü niyetli iftira atıyorsun diyorsun.. Neymiş İspanya'ya gitmiş gelmiş tam hazır değilmiş ve antreman vs yerken yönetim değişmiş.. Bunu cahile yedir maçları izleyene değil.

Adam sakatlık İspanya dönüşü 3-0'lık Kayseri maçını kazandırdı.. Sonra kesik yiyip ligin son döneminde sakat olmadığı halde birçok maçta hocanın prensleri Emre Akbaba-Halil ikilisi oynatıldı ilerde.. Git maç konularında milletin girdiği krizleri gör.. Halil'in bazı maçlarda kaçırdığı goller sonrası bile rotasyon oyuncusu olarak kullanılmadı adam.. Falcao o son dönem maçlarında iyi bir hocanın elinde çatır çatır iş yapabilirdi..

Geçen sene Kerem'in ısrarla Arda için kesilmesi.. Makina gibi gelen Muhammed-Onyekuru ikilisinin sistemsizlikle bitirilmesi , Arda-Akbaba için şampiyonluğun satılması.. Kötü niyet arıyorsan şampiyonluğu satan hocana bak.. Arda Turan 40 maç 0 asist.. Şampiyonluk böyle satılır.

Yunus Can benim sana tavsiyem maçları izlememiş süreci bilmeyen adamlara git olmamış şeyleri yedir olur mu.. Sen hem yalan söylüyorsun hem de o söylediğin yalan üzerinden kötü niyetli iftira atıyorsun diyorsun.. Neymiş İspanya'ya gitmiş gelmiş tam hazır değilmiş ve antreman vs yerken yönetim değişmiş.. Bunu cahile yedir maçları izleyene değil.

Adam sakatlık İspanya dönüşü 3-0'lık Kayseri maçını kazandırdı.. Sonra kesik yiyip ligin son döneminde sakat olmadığı halde birçok maçta hocanın prensleri Emre Akbaba-Halil ikilisi oynatıldı ilerde.. Git maç konularında milletin girdiği krizleri gör.. Halil'in bazı maçlarda kaçırdığı goller sonrası bile rotasyon oyuncusu olarak kullanılmadı adam.. Falcao o son dönem maçlarında iyi bir hocanın elinde çatır çatır iş yapabilirdi..

Geçen sene Kerem'in ısrarla Arda için kesilmesi.. Makina gibi gelen Muhammed-Onyekuru ikilisinin sistemsizlikle bitirilmesi , Arda-Akbaba için şampiyonluğun satılması.. Kötü niyet arıyorsan şampiyonluğu satan hocana bak..
Kimseye birşey yedirmeye çalıştığım yok Emre. İftira atıyorsun bitirdi diye hala söylüyorum iftira . Nefretinden gerçekleri bile göremez olmuşsun yok onu bitirmiş yok şunu bitirmiş geçin bunları arkadaş gelişenler ne olacak ? Yok evlatçı diyordunuz keremi oynatmayınca şimdi keremi oynatıyor başka birşey diyorsunuz . Siz gidin Fatih Terim düşmanlığını Antu gibi yerlerde yapın. Adam nefretinden 5 milyon garanti ücret alan bonuslarla 7 milyonu bulan adamı savunur olmuş. Geçmişi araştıralım Falcao'a sövende kendisi çıkar. Nefretinizde boğulacaksınız.

Geri
Üst Alt