Burak Elmas, Fatih Terim'in Transfer Yetkisini Elinden Aldı!

20211229_220051.webp

Hahahaaahh bu nasıl bir komedi abi
Daha ne kadar dalga geçecekler acaba
Transfer yetkisini almışmış
Bu elmas tarihin en komik başkanı olarak kayıtlara geçmiştir

Canım benim sen yetki falan alamazsın, bunu kendin de biliyon
Anca oturur şimdi ne halt edicez diye karşılıklı konuşursunuz, terim der ki “böyle söyle, sonra şunları şunları transfer et, bu yılı da böyle bitiririz, gelecek yıla Allah kerim, unutulur gider zaten”
Sen de “tımım hocacım” dersin

TERİM’İ KOVAMAYAN YÖNETİM İSTİFA

Fanatik haberi paylaşılması yasak diye biliyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cok gec kalinmis bir karar. Ayrica hangi ekip kurulursa kurulsun hoca alinan transferleri yine bir sekil kurutur. Sonra benim istedigim oyuncular alinmadi Temmuzu bekleyin der.

Gerçekte olan:Burak Elmas 3-4 tane boş çek imzalamıştır transfer için,hoca rakamları doldurur nasılsa.

Yere düsünce tekme atan cok olur

Yaz aylarinda bizzat ben görüsüyorum demisti yani yetki Burak elmas’ta

Yalan haberdir

Bu Belmas'ın tüm taraftar arkasında şekilde başkanlığa gelişi aynı kankisi Koç'a benziyordu. Başımıza büyük bela aldık sonumuz hayırlısı!!

Bu gibi haberlerin amacı ne hakikaten, şu sıralar manasız şekilde buna benzer haberler çıkıyor. Eskiden olsa bizi karıştırmak istiyorlar, iç huzuru bozmaya çalışıyorlar falan derdim de öyle bir durumda yok zira ortada karıştırmaya değer bir takım yok. Tuhaf.
Taraftarın gazını almaya yönelik haberler bunlar hala öğrenemediniz mi renktaş ?

Taraftarda bu haberleri okuyup birşeyler değişecek zannedip aksiyon almıyor.. Ve bu sayede fatih terim ve burak elmas amacına ulaşmış oluyor..

Bu 2 şahısın kendi gideceği falan yok.. Acilen bunları kulüpten kovmak gerek.. Yoksa iş başka yerlere gidiyor. Kulübün imajı yerlerde sürünüyor.

Taraftar acilen toplanıp hem yönetim hem terimi istifaya çağırmalı

TERİM’İ KOVAMAYAN YÖNETİM İSTİFA

Geri
Üst Alt