Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 7.979
- 8.304
- 2.368
375 bin euroPenanın maliyeti 0 lira
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
375 bin euroPenanın maliyeti 0 lira
Bunda utanılacak birşey yok ki yav. Bizden istenen parayı peşin veremezdik başkalarına taksitli getirdiler derse suçu da kendisinden alır direkt benfica&ahmet a.ş.'ye atar.Politik cevaplar veriyor işte, istedik ama paramız yok alamadık mi deseydi.
Corap söküğü gibi ilerler sonrasi birilerini suçlayıp aradan çıkabilir ama yapmıyor. Kendi de ak kaşık değil hataları vardı çünkü.
Sezon başıverdiğimiz bonservisler ortada satış yapamadığımız için kasada para yok mu desin.
GscimbomMobile
Bizim kaleyi koruyan yerli kaleci baskiyi kaldiramiyor renktasYarım dönem hatta Muslera iyileştiğini düşünürsek birkaç maçlığına 375 bin euro sizin için düşükse bir şey diyemeyeceğim.Yerli kaleci çok rahat bulunabilirdi bence zaten gitmiş olan bir sezonda Muslera gelene kadar altyapıdan bir kaleciyi de oynatırdım.
Oynatılması zorunlu olan yerli sayısı giderek artacağı için diğer büyükler gibi yerli kaleci konusunda yürekli olmalıyız artık.
Abicim yapma gözünü seveyim . Gedson bizde oynamış , Beşiktaş'la puan puana gelip averajla şampiyonluğu kaybettğimiz sezonda en önemli oyunculardan biriydi . Adam 23 yaşında , adamın potansiyeli var . Sırf Rize maçında oyundaki rolünü görürsek zaten bizim ne kadar ihtiyacımız olduğunu görüyoruz. Falcao ile Gedson'u karşılaştırmak cidden çok saçmagedson falcao karşılaştırması çok doğru. falcao tamamen twitci tayfanın gazıyla yapılan bir transferdi. gedson da alınsaydı twitci tayfanın gazıyla yapılmıs bir transfer olacaktı.
Maaşını yük olarak ne zamandan beri görmeye başladık.375 bin euro
Güzel kadın güzel..Alnı cok açık yoksa gideri var
TFF Kulüplere harcama limiti koyduğundan beri.Maaşını yük olarak ne zamandan beri görmeye başladık.
Habire ayni sacmaliklari okuyorum yerli kaleci neden alinmamis da yonetim neden yabanci almis da.Yarım dönem hatta Muslera iyileştiğini düşünürsek birkaç maçlığına 375 bin euro sizin için düşükse bir şey diyemeyeceğim.Yerli kaleci çok rahat bulunabilirdi bence zaten gitmiş olan bir sezonda Muslera gelene kadar altyapıdan bir kaleciyi de oynatırdım.
Oynatılması zorunlu olan yerli sayısı giderek artacağı için diğer büyükler gibi yerli kaleci konusunda yürekli olmalıyız artık.
Terim takimin basinda olsun, tudor kovulmus diyelim. Takimin durumu kötü kume dusme hattina yakiniz. Mactan 1 gun once tudorla resim cekio arda.Aha ardanın kadro dışı kalma sebebi terimle fotoğrafıymış
gedson hiçbir sezonda hiçbir takımın en önemli oyuncularından biri olmadı. bu performansını devam ettirirse belki çaykur rizesporun efsanesi olabilir.Abicim yapma gözünü seveyim . Gedson bizde oynamış , Beşiktaş'la puan puana gelip averajla şampiyonluğu kaybettğimiz sezonda en önemli oyunculardan biriydi . Adam 23 yaşında , adamın potansiyeli var . Sırf Rize maçında oyundaki rolünü görürsek zaten bizim ne kadar ihtiyacımız olduğunu görüyoruz. Falcao ile Gedson'u karşılaştırmak cidden çok saçma
Shutla ulan ne yipratmamasi.Burak Elmas: "Arda'nın Fatih hocayla fotoğrafından rahatsızlık duymadım. Ancak hassas dönemde mevcut hocası haksız eleştirilirken, o fotoğrafı paylaşmasını doğru bulmadım. Arda hata yaptı ama yıpratmamak da lazım."
Burak Elmas: "Galatasaray bir fotoğraftan zarar görecek kadar zayıf bir camia değil. O fotoğraftan zarar görmedik."
Ben sizin düşüncenizi saçmalık olarak tanımlamıyorum,sizinle aynı görüşte olmayanlara da saygı duymalısınız bence.Habire ayni sacmaliklari okuyorum yerli kaleci neden alinmamis da yonetim neden yabanci almis da.
Cok basit: oyle biri yok cunku senin alabilecegin. Kiralik gonderdigimiz Okan'i vermediler. Diger iyi yerli kaleciler de belli , hangi takimlarda oynadiklari da, onlara talip olsak kac milyon euro isteyeceklerini az cok tahmin edebiliyoruz. Bana bir isim ver madem dusuk maliyetli iyi bir yerli kaleci var su isim deyin, surekli muallak yorumlar goruyorum bu konuda.
Alt yapida iyi bir kaleci yok, suana kadar alt yapidan gelen kalecilerin hepsi fos cikti. Oyle demekle olmuyor bunlar.
Burada mali olarak bahşediyor bence. Muhtemelen başka bir harcama planları varBurak Elmas: "Gedson'u transfer etmek demek, gelecek sezon başka şeylerden vazgeçmemize sebep olacaktı. Gedson Fernandes transferini yapabilirdik. Yapmadığımız için pişman olmadık."