Burak Elmas, Haber Global'de Soruları Cevapladı

Gedson konusunu beceremediler hatta ellerine yüzlerine bulaştırdılar daha üstüne bir şey demeye gerek yok. Sene sonu Campos ve Sensibile 6-8 numaları bulup getirirler başarısız olursa eleştiriyi arttırarak devam ederiz getirdikleri adamlar başarılı olur fark yaratırsa da önümüze bakarız. Bence bunları bu sene ibra etsinler Campos ve Sensibile ile 1 yaz ve 1 ara transfer geçirelim seneye başarı gelmezse idari açıdan değil direk mali açıdan ibra etmesinler.

Gedson alınmasını çok istiyordum ama Gedson alınıp başka bir yerimiz açık kalacaksa ya da yazın elimiz transferde güçsüz olacaksa kabul edilebilir. Bu sezon her türlü gitti artık bir amacımız kalmadı. Görelim yaz ayı ne olacak

Bunda utanılacak birşey yok ki yav. Bizden istenen parayı peşin veremezdik başkalarına taksitli getirdiler derse suçu da kendisinden alır direkt benfica&ahmet a.ş.'ye atar.
Şuan her sıvamasında suçu daha çok kendisine yüklüyor. Taraftar sorar o halde 5 milyona kiralarmış gibi 5 sene oyuncu almanın neresi zarar ettirecek. Senelik 1+1.3 milyon euro maliyetle hangi oyuncuyu alabilecekler. Buna en yakın örnek babel 3 milyon alıyor ve boş teneke.
ahmet gavati dursun zamanında alamadığı komisyonları da istemiş olabilir. ondan sonra menajerlerin aldıkları diye bir gündem yarattılar zaten.

Başkan iyi bir hatip. Kağıttan okuyormuş gibi güzel konuşuyor.

Belki son iki maç beni yumuşattı ve olumsuzluktan biraz uzaklaştım ama burada okuduğum hakaretlere şaşırıyorum. İsimler önemli değil, başkanlık makamına bu kadar hakaret edilemez. Burası kahvehane değil. Yazdıklarınızı tüm Türkiye okuyabilir

Hakaret elbette hata ama şu makam işlerini bir birakalim ya. Oldu da o makamda bir terörist oturdu, olmaz da oldu diyelim, simdi makama saygi diye laf mi etmeyelim? Makamlari çok büyütmeyin, peygamber degil bu insanlar

Cevabini soyle verdi;

15 yabanci vardi takimda dedi, bir kac oyuncunun sozlesmesi feshedilmesi gerekiyormuş

Ayrica istenilen rakam cok yuksekmis Gedson icin dedi ve bu paralari verseydik yaz donemi yapilacak transfer butcesi daha az olacaktı
O zaman şu denebilir, gedsonu alsaydın yazın ortasaha almayacaktın satış yapmazsan. Şindi ortasahaya adam arayacaklar, 2-3 adam alacaklar ya tutarsa verilen para gedsonun parasını geçecek, alınanda gedson gibi olmatacak. Biz bu filmi çok gördük, gomisi 1 milyon euro için sattık oraya 20 milyon euro harcayıp gomis gibisini bulamadık. Yine aynı senaryo, umarım başkan bunuda okur.Gedsonda hata ettim taraftardan özür dilerim dese helal olsun başkan der destek olurdum vallahi, ama hatasını görmüyor hala kendi bildim havasında neyine destek olayım.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Saçma sapan bir zamanlama. Takım 2 maç üst üste kazanmış. Twitter provokatörleri bir sonraki puan kaybına kadar kafasını kuma gömmüş. Niye çıkıp tekrar olumsuz eleştirilerin önünü açıyorsun ki?

Saçma sapan bir zamanlama. Takım 2 maç üst üste kazanmış. Twitter provokatörleri bir sonraki puan kaybına kadar kafasını kuma gömmüş. Niye çıkıp tekrar olumsuz eleştirilerin önünü açıyorsun ki?
Ismail Kartalın Domenecten iyi oldugu hususuna katılır mısın üstad

Peygamber olmadıkları malum. Eleştiri gayet normal ama kim oldukları belli olmayan, bunu fırsat sayıp sallayanlar da ayıp ediyor. Aslında bu benim değil yönetimin işi. Fazla ileri gidenleri uyarmaları lazım.

ahmet gavati dursun zamanında alamadığı komisyonları da istemiş olabilir. ondan sonra menajerlerin aldıkları diye bir gündem yarattılar zaten.
iste boku direkt üzerinden atması lazım. İhtiyacımız yoktu, yabancı sınırı, gelecek sene yapılanmayı etkiler gibi bahaneler kendisine dönüyor.
Çıkıp açıkça bu transferin sebebi ahmet olan adamdır diyecek, biz gedsona menajerini değiştirmesini söyledik kabul etmeyince almadık diyecek bu kadar. Kendisi zamanında kulüpten boşuna banlanmadı. Çıkıp ahmetin hicbir oyuncusu ben baskan oldugum surece bu kulupten içeri girmeyecek demesi bile yeterli.

Gelirken şeffaflık, her hafta açıklama, eski yönetim taraftara inemiyor diye gel. Geldiğinden beri eski yönetimin kopyası ol. Adam taraftarla nasıl etkileşime geçeceğini bile bilmiyor yav hayret bir olay.

Gedson’u almadigina pisman oldu mu soruldu dun, verdigi cevap:

“Onunuzdeki 2-3 sezon potansiyel yildiz adaylari Luis Campos ve Sensibile ve ekibi ile beraber izlemeye basladik. Bunun hata olup olmadigini onumuzdeki sezon o pozisyonda oynayacak yeni oyuncular belirleyecek”

Bakalim Campos ve Sensibile potansiyel yildiz adaylarini kac milyon euro’ya getirecek.

Geri
Üst Alt