Ibrahim Atesoglu
Parçalı Üye
- 11 Aralık 2008
- 2.799
- 244
- 1.333
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ahmet gavati dursun zamanında alamadığı komisyonları da istemiş olabilir. ondan sonra menajerlerin aldıkları diye bir gündem yarattılar zaten.Bunda utanılacak birşey yok ki yav. Bizden istenen parayı peşin veremezdik başkalarına taksitli getirdiler derse suçu da kendisinden alır direkt benfica&ahmet a.ş.'ye atar.
Şuan her sıvamasında suçu daha çok kendisine yüklüyor. Taraftar sorar o halde 5 milyona kiralarmış gibi 5 sene oyuncu almanın neresi zarar ettirecek. Senelik 1+1.3 milyon euro maliyetle hangi oyuncuyu alabilecekler. Buna en yakın örnek babel 3 milyon alıyor ve boş teneke.
Başkan iyi bir hatip. Kağıttan okuyormuş gibi güzel konuşuyor.
Belki son iki maç beni yumuşattı ve olumsuzluktan biraz uzaklaştım ama burada okuduğum hakaretlere şaşırıyorum. İsimler önemli değil, başkanlık makamına bu kadar hakaret edilemez. Burası kahvehane değil. Yazdıklarınızı tüm Türkiye okuyabilir
O zaman şu denebilir, gedsonu alsaydın yazın ortasaha almayacaktın satış yapmazsan. Şindi ortasahaya adam arayacaklar, 2-3 adam alacaklar ya tutarsa verilen para gedsonun parasını geçecek, alınanda gedson gibi olmatacak. Biz bu filmi çok gördük, gomisi 1 milyon euro için sattık oraya 20 milyon euro harcayıp gomis gibisini bulamadık. Yine aynı senaryo, umarım başkan bunuda okur.Gedsonda hata ettim taraftardan özür dilerim dese helal olsun başkan der destek olurdum vallahi, ama hatasını görmüyor hala kendi bildim havasında neyine destek olayım.Cevabini soyle verdi;
15 yabanci vardi takimda dedi, bir kac oyuncunun sozlesmesi feshedilmesi gerekiyormuş
Ayrica istenilen rakam cok yuksekmis Gedson icin dedi ve bu paralari verseydik yaz donemi yapilacak transfer butcesi daha az olacaktı
Ismail Kartalın Domenecten iyi oldugu hususuna katılır mısın üstadSaçma sapan bir zamanlama. Takım 2 maç üst üste kazanmış. Twitter provokatörleri bir sonraki puan kaybına kadar kafasını kuma gömmüş. Niye çıkıp tekrar olumsuz eleştirilerin önünü açıyorsun ki?
Hakaret elbette hata ama şu makam işlerini bir birakalim ya. Oldu da o makamda bir terörist oturdu, olmaz da oldu diyelim, simdi makama saygi diye laf mi etmeyelim? Makamlari çok büyütmeyin, peygamber degil bu insanlar
IK ya bırak üstün demeyi iyi olduğunu söylemek bile ayıptır, en naif tabirle körlüktürIsmail Kartalın Domenecten iyi oldugu hususuna katılır mısın üstad
Niye olm herif 7 macta 1M 2B 4G almis. Gencolara sans veriyor Avrupadan elendi sadece. 4. SiradaIK ya bırak üstün demeyi iyi olduğunu söylemek bile ayıptır, en naif tabirle körlüktür
Fb deki ortasahadan rastgele 1 kişi al bize koy; neler oluyor bak.Niye olm herif 7 macta 1M 2B 4G almis. Gencolara sans veriyor Avrupadan elendi sadece. 4. Sirada
Bi' güler geçerim. Ciddiye almam.Ismail Kartalın Domenecten iyi oldugu hususuna katılır mısın üstad
iste boku direkt üzerinden atması lazım. İhtiyacımız yoktu, yabancı sınırı, gelecek sene yapılanmayı etkiler gibi bahaneler kendisine dönüyor.ahmet gavati dursun zamanında alamadığı komisyonları da istemiş olabilir. ondan sonra menajerlerin aldıkları diye bir gündem yarattılar zaten.