Burak Elmas, Haber Global'de Soruları Cevapladı

"Gedson, Galatasaray'a gelmesi mümkün olan oyunculardandı ama bu transferin olması, Galatasaray'ın başka şeylerden vazgeçmesini gerektirecekti."

Neyden vaz geçecektik mesela ? Pulgar'dan mı, Pena'dan mı neyden vaz geçecektik başkan ! Korkuyorum ki bu sorunun cevabı evet olsun, o kadar da olmaz diyorum ama söz konusu elmas olunca ihtimal de veriyorum.

"Gedson, Galatasaray'a gelmesi mümkün olan oyunculardandı ama bu transferin olması, Galatasaray'ın başka şeylerden vazgeçmesini gerektirecekti."

Neyden vaz geçecektik mesela ? Pulgar'dan mı, Pena'dan mı neyden vaz geçecektik başkan ! Korkuyorum ki bu sorunun cevabı evet olsun, o kadar da olmaz diyorum ama söz konusu elmas olunca ihtimal de veriyorum.
Cevabini soyle verdi;

15 yabanci vardi takimda dedi, bir kac oyuncunun sozlesmesi feshedilmesi gerekiyormuş

Ayrica istenilen rakam cok yuksekmis Gedson icin dedi ve bu paralari verseydik yaz donemi yapilacak transfer butcesi daha az olacaktı

Son düzenleme:
Guardiola: futbolda çözülmesi gereken birsey varsa torrent çözer...

Torrent: çözdüm... ömer bayram

....umarım haklısındır Pep

Son düzenleme:
Son 15 senedeki başkanları gördükten sonra Galatasaray başkanlık makamının benim evdeki koltuğumdan çok büyük bir farki olmadigini söyleyebilirim.
Bende öyle düşünüyorum ama hakaret o makama yakışmıyor.. ayrıca avrupai bir yöntem üzerinde çalışıyor. Biraz zaman tanımak lazım. Biraz bekleyelim.

Kötü bisey diyemiyorum adama,diyesim gelmiyor

Cevabini soyle verdi;

15 yabanci vardi takimda dedi, bir kac oyuncunun sozlesmesi feshedilmesi gerekiyormuş

Ayrica istenilen rakam cok yuksekmis Gedson icin dedi ve bu paralari verseydik yaz donemi yapilacak transfer butcesi daha az olacaktı
Daha da sinir bozucu cevap

Yaw bir de Gedson icin o paralar cok diyenler, daha iyisini buluruz diyenlere soruyorum. Simdiye kadar kimi bulmustuk? Bulsan bile aldigin risk Gedson'dan daha cok olmayacak mi?

Ya sen ne üfürüyon birader. Gedson senin orta sahalarının alayından 3 gömlek üstün bir adam. Zırvayı bırak neden almadın Gedson'u adam gibi açıkla. Bana saçma geliyor maliyetten dolayı almadık, yabancı sınırından dolayı almadık gibi laflar. Bjk denen şikeci kulübün maddi imkanları Galatasaray'dan daha mı iyi de aldılar.

Cevabini soyle verdi;

Yaz sezonunda gedson dan daha iyi bir orta saha getirebileceklerine inanıyor musun? Pulgar gedson un 10 da 1 i katkı verebilecek bir oyuncu mu? Ben inanmıyorum bu laflara. Avrupa kupalarına gitme ihtimalin %10 iken hangi kaliteli yabancı oyuncu daha ucuz bir rakama kadroya katılabilir?

Aga tamamen günü kurtarma çabaları. Tamamen yönetim kurulundan çıkabilme yalanları.

Bak devre arasında yapılacak bu transfer ile sezonu al potasında bitirme şansın artacak yazın yapacağın daha masraflı transferin önüne geçebilmek ihtimalin vardı.

En basit hesap ile orta sahadaki iyi oyuncun sayesinde 3 maç fazla kazsaydın 9 milyon TL sini çıkaracaktı bu transferin. Bu transfer sayesinde tribüne taraftar çekecektin ve buradan da gelir elde edecektin.

Nerden baksan ahmakça bir yaklaşım.

Cevabini soyle verdi;

Eldeki yabancilar bahane olamaz +2 tane daha sokmusken.
Yazın da orta sahaya para harcanacaksa şimdi bir kere harcardın ama nokta atışını yapmış olurdun.

Bence hata yaptıklarının net farkındalar ama bunu itiraf etmiyorlar. Özelliklede rakibin almışken hiç etmezler.

Cevabini soyle verdi;

1. Erick' i almayıverirdik, ne kaybederdik?..

2. Yaz transfer döneminde kimi kaç paraya alabileceğimizi düşünüyor acaba, Gedson yerine ve çok daha ucuza?..

Programı izlemedim ama özellikle 2. soru sorulmadıysa ve cevap vermediyse büyük eksiklik...

Takımın ligde 12. sırada olması, TFF ve hakemlerine karşı haklarımızın korunamaması, tüm branşlarda vasat takımlar kurulması ve sportif başarısızlık, transferde başarısızlık ve Terim gittikten sonra kurulan teknik ekibin de pek güven vermemesi, Türkiye’de denenmiş ama başarılı olmamış yabancı sportif direktör denemesi. Bugünümüz böyleyken gelecek sezonda da Burak Elmas’tan umudum yok.

Butun konusmalari dinledim
sevgili genel kurul uyeleri ibra etmeyin bunlari gt lerine baka baka gitsinler

Yaw bir de Gedson icin o paralar cok diyenler, daha iyisini buluruz diyenlere soruyorum. Simdiye kadar kimi bulmustuk? Bulsan bile aldigin risk Gedson'dan daha cok olmayacak mi?

Dunyada Gedsondan baska oyuncu mu kalmadi? 6m euro bonservis, ustelik haklari sadece 50% sende. Arti, baska kulupler isterse, satma onceligi Benficada. Ayrica, Rodopu sevmem, ama Gedson olayina ilk o soyledi, istesek alirdik dedi ama soyle 8m euro bonservis, yaninda sonradan satistan 40% mi ne verecektik.

Amma tutturdunuz Gedson da Gedson, FIFA'ya gore dunyada 50.000.000 profesyonal oyuncu var, sen bunlardan 1 tane Gedson tarzi box to box bulamiyorsan, kapat kulubu.

Dunyada Gedsondan baska oyuncu mu kalmadi? 6m euro bonservis, ustelik haklari sadece 50% sende. Arti, baska kulupler isterse, satma onceligi Benficada. Ayrica, Rodopu sevmem, ama Gedson olayina ilk o soyledi, istesek alirdik dedi ama soyle 8m euro bonservis, yaninda sonradan satistan 40% mi ne verecektik.

Amma tutturdunuz Gedson da Gedson, FIFA'ya gore dunyada 50.000.000 profesyonal oyuncu var, sen bunlardan 1 tane Gedson tarzi box to box bulamiyorsan, kapat kulubu.
Olay şu ben gedsonu savunanlara hak veriyorum.
Bizim yöneticilerin bu kalitede gençlikte adamı daha ekonomik şartlarda bulacağına inanmıyorlar yüzde 10 bu ihtimal.
Fm oynarken bazı oyuncuları alamamışsam yeni kariyer açardım gedson bu tür özel bir durumdu çoğu taraftar için alınmaması başkanın ya hainliği ya beceriksizliğidir izahı yok

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sen once Pulgar'in hesabini ver Bakan Bey!

Geri
Üst Alt