Burak Elmas, Haber Global'de Soruları Cevapladı

Çok şey söylüyor ama cevapların hiçbirine net cevap vermiyor bu adam. Top çeviriyor sadece. Gedsonu niye almadın diye soruyor gelecek sezonun planlaması diyor kimi alacaksın kaliteli Türk orta saha? Yine yabancı bulacaksın yine dünya para vereceksin. Galatasaraysın sen belki tutar diye 20 lik 2 adam transfer edemezsin oraya.

Galatasaray Bir His Takımıdır.
Alamadım, yapamadım diyemiyor işte gurur abidesi ya.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O degilde millet 8 yabanciyi kabullenmiyordu. bu sene 7 yabanciyi şimdiden kabullenmisler gibi. Futbolu el birliğiyle bitirecekler adı herifler

Bunu alsam karşıma, sabaha kadar evire çevire dövsem vallahi bıkmam. O derece itici bir şahıs.

Ses tonu ayrı irite edici, kendisi ayrı.

Başkan iyi bir hatip. Kağıttan okuyormuş gibi güzel konuşuyor.

Belki son iki maç beni yumuşattı ve olumsuzluktan biraz uzaklaştım ama burada okuduğum hakaretlere şaşırıyorum. İsimler önemli değil, başkanlık makamına bu kadar hakaret edilemez. Burası kahvehane değil. Yazdıklarınızı tüm Türkiye okuyabilir

Twitterdekiler "bAŞKanim" diye diye sectirdiiler ya la... tez vakte kurtulsak iyidir

Şimdi aklıma geldi bunun en guldugum kolpasi bu daha henüz adayken avrupa ligi muhabbetleri ciktiginda hemen atlamıştı avrupa ligine katılım icin üst düzeyde görüşmeler yapıyoruz falan diye hahahaha. Çok garip bir insan.
Harbi mi :asd:

Burak Elmas: "Sevgili Okan Buruk zor zamanlar geçiriyor. Oğlu zor bir hastalıkla mücadele ediyor. Bu zor zamanlarda ona da destek olmamız lazım. Kendisi çok iyi bir Galatasaraylı. Bu konuyu fazla deşmemek lazım."
Yapma yaaa

Düzeldi diye duymuştum

Allah tezinden şifa versin

Evlat olayı bambaşka :(

Çok şey söylüyor ama cevapların hiçbirine net cevap vermiyor bu adam. Top çeviriyor sadece. Gedsonu niye almadın diye soruyor gelecek sezonun planlaması diyor kimi alacaksın kaliteli Türk orta saha? Yine yabancı bulacaksın yine dünya para vereceksin. Galatasaraysın sen belki tutar diye 20 lik 2 adam transfer edemezsin oraya.

Sportif basaridan ziyade al-sat basarisini onemsiyicez yuksek ihtimal,al sat yapmak icinde oyuncunun basarili olmasi lazim ki oda dolayli yoldan sportif basari demek

Gedson onceden piyasa yapmisti ve suan dipte,tekrar cikis yapsa bile cvsi kotu oldugu icin tekrar yuksek bedellere satman biraz zor,ucsa kacsa,sampiyonlar liginde estirse bile bizim ligin tavan fiyati belli,hersey iyi gitse dahi 10luk oyuncuyu 15e satmis olursun

Bizimkiler galiba 1lik 2lik oyuncular alip daha az riskle,ortalama 8-10 a satis dusunuyolar

Yani 10a adam alip 15e gitmesini ummaktan ziyade,1lik adami alip 5e satmak daha dogru olabilir teoride,kar marji ayni

Bakalim uygulayabileceklermi

Sportif basaridan ziyade al-sat basarisini onemsiyicez yuksek ihtimal,al sat yapmak icinde oyuncunun basarili olmasi lazim ki oda dolayli yoldan sportif basari demek

Gedson onceden piyasa yapmisti ve suan dipte,tekrar cikis yapsa bile cvsi kotu oldugu icin tekrar yuksek bedellere satman biraz zor,ucsa kacsa,sampiyonlar liginde estirse bile bizim ligin tavan fiyati belli,hersey iyi gitse dahi 10luk oyuncuyu 15e satmis olursun

Bizimkiler galiba 1lik 2lik oyuncular alip daha az riskle,ortalama 8-10 a satis dusunuyolar

Yani 10a adam alip 15e gitmesini ummaktan ziyade,1lik adami alip 5e satmak daha dogru olabilir teoride,kar marji ayni

Bakalim uygulayabileceklermi
Gedsonu sorulduğu için örnek gösterdim üstad yoksa o çapta tek orta saha o değil kaldı ki kariyerini başka türlü planlayabilirdi illa rakibe gelmek zorunda değildi gedson için artık üzülmüyorum.Bu sistemi kurup basarı saglamalarıni canı gönülden isterim ama sportif başarıyı çok negatif etkiler bu sistem. Yabancı kotasının düşmeside cabası genç oyuncuyu oynatmamız gerekli satmak için. Taraftar maksimum 6 ay daha katlanır yönetimine hiç öyle 3 seneyi tamamlayacağını düşünmüyorum futbolda başarıyı bulamazsa

Nefes almadan yalan soyluyo sagolsun. Galatasaray baskanlik koltugu hic bu kadar kucuk dusmemisti.

gayet normal aciklamalar

hic katilmasina gerek yoktu ama önemli birsey söylememis

Başkan iyi bir hatip. Kağıttan okuyormuş gibi güzel konuşuyor.

Belki son iki maç beni yumuşattı ve olumsuzluktan biraz uzaklaştım ama burada okuduğum hakaretlere şaşırıyorum. İsimler önemli değil, başkanlık makamına bu kadar hakaret edilemez. Burası kahvehane değil. Yazdıklarınızı tüm Türkiye okuyabilir
Son 15 senedeki başkanları gördükten sonra Galatasaray başkanlık makamının benim evdeki koltuğumdan çok büyük bir farki olmadigini söyleyebilirim.

Geri
Üst Alt