Burak Elmas, Habertürk'e Konuştu

150 kere kendisinin Galatasaray başkanı olduğunu vurguladı. Makam kendisine o kadar bol geldi ki kaç ay geçmiş hala inanamıyor.

Taraftar takimin arkasinda olmasini istiyorsan, niye transfer yapmiyorsun? 2-3 hamle ile takim yükselise geter ve senin kicini belki bir kac ay kurtarir.

Renktaş savaş tek taraflıydı ama ya. Sen tffnin Terim buraya cukur kazdik bak buraya düşme uyarisina hani nerede diye atlarsan bu savaş olmuyor. Yalandan kart görmekle savaş mi olur
Rdaş terim anti terim mevzuzundan uzaklaşalım GSmizi doğruyolar zaten içerdeki ikilik bitmeli

Bu herif derhal imza toplanıp atılmalı kulüpten.Başkanlığı bırakması yetmez.Bu kalırsa 2 sene daha Anadolu kulüplerinden beter oluruz.

belmas. Galatasarayda futbol aklı olarak 5 kişi bile yoktur Fatih hoca bunalrdan biris

b.e fatih terime idari olarak güveniyorum futbol aklına güveniyorum ama hocamız bunu arzu etmediğini söyledi bu da onun takdiridir

ft hususunda olan oldu artık
bence de oradan sallamamak lazım

faide getirmeyecek bir hareket

duygu sömürüsünü bırak
o bahsettiğin dengesiz taraftar profili her zaman mevcuttu
kimlerin ailesine eşine, çocuğuna küfürler edildi...
hatta geçen dönem taraftar saldırırken sen de twitterdan coşup paylaşımlar yapıyordun
bir kere hatanı kabul et özür dile

bu arada şu konuşmayı olayların başında yapsa bu kadar büyümezdi iş

işin birileri tarafından sömürülmesine müsade etti

bir de seçim öncesindeki lafların ağırlığından kurtulamıyor

2 sene başarısız olmuş 3. sene de başarısızlığa giden hocaya bir önceki yönetime vurmak için fazlaca bağlamıştı kendini

Bu yayından sonra bu arkadaşın niye bir yerlere Ceo olmaya çalıştığını anladım.Bu herif batmış arkadaşlar bence Galatasarayıda son çaresi olarak gündeme gelmek için kullanıyor.Başka bir işkillendiğim konuda kendisine para lazım olduğu için menajer şirketleriyle ortak olan insanları yönetici yapmasıdır.Çok sıkıntılı işler dönüyor.Bir an önce görevden el çektirilmeli.

Geri
Üst Alt