Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaw torrenti 1 ay oncesine kadar ailesi dışında 25 kişi falan tanıyodur. Nerden buldular da getirdiler inanilir gibi degilburak beyin 2-3 ay öncesine kadar torrent'i tanıdığını sanmıyorum. bence bizi yiyor
Rdaş terim anti terim mevzuzundan uzaklaşalım GSmizi doğruyolar zaten içerdeki ikilik bitmeliRenktaş savaş tek taraflıydı ama ya. Sen tffnin Terim buraya cukur kazdik bak buraya düşme uyarisina hani nerede diye atlarsan bu savaş olmuyor. Yalandan kart görmekle savaş mi olur
yok ali samiYaw torrenti 1 ay oncesine kadar ailesi dışında 25 kişi falan tanıyodur. Nerden buldular da getirdiler inanilir gibi degil
Su forumda 1 ay once torrenti taniyordum diyen yalan soyleryok ali sami
Onu hocanın bitirmesi lazım, o bitti demeden bitmezRdaş terim anti terim mevzuzundan uzaklaşalım GSmizi doğruyolar zaten içerdeki ikilik bitmeli
1 ay öncesi ailesi diyorsun şimdi forum. Daraltacak mısın daha?Su forumda 1 ay once torrenti taniyordum diyen yalan soyler
Kardes zekan mubalagayi anlamayacak kapasitedeyse soyle ona gore cevap verelim1 ay öncesi ailesi diyorsun şimdi forum. Daraltacak mısın daha?