Burak Elmas, Habertürk'e Konuştu

Başkan bugün TFF’ye öyle bir saplamalıki taraftarı tekrar arkasına alabilsin umarım ne biliyorsa anlatma cesaretini gösterir artık

Fatih Altaylı Kayınbabası ile konuşup ayarlamıştır soruları ''İcraatın içinden'' tarzı bir program olur gibime geliyor.

Türkiye'nin en büyük camiası ciddi ciddi küme düşme tehlikesi yaşıyor, seçim öncesi tüm vaatleri söylemleri yalan çıktı hala ne konusacak çok anlamsız.Gs başkanı çıkıp 3-4 tane kariyeri tartışılmaz transfer yapmalı küme düşme korkusunu bu büyük camiaya yaşatmamali.Bu Aksam gençleşme kurumsallaşma hikayelerini anlatırsa kesinlikle küme düşeriz.Secim kararı aldığını açıklaması bir daha bu kulüpte asla görev almamasi gerekiyor.

Danisikli dövüs bekliyorum

En son cenaze de bile beraberdiler,altayli normal sartlarda acimaz ama en yakin dostunun damadini zor duruma sokar mi pek bilemiyorum

Fatih Altaylı destekçisiydi sanırım yoksa normal şartlarda Galatasaray’ı bir kaç ay içinde yerin dibine sokan adamı yerin dibine sokar.
Aynen en buyuk destekcilerinden o yuzden herhangi bir konuda sıkıştırmasını veya taraftarin bekledigi sorularla uzerine gitmesini beklemeyin. Muhtemelen soru ve cevaplar da onceden yazilmistir. Tek basarabildigi FT yi gondermekten ibaret olan birinden ne aciklama beklenebilir ki.

Bu dakikadan sonra hiç bir şey imajını düzeltmez. Benim gözümde kişisel çıkarları için Galatasaray başkanı olan bir kişi, o koltuğa oturana kadar da her dümeni çevirmiş pozisyonda.

spongebob-watching-tv.gif

Geri
Üst Alt