Burak Elmas, Habertürk'e Konuştu

Burak Elmas: "Mevcut hoca calisirken Galatasaray gibi bir takim her zaman istedigi teknik direktor ile konusur, B plani mecbur"
Bir de bu çıkmıştı. Aynen böyle olmalı. Hoca varken biriyle görüşmek etik değilmiş de bilmem neymiş. Başka zaman B olanı yok oluyor, böyle olunca hainlik etik değil falan. Belmas iyi etmişsin

b.e Domenec ile ilgili her şeyi ben ayarlayıp ben yaptım, terimi de yönetim kurulu ile konuşup karar verdik yönetimde terim kalsın diyenler de vardı

yav twitter töh tayfayı memnun etmek için illa ft soruları sorup durma
adam elbette gidip farklı hocalarla görüşecek
12.sıraya gelmişiz ne yapacak başka
ama takımımız inceden inceden hatta artık göstere göstere doğranırken neden çıkıp tepki göstermiyor bu adam
benim esas sorunum bu kendisiyle ilgili

Ft ile savaş yapıyodu tff, bu adam futbol batıyo diyo en fazla şuana kadar
Renktaş savaş tek taraflıydı ama ya. Sen tffnin Terim buraya cukur kazdik bak buraya düşme uyarisina hani nerede diye atlarsan bu savaş olmuyor. Yalandan kart görmekle savaş mi olur

Seçimden önce nasıl da net konuşuyordu ama??

Ziya gibi, şöyle yapacaz, böyle yapacaz, 10 gün içinde tüm transferler kampa katılacak, öyle bir sponsor bulduk ki kanka nah bu kadar!! diye hikayeler anlatmak kolaydı.

Şimdi sorulan sorulara hep kaçamak cevaplar, net olarak şu tam olarak şöyle diyemiyor.

Bu herif işhanında çay ocağı bile çalıştıramaz ama biz koskoca kulübün başkanlık makamını buna verdik.

burak beyin 2-3 ay öncesine kadar torrent'i tanıdığını sanmıyorum. bence bizi yiyor

f.a bu adam takımı martta önemli bir maça hazırlıyor hiç değilse marta kadar kalsaydı diye eleştiriler var burada ft ye haksızlık yapıldığı konusunda hemfikir değil misiniz

b.e özellikle bu konuda çok hassas davranmaya çalıştım ft camiamız için çok değerli ben kendisini çok severim ama ben başkan olarak gs için doğru olan kararı almak zorundaydım bu kararın da arkasındayım

b.e bu kadar zor bier durumdan gsyi çıkarmaya çalışıyorsanız tribünlerin sizi korumasını bekleyemezsiniz ortada stres var birileri tarafından korunmak istiyorsanız bu dönemde bunu yapmamanız lazım

haydi buyur
lafa bak
15.sıradayız euuuu 15
ne yapacak taraftar çiçek mi atacak sahaya

b.e burada ben gsli olarak bildiklerim ve gördüklerimle karar verdim bu kararı almak için yeterli sebebim vardı şahıslarla kararları karıştırmamamız lazım bu şahısların değerini azaltmaz

ayrılıkta en uygun bir şekilde ayrılık yapmaya çalıştım sonrasında bambaşka bir ortam oluştu bazı taraftarlar takıma dahi protestoların olduğu ortam oldu başkana tepki olabilir ama takıma tepki olmamalı kavgaları bırakmamız lazım

Geri
Üst Alt