Burak Elmas, Habertürk'e Konuştu

Bu ilişkilerin senin kulübüne çok olumlu da yansıyabilir transfer mevzularında. Niye tek taraflı ele alıyorsun? Sanki önceki yönetimlerin yok muydu ilişkileri anlayamadım?
Reis 15-20 yıldır takip ederim.Menajerlerle ilişkileri sağlam olan yöneticileri biliyorum Ancak Menajerlik şirketi olan bir yönetici hiç duymadım.Önceden de olmuş olabilir tabi ki ancak ben duymadım. Olumlu yansımıyor demek ki yapılan transferleri gördük.Çünkü B.Elmas Romanyadan gelen transferlerin listelerinden hocaya sorularak alındığını söyledi demek ki bu Cicildau ve Morutan Terim'in listesinde değildi B.Elmas'ın isteyip Terim'e onaylattığı oyuncularmış.Buradan da şu kanıya varıyoruz sosyal medyada dolaşan Terim'in tecrübeli 6 numara istediği ama alınmadığı iddiası doğruymuş.

önümüzdeki günlerde 1 veya 2 demiş transfer için.benim anladığım acil olarak en yakın günde enaz 1 transfer getirilecek ,diğerleride olabildiğince artık kaç tane düşünülüyorsa transfer sezonu bitmeden yetiştirilmeye çalışılacak

Sürekli bir laf kalabalığı oldu hiçbir şeye net cevap vermedi. Top çevirdi başkan.

Galatasaray Bir His Takımıdır.

1-2 transfer yapabiliriz dediğine göre gomisi alip kapatacağız

Geri
Üst Alt