Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reis 15-20 yıldır takip ederim.Menajerlerle ilişkileri sağlam olan yöneticileri biliyorum Ancak Menajerlik şirketi olan bir yönetici hiç duymadım.Önceden de olmuş olabilir tabi ki ancak ben duymadım. Olumlu yansımıyor demek ki yapılan transferleri gördük.Çünkü B.Elmas Romanyadan gelen transferlerin listelerinden hocaya sorularak alındığını söyledi demek ki bu Cicildau ve Morutan Terim'in listesinde değildi B.Elmas'ın isteyip Terim'e onaylattığı oyuncularmış.Buradan da şu kanıya varıyoruz sosyal medyada dolaşan Terim'in tecrübeli 6 numara istediği ama alınmadığı iddiası doğruymuş.Bu ilişkilerin senin kulübüne çok olumlu da yansıyabilir transfer mevzularında. Niye tek taraflı ele alıyorsun? Sanki önceki yönetimlerin yok muydu ilişkileri anlayamadım?
Endise yokmus, oyle birsey olmaz dedi cok rahatca.
Yok artık. Bunu dememiştir heraldeUmit ediyoruz ki kume dusmeyelim - Burak Elmas
Onla alakalı bir şey demedi.Gedson icin ne dedi
amırım trollemeyelımUmit ediyoruz ki kume dusmeyelim - Burak Elmas
Küme düşersek de " mücadele ettik olmadı" diyecek heralde, ben korkmaya başladımYaw bu adam programın başında hakemlerin arkasına sığınmıyacaz, sorunları halının altına süpürmeyecez dedi, eee transfer yok, tffye laf yok, hakeme laf yok, sorunların üstüne beton dökecek heralde direkt
1-2 transfer dedi, gomis + 6 diye yorumladimNe dedi?
Bu cümleyi aynen kurdu ise kongre göreve. Bu kifayetsizlikten acilen kurtarılsın camia.Umit ediyoruz ki kume dusmeyelim - Burak Elmas