Arda Yıldırım
Parçalı Üye
- 19 Ağustos 2010
- 3.591
- 1.488
- 1.563
Martta ibra edilmezsem giderime getirdi lafı umarım edilmezde kurtuluruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Altaylı o arada çok lafını böldü renktaş. Tam olarak anlayamadık. Önümüzdeki günler lafını bende duydum. Kaleci konusunu söyleyecekti; Altaylı, Okan'ı Giresun'a kim gönderdi diye sorunca kaynadı.önümüzdeki günlerde 1 veya 2 demiş transfer için.benim anladığım acil olarak en yakın günde enaz 1 transfer getirilecek ,diğerleride olabildiğince artık kaç tane düşünülüyorsa transfer sezonu bitmeden yetiştirilmeye çalışılacak
ben şunu anladım,torrentinde düşündüğü ve liste olarak sunduğu oyuncular var ve scout şefine bi araştır denmiş bize onay verirsen almaya çalışalım olabilirYeni transfer icin arastirma yapiyorlarmis lan bugun 25 Ocak kac aydir ne yapiyorsunuz?
Kemerburgaz Şubat ayında inşaat başlayacak plan o şekilde anladığım kadarıyla. Florya pojesinide 1-2 ay içinde Genel Kurul'a getirmek istiyorlarmış. Banka borçlarını tek başına bitirebilecelk bir proje dedi ki çok önemli bu. Olur mu? Keşke olsa ama inanamadım ben.Florya-Kemerburgaz'ın bu hafta açıklanacağı olayı doğruymuş bu arada. Altaylı birazda soracağım dedi. Projeyi açıklıyor.
+1hafta 3 oyuncu değiştirme hakkı varmış. Yani total 10 günleri var.
GscimbomMobile
Gidim de biraz transfer nöbetinde
Pena
Mangala
Pulgar
Gedson
Dovbyk
Alvaro bilmem ney twitleri okuyayım