Burak Elmas, Habertürk'e Konuştu

önümüzdeki günlerde 1 veya 2 demiş transfer için.benim anladığım acil olarak en yakın günde enaz 1 transfer getirilecek ,diğerleride olabildiğince artık kaç tane düşünülüyorsa transfer sezonu bitmeden yetiştirilmeye çalışılacak
Altaylı o arada çok lafını böldü renktaş. Tam olarak anlayamadık. Önümüzdeki günler lafını bende duydum. Kaleci konusunu söyleyecekti; Altaylı, Okan'ı Giresun'a kim gönderdi diye sorunca kaynadı.

Ilk liste 29unda verilecekmis yedlin cikip omar girecek dedi. Ee geriye 2kisi kaliyo. Ikinci listede ilk listeden 1hafta sonra verilecekmis herhalde. Bakalim kimi yetistirecekler

kaleci ve orta saha diye sorsaydı keşke

ve torrent konusunda daha ciddi sorular sorsaydı

Florya-Kemerburgaz'ın bu hafta açıklanacağı olayı doğruymuş bu arada. Altaylı birazda soracağım dedi. Projeyi açıklıyor.
Kemerburgaz Şubat ayında inşaat başlayacak plan o şekilde anladığım kadarıyla. Florya pojesinide 1-2 ay içinde Genel Kurul'a getirmek istiyorlarmış. Banka borçlarını tek başına bitirebilecelk bir proje dedi ki çok önemli bu. Olur mu? Keşke olsa ama inanamadım ben.

Takımda sol bek yok orta saha yok forvet yok kaleci yok küme düşme tehlikesi var.Başkan çıkıyor 1-2 transfer yapabiliriz diyor.Ölmüşüz.

Kimseyi almayacaak

Şu çok havada kaldı:
Başkan tff böyle böyle yapıyor, ordakiler böyle böyle insanlar, biz bunları bunları yaptık, haksızlıklar falan vs vs. Ok
E bundan sonra aynı sekilde devam ederse ne yapacak. Haklar nasıl korunacak ki zaten korunmuyor ?
Anlayan varsa beri gelsin bu konuda bir şey.

Geri
Üst Alt