Burak Elmas, Habertürk'e Konuştu

taraftar ittirmesi ile gedsonun alınmaması güzel

küme düsecegiz diyoruz bıze oynamayan adam getirmeye calısmayın taraftar!!

6 numara kaleci ve gomis yeterli suan

Mart ayındaki kongrede idari yönden ibra olmazsa gitmek zorunda mı değil mi çünkü ibra olmazsam giderim demedi Burak Elmas gitmek zorunda kalırım dedi

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İdari ibra diye bir şey yok mali ibra var o da idarinin içinde. Kısacası hükümsüz bir ibra oluyor idari ibra.

Tüzükte var ama, ibra olmayan 1 ay içinde seçim kararı almalı.

Fazla yeni aciklamalar yapmadi tbf

Altaylı(n)

Kolpa bir yayın, premade imiş gibi algıladım. Yarısında çıktım.

Her geleni ibra etmeyelim derseniz yarın kimse başkan olmaz.

İbra çocuk oyuncağı bir konu değil.
Başkan ve yönetim kalitesinin düşmesinin 1 numaralı sebebi bence bu idari ibra olayı her gelen yönetime daha 3 ay dolmadan ibra etmeyiz tehditi başlıyor. Bu da daha ağır- hatrı sayılır isimlerin aday olmasını veya yönetime girmesinin önüne geçiyor.

Başkan ve yönetim kalitesinin düşmesinin 1 numaralı sebebi bence bu idari ibra olayı her gelen yönetime daha 3 ay dolmadan ibra etmeyiz tehditi başlıyor. Bu da daha ağır- hatrı sayılır isimlerin aday olmasını veya yönetime girmesinin önüne geçiyor.
Tam katılmıyorum ama iş o noktaya geldi bence de.

Mevcut şartlarda başka bir başkan olsa, hükümetle savaşabilir miydi emin değilim çünkü.

Aysal rest çekti diye 2 ayda hemen vazgeçmişti mesela zira son dönemdeki en billurlu adamdı.

Mevcut TFF ve hükümetle savaşmanın tek yolu taraftara kişileri aleni hedef göstermekle olabilir.

Geri
Üst Alt