Burak Elmas, Habertürk'e Konuştu

direkt sahaya odaklı şu sorular sorulmadı malesef

1. neden torrent? kimin önerisiydi? projelerinize uygun olduğunu neden düşünüyorsunuz?
2. luis campos veya benzeri isimlerle görüşülen konular nedir? yeni yapılanmada bunların yeri nedir?
3. hangi bölgelere takviye düşünüyorsunuz?
4. okan kocuk ile ilgili girişim var mı?

Dinlemeye bile tahammülüm olmadığı için buradan okudum. Sinirlerim yine ayyuka çıktı. Allah bizi kurtarsın! Kendimi gerçekten ifade edeceklerim konusunda zor tutuyorum. Küfürsüz nasıl anlatayım duygularımı modundayım. Bu belayı başımıza saranlar umarım bir çıkış yolunu da bulur...

Bir de hakkaten kasıtlı mı yazıyorsunuz

Düşünüp mü yazıyorsunuz

Ne anlattığınızın farkında mısınız

Galatasaray küme düşse o adamın orada kalması için ibra edilmemeye mi ihtiyacı olur

Akıl var, izan var, mantık var ya da var mı?

Muthis programdi

Bugun ilk defa baskan gibi konustu

Transfer taraftarlari begenmez tabi transfer aciklamadi diye

Dinlemeye bile tahammülüm olmadığı için buradan okudum. Sinirlerim yine ayyuka çıktı. Allah bizi kurtarsın! Kendimi gerçekten ifade edeceklerim konusunda zor tutuyorum. Küfürsüz nasıl anlatayım duygularımı modundayım. Bu belayı başımıza saranlar umarım bir çıkış yolunu da bulur...

Sükunetinizi koruyun Çiğdem hanım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir de hakkaten kasıtlı mı yazıyorsunuz

Düşünüp mü yazıyorsunuz

Ne anlattığınızın farkında mısınız

Galatasaray küme düşse o adamın orada kalması için ibra edilmemeye mi ihtiyacı olur

Akıl var, izan var, mantık var ya da var mı?
Lütfen Gs adıyla küme düşme lafını bir arada kullanmayalım. Hem manasız hem de sinir bozucu.

Küme düşmeyeceğiz ama mevzu bu değil.

İbra konusuyla bahsettiğinin de alakası yok.

Yormayın beni cidden ya, her şeyi ne kadar basit sanıyorsunuz aklım almıyor artık.
Burak elmas küme düşmeyeceğiz deyince tamam çok rahatladık şimdi kesin küme düşmeyiz değil mi bana laf değil icraat lazım son 12 maçta 1 galibiyet alan takıma mı inanayım yoksa Burak elmas'ın lafına mı

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

direkt sahaya odaklı şu sorular sorulmadı malesef

1. neden torrent? kimin önerisiydi? projelerinize uygun olduğunu neden düşünüyorsunuz?
2. luis campos veya benzeri isimlerle görüşülen konular nedir? yeni yapılanmada bunların yeri nedir?
3. hangi bölgelere takviye düşünüyorsunuz?
4. okan kocuk ile ilgili girişim var mı?

Başkanlık adına soruldu sorular. Sadece futbola değil genele yayıldı sorular.

Burak elmas küme düşmeyeceğiz deyince tamam çok rahatladık şimdi kesin küme düşmeyiz değil mi bana laf değil icraat lazım son 12 maçta 1 galibiyet alan takıma mı inanayım yoksa Burak elmas'ın lafına mı

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben diyorum küme düşmeyeceğiz diye

Küme düşeceğimizde ısrarcıysan

Gel yüklü bir meblağ bedele iddiaya gir benle

Değilsen de bu tip konuşmalar yapma.

Sözlükte birisi çok gizli projeyle Galatasarayın borçlarını kapatacağını söylediğini yazmış.

Gerçekten söyledi mi bunu? Söylediyse çocuk mu kandırıyor yav bu??

Lütfen Gs adıyla küme düşme lafını bir arada kullanmayalım. Hem manasız hem de sinir bozucu.
Ya adamlar kulmanıyor

Koyun ortaya 4-5-6 haneli meblağları iddiaya girelim diyorum girmiyorlar.

Girmiyorsanız konuşmayın diyorum.

Hala konuşuyorlar.

Ya adamlar kulmanıyor

Koyun ortaya 4-5-6 haneli meblağları iddiaya girelim diyorum girmiyorlar.

Girmiyorsanız konuşmayın diyorum.

Hala konuşuyorlar.

Vurgun yapma düşüncesindesin

Geri
Üst Alt