Burak Elmas: "İstifa edersem Galatasaray başsız kalır"

Direkt seçim kararı alırlar hocam sonda rodop sordu sanırım bütçe için genel kurul mu yapacaksınız elmasta yanlış anlamışsın dedi bazı ödemeler vs vardır adaylar ile onları istişare ederler. Hepimizin merak ettiği 3.bir aday çıkacak mı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben de dinledim renktaş. Böyle endişelerimiz var, bunları görüşeceğiz zaten dedi. Yapmak istemiyorlar, onay alacaklar. Bence de bu saatten sonra Kasım'a kadar devam etsin. Yönetim kuruluna Eşref ile Metin'i de alsın. Kararları bilsinler ama şu an seçim yapılması mantıklı gelmiyor. Kimse de yapılmazsa kızmamalı diye düşünüyorum.

Kışın yapılır muhtemelen. En başından beri Kasım deniliyor zaten.

Kasım genel olarak yeni yönetime yni sezona 1-1.5 değilde daha fazla sürede ısınsın hazırlansın bakımından genel kurul döngüsünü oturtmak istedikleri zamandı yanlış hatırlamıyorsam.

işler düzgünken mantıklı tabi - ama kavga kıyamet yönetim değişikliği olsa sezon ortasında tamda trsnfer öncesi olmuş oluyor gibi.

Ben çok geç kalınacağını sanmıyorum. Bu işler 3. bir adaya zaman tanımak için yapılmadıysa niye yapıldı ? o zaman 3. aday kim ?

bana kalırsa beklenmemeli kesinlikle.

Aynen kasimda yapilsin da burak bir transfer dönemi daha geçirsin. Basından beri istediğinin bu oldugu söyleniyor zaten. Millet de razı ne guzel.

Tff secimleri konusunda hakli.
yonetime dolduramadin ama federasyona has cimbomlulari doldur başkanim

Kasım genel olarak yeni yönetime yni sezona 1-1.5 değilde daha fazla sürede ısınsın hazırlansın bakımından genel kurul döngüsünü oturtmak istedikleri zamandı yanlış hatırlamıyorsam.

işler düzgünken mantıklı tabi - ama kavga kıyamet yönetim değişikliği olsa sezon ortasında tamda trsnfer öncesi olmuş oluyor gibi.

Ben çok geç kalınacağını sanmıyorum. Bu işler 3. bir adaya zaman tanımak için yapılmadıysa niye yapıldı ? o zaman 3. aday kim ?

bana kalırsa beklenmemeli kesinlikle.
Bütçe oylamasını tekrar yapsınlar. Bence de sorun olmaz. Tek endişem, bütçe oylamasında tepki olarak bütçeyi tekrar kesmeleri olur. Cenk Ergün ile Nazifoğlu gelince müthiş şeyler olacak sanki. BElmas eğer yönetimini koruduysa devam etsin.

aklıma gelmeyen detay aslında @Hasan Çam güzel değindi. Bütçe ve tüzükte çok önemli - kesinlikle es geçilmemesi lazım keza Burak Elmas'ın dediği bütçesiz 1 ay GS kitlendi şimdi 1 ay daha kitlendi doğru mantık ve tehlikeli olay.

peki mayısta sçeim yapsa - gelen yönetim hem bütçeyi hem tüzüğü hemen tek toplantıda halledemez mi ?

1 aya boşa çıkacak adamlar da kaçar,garcia da başka takımla anlaşır bravo

Ben de dinledim renktaş. Böyle endişelerimiz var, bunları görüşeceğiz zaten dedi. Yapmak istemiyorlar, onay alacaklar. Bence de bu saatten sonra Kasım'a kadar devam etsin. Yönetim kuruluna Eşref ile Metin'i de alsın. Kararları bilsinler ama şu an seçim yapılması mantıklı gelmiyor. Kimse de yapılmazsa kızmamalı diye düşünüyorum.

Bu saatten sonra elmas ağzıyla kuşta tutsa taraftar gözünde çok farklı değerlendirilecek onun için hem kulübün geleceği için hem de kendisi için en hayırlısı bir an önce seçimin yapılması seçimin yapılmadığı her gün kaos üstüne kaos demek

Bütçe oylamasını tekrar yapsınlar. Bence de sorun olmaz. Tek endişem, bütçe oylamasında tepki olarak bütçeyi tekrar kesmeleri olur. Cenk Ergün ile Nazifoğlu gelince müthiş şeyler olacak sanki. BElmas eğer yönetimini koruduysa devam etsin.

Ben gelenlerden çok düzene oturmayı ön plana alıyorum... şu an tabii ki kadorlar önemli ama işlerin akışı durmuş olması çok sıkıntılı.

Baksana k.basketbola transfer için geliyor - ama işler yapılamadığından gidiyor. bunlar çok komik şeyler bizm ismimiz altında.

aklıma gelmeyen detay aslında @Hasan Çam güzel değindi. Bütçe ve tüzükte çok önemli - kesinlikle es geçilmemesi lazım keza Burak Elmas'ın dediği bütçesiz 1 ay GS kitlendi şimdi 1 ay daha kitlendi doğru mantık ve tehlikeli olay.

peki mayısta sçeim yapsa - gelen yönetim hem bütçeyi hem tüzüğü hemen tek toplantıda halledemez mi ?
Bütçe belki ama tüzük baya çetrefilli bir şey

Bütçe belki ama tüzük baya çetrefilli bir şey

hmm aslında doğru yazılacak eksiksiz , herkes okuyacak anlayacak edecek - belki revize edilecek o da doğru.

aslında hakikaten en temizi bunları hallederek olması fakat şimdi bklenirse yeni sezonu mevcut yaralı yönetim ve sorgulanan takım açarsa 2022-23 sıkıntıya girebilir. transfer yapsan gittin giderayak para döktünden tut zaten başarısızlık belliydiye kadar gider medyada.

hakkaten arapsaçı be ya.

açıkçası ama yeni yönetimin ilgilenmesi daha doğru olacaktır. sonuçta yeni seçilmiş yönetimi hmen mahfetmeyecekler - tüzüğü hallederler sezona girdikten sonra diye düşünüyprum aynı zamanda.

Okları üstüne çekti bu açıklamayla. Konuşmalarından bende masum olduğunu düşünüyorum gerçi...
Zaten hep üstündeydi. Sürekli o suçlanıyordu. Bu günde diyor ki bütçesi yok kulübün özellikle bütçesiz 1 ay daha nasıl gidecek o sorun var. Belki bütçe- tüzük yapıp ki tüzükte bundan sonra seçimler Kasım'da olsun isteniyordu Kasım'da yapılacak bence bu düşük ihtimal yada 28 Mayıs'ta yapılacak. Yarın Divan Kurulu var zaten bunu görüşmek için orada belli olur durum az çok.

hmm aslında doğru yazılacak eksiksiz , herkes okuyacak anlayacak edecek - belki revize edilecek o da doğru.

aslında hakikaten en temizi bunları hallederek olması fakat şimdi bklenirse yeni sezonu mevcut yaralı yönetim ve sorgulanan takım açarsa 2022-23 sıkıntıya girebilir. transfer yapsan gittin giderayak para döktünden tut zaten başarısızlık belliydiye kadar gider medyada.

hakkaten arapsaçı be ya.
Burak kalsın istiyorum, Campos-Sensib ile bir transfer sezonu güzel olabilir.

Arkadaş şu forumdaki trollere neden ceza verilmez.Adamların işi gücü şaklabanlık.Konu ile ilgili bir tane afam gibi ciddi yorumları yok.

Burak elmas nefretimsin..
Bu klüpde devrim şart..
Gerçek Galatasaralılar devreye girmeli o genel kurulu bunların başına yıkmalıdır

Burak kalsın istiyorum, Campos-Sensib ile bir transfer sezonu güzel olabilir.
kafamın almadığı bir denge - birisi acele acele bir aday kondu haydi hayırlı olsun da sağlam deiğl - yönetimi bırakacak yönetiminde orda biraz da durumun geldiği hal yüzünden kalması da sağlam değil.

Nedense bu adama inanmıyorum."Yalan söylüyorsun" demek istiyorum!O kadar sürede hiç başkan havası almadım konuşmasıyla, duruşuyla, tarzıyla,tavriylayvs.Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu'na bakıyorum söylemleri ile net şekilde "başkan havası"veriyor.Umarim tez zamanda kurtuluruz bu Bizans oyunlarından, yalan rüzgarından.Son sözü Levent Tüzemen'den alıntı yaparak yazıyorum:"Burak Elmas yapacağım dediği hiçbir şeyi yapmadı, dolayısıyla seçim yapacağım dediyse yapmaz."

Geri
Üst Alt