Mertis Güler
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2019
- 5.817
- 4.266
- 1.173
bütçe olayı nasıl olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Branş bırakmadı ki bütün branşların içine etti. Avrupadaki takimlarimizi destekleriz artik.en kısa süre için seçim kararı almaz ve elmas ve torrentle devam edersek gecmiş olsun
önümüzdeki yıl izleyecek baska branş arayabılırız
Belmas devam etmek istiyor.
İyi bir yönetim kadrosu oluşturup adaylığını koyacak. Ben konuşmasından bunu anladım.
2. Albayrak'ı ve o tarafı net tarif etti geçmiş yönetimden mali ibrasızlık çıkarmak için çalışanlar diyerek isim vermeden net belli etti.Bana kalırsa temiz konuştu - sakin konuştu.Takıldığım bir iki şey var ama .
1 - E seçim kesin oalcak diyorsun , adaylık konusunda deiğl gibi ama tam anlamda reddetmedi (muhtemelen ileri zamanda çıkacaktır gene aday olarak) . Peki neyin istaşeresi yapılacakta açıklanacak. Yani yayın olayı , TFF seçimi (haziran) ile ilgili mayıs boyu bir şey var mı ? Benim bilgimde yok - TFF seçimi haziranda TV yayın olayları öngürüsde temmuz başı en geç gibiydi sanki.
2- yanılmıyorsam bu işlerin 1 ay daha zaman kaybının altında Abdurrahim Albayrak Yusuf Bey ve o lobi yi işaret etti. Peki NEDEN İSİM VERMİYORSUN be başkan - tamam daha çok patırtı kaos çıkar çekincesinide anlıyorum, aslında hakta veriyorum ama isim söylemeden daha da net belli edebilirdin bence adresi.
Burhan Can Terzi'nin sorusu Hazirana mi kayacak dedi - Salı günü zaten 21-28 mayısa ayarlı tarih dedi - heralde ptesi en geç salı o kararını açıklayacak. ama hala neyi konuşacak yönetimiyle anlamış değilim tam kapsamda.
Baskan ertelensin istiyor
O zaman çık konuş devam ediyoruz de
Mayısın sonunda yapılacak seçimin ne faydası olacak takıma
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bazı kesim ısrarla anlamıyor. Özellikle bütçenin onay olmamış kulübün bu 1 ayını nasıl götüreceğini. Zaten yarın Divan toplanacak orada konuşulacak ve yol haritası belli olacak. Ya 28 Mayıs Seçim olacak yada Mart'ta bütçe onayı- Mayıs yada Haziran'da Tüzük Tadil Kongresi ve sonra Seçim ve Genel Kurul sırasıyla. Bu çok yaygara yapan Genel Kurul üyeleri de bu kadar yaygara yapacaklarına 23 Nisan'da çoğunluk toplansaydı da seçimi yapsaydınız o zaman elinizden tutan mı vardı acaba diye sorasım var.iyide onun sorumlusu Burak Elmas değilki - yarın oluyordu seçim ama uğraşan lobi yüzünden konu kitlendi gene. o Lobide Albayrak tarafı ben ima ettiği kişileri yanlış anlamadıysam. ibrasızlıkta bi taraflarını yırtanlar - arkasından kağıt kürek kovalayanlar onlardı çünkü.
zaten ya devam diyecek X tarihine kadar bütçe / tüzük vs düzenlemesi için ya da istifa edecek seçime gidilecek