Burak Elmas: "İstifa edersem Galatasaray başsız kalır"

Yönetim yaz sonrası yapmayı mantıklı buluyor anladığım ama istişarelerde bulunup bir karar açıklanacak.

pzt 21-28 için karar alırlar heralt ama 28 de baya geç oluyo malesef.

Bu aday olsa zaten kazanamaz ama bunun başına Ali Dürüst gibi birini koyup yeniden yönetime mi sokacaklar acaba?

Aponun ismini vermediği için kendisini kınıyorum şu herifi de GS genel kurulu kararını dizayn etmeye çalışmak darbe yapmaktan ötürü kulüpten atmaz isek daha çok başımızı ağrıtır.

Allahın malum taraflı Rize'lisi çete gibi kulübün içinde siyasi emelleriyle iş yapacak taraftar Burak Elmas'a sallayacak öyle mi?

Son zamanlarda duyduğum en komik espri olabilir bu. Galatasaray'da baş var mıymış ki başsız kalsın.

Burak Elmas: Yeniden yapılandırma anlaşmasında ödemelerin yapılmaması halinde bankaların belirlediği kişilerin başkan ve yönetici olabileceğini söyledim.

Burak Elmas: Bir kaç suç duyurusunda bulunacağım.

Burak Elmas: "Fırat Develioğlu’nu, Divan Başkanımızla beraber aradık. Davayı geri çekmesini rica ettik, kendisi devam etmek istedi."

Burak Elmas: "Şu an Galatasaray'ın önceliği benim adaylığım değil. El birliği ile kulübü buradan çıkarmamız gerekiyor.

Develioğlu, geçen seçimde Şardan yerine Elmas desteklemişken Albayrak suçlamanın bir mantığı yok.

Burak Elmas: Galatasaray ile ilgili mahkemeye başvuran ilk üye Fırat Develioğlu değil.

Bana kalırsa temiz konuştu - sakin konuştu.Takıldığım bir iki şey var ama .

1 - E seçim kesin oalcak diyorsun , adaylık konusunda deiğl gibi ama tam anlamda reddetmedi (muhtemelen ileri zamanda çıkacaktır gene aday olarak) . Peki neyin istaşeresi yapılacakta açıklanacak. Yani yayın olayı , TFF seçimi (haziran) ile ilgili mayıs boyu bir şey var mı ? Benim bilgimde yok - TFF seçimi haziranda TV yayın olayları öngürüsde temmuz başı en geç gibiydi sanki.

2- yanılmıyorsam bu işlerin 1 ay daha zaman kaybının altında Abdurrahim Albayrak Yusuf Bey ve o lobi yi işaret etti. Peki NEDEN İSİM VERMİYORSUN be başkan - tamam daha çok patırtı kaos çıkar çekincesinide anlıyorum, aslında hakta veriyorum ama isim söylemeden daha da net belli edebilirdin bence adresi.

Burhan Can Terzi'nin sorusu Hazirana mi kayacak dedi - Salı günü zaten 21-28 mayısa ayarlı tarih dedi - heralde ptesi en geç salı o kararını açıklayacak. ama hala neyi konuşacak yönetimiyle anlamış değilim tam kapsamda.

Geri
Üst Alt