Burak Elmas İstifa!

İstifasından çok bu koltuk niye Burak Elmas gibilerine kalıyor senelerdir orayı irdelemek lazım. Lisemiz var mesela sorsan çok elit elinde şampanya kadehiyle gezen tipler gözümde canlanıyor gel gelelim 30 senedir kulübü ortalama düzeyde bile idare edebilecek bir adam çıkaramıyor.

Hahhahahaha
Bu forum efsane yav. Başkanlık seçiminin konusunu bulmaya üşendim. Denk gelirseniz okuyun. Liselileri tarihe gömüp, GS'nin düşmanlarına koymuştuk o gün. Artık genç başkanla fosiller yok olacaktı ki bir bakmışız başkan beceriksiz olmuş.
O gün yazdıklarımı tekrar etmek istemiyorum yalnız biz bu kafayla gidersek askere .... alırız teskere.

Arkadaşlar niye kızıyorsunuz. Bunların tersi olsa kendinize yakıştırır mıydınız? Adamlar kendilerine yakışanı yapmış. Kadına şiddete hayır kampanyasında genç sporcu kadınlara psikolojik şiddet uygulayacak kadar cehalet içindeler ve aşağılık bir ruh halindeler. Galatasaraylı olduğunuz için her fırsatta şükredin.

Hahhahahaha
Bu forum efsane yav. Başkanlık seçiminin konusunu bulmaya üşendim. Denk gelirseniz okuyun. Liselileri tarihe gömüp, GS'nin düşmanlarına koymuştuk o gün. Artık genç başkanla fosiller yok olacaktı ki bir bakmışız başkan beceriksiz olmuş.
O gün yazdıklarımı tekrar etmek istemiyorum yalnız biz bu kafayla gidersek askere .... alırız teskere.
Bu senin yazdığına şey diyorlar ölümü gösterip sıtmaya razı etmek. Fosil liselileri de istemedik ama böyle beceriksiz başkan da istemiyoruz. Neden adam gibi bir başkan göremiyoruz da kötünün iyisini seçmek zorundayız? fenerliler de azizden kurtulduk diye seviniyordu ali koç ondan daha başarısız çıktı. Bu işler böyle.

Hahhahahaha

Buradaki herkesin tek derdi Galatasaray. Kimsenin Başkanla kişisel husumeti yok. Yangın yapıyorlarsa da tamamen saf Galatasaraylı duygularıyla bunları yapıyorlar.

Ben de o gün Burak Elmas geldi diye sevinen , gelsin diye dualar eden bir kişiydim. Kulüp üyesi olsam başkana oy atar üstüne lobicilik dahil her şeyi yapardım. Asıl nokta bu zaten. Başkan tüm kulübe karşı sorumlu olmasına karşın kendisine güvenen ve oy verenlere karşı sorumlu. Ve bu sorumluluğunu yerine getirmiyorsa başta oy veren veya ona güvenen , inanan herkes eleştirebilir.

Başkan geldiği günden beri sadece Hoca konusunda ve transferler konusunda sözünü tuttu. Hoca zaten cepteydi , transferler konusunda da başarılıydı. Ama Galatasaray sadece transfer ile yönetilebilecek bir kulüp değil.

DOSTLUK , FAIR PLAY , adı altında yapılan her şey tamamen zarar olarak bize geri dönüyor . Kamuoyunda resmen itibarı zedelenen bir takım haline geldik. Bunlar sportif başarıdan önce gelir. Masada ağırlığın olmalı ki seni doğrayamasınlar , ama başkanda maalesef bu ağırlık yok. Burada bizim bir suçumuz yok. Çünkü başkan seçimden önce çizdiği imajın , söylediği sözlerin tamamen dışında hareket ediyor.

Ben sadece Galatasaray'ın iyiliğini düşünürüm. Fatih Terim iyi olsun savunurum , kötü olsun eleştirim , başkan iyi olsun savunurum , kötü olsun eleştiriim . Benim için isimler değil icraatlar önemli.

Balık baştan kokar diye atasözümüz var. Görünen köy kılavuz istemez diye atasözümüz var. Bilmem anlatabildim mi? Galatasaray'ın birkaç beceriksiz yüzünden harcayacağı seneleri, parası yok.
Ne beceriksizi. Adam yıllardır beklediğimiz şeyleri yapıyor. Siyasetin çocuğu TFF adamla uğraşıyor diye adamı mı yediricem senin gibi. Kim Galatasaray'a zarar vermek istese bu taraftar buna çanak tutuyor. Zarar verdikçe veriyor. Çıkın şu kafadan.

Fatih terimi elestirmeyin burak elmasi elestirmeyin aga kimi elestirecez? Yok 14 sene sampiyon olamayan nesil yok cok istiyordunuz burak elmasi felan filan. Iyi istedik diye takimin icine etsin kimse se etmesin te allahim ya. Taraftar bilet alsin maca gitsin 90 dk destek olsun ürün alsin ama elestirmesin aynen aynen

Son derece vasıfsız biri. Bjk'li bücür showmenden ayar yediğinde zaten benden başkan fln olmaz imajını verdi ama yine de seçildi. Sezon sonu ft ile birlikte gitmeli.

Ali Koç vol2 demişti herkes seçildiğinde. Cidden onun izinde ilerliyor.

Neden istifasını istiyorum?

1- Transferler hazır, 10 günde yetişecek diye vaatte bulundu başkan seçilmeden önce. Sonra transferin son gününe kadar fellik fellik oyuncu arıyordu en son.
2- Geleceğin takımını kuracağız dedi, hala Dursun'un aldırdığı Feghouli'nin ayağına bakıyor koca takım. Bu nasıl geleceğin takımıysa.
3- Ligde çoktan havlu attık, en son bu kadar erken havlu atmayı 2015 senesinde görmüştük.
4- 2017'den beri kaybedilmeyen fb derbisini hem de 10 kişilik bir takıma içeride kaybettik.
5- Avrupa'da sözde iyi ilerliyoruz ama Allah korusun Lazio deplasmanında olası bir mağlubiyet çok övünülen Avrupa macerasının sonu demek.
6- Hakemler her maç bizi ilmek ilmek doğruyor. En son bir basın toplantısı yaptı herhalde sert adımlar atacak dedik yine pısırık kedi gibiydi.
7- Kadın futbol takımı kurmuşsun alayı yeteneksizlerden kurulu. İlk maçını bari fenerle yapmasaydın bu rezaleti görmeseydik.
8- Kadın basketbol takımı ligde sponsoru olmayan 2 takımdan biri. Bu takım Euroleague'de iyi yerlere gelebilirdi ama sponsoru olmadığı için dar bir kadroyla oynuyoruz. Oyuncular dar kadroyla oynadığı için sürekli sakatlanıyor bir tane sponsor bulamadın mı?

Daha aklıma gelmeyen çok fiyaskosu vardır. Balon birisini gösterin derlerse kendisini gösterirdim. İstifa etmeli.
beyin bedava istersen benimkinden sanada verim

Ne beceriksizi. Adam yıllardır beklediğimiz şeyleri yapıyor. Siyasetin çocuğu TFF adamla uğraşıyor diye adamı mı yediricem senin gibi. Kim Galatasaray'a zarar vermek istese bu taraftar buna çanak tutuyor. Zarar verdikçe veriyor. Çıkın şu kafadan.
TFF her zaman bizimle uğraştı. Aysal döneminde de Cengiz döneminde de. Hemen dış güçler bize operasyon çekiyor diye bahane uydurmayın, 10 yaşındaki çocuklar bile inanmıyor artık. Çıkacak adam gibi mücadelesini verecek o zaman. Fair play diyerek mücadele edemezsin. TFF zaten bunların pısırıklığı yüzünden her maç bizi daha çok doğruyor.

bu ekonomik krizde bu kadar transfer yapılmış.
TFF tarafından üstümüze oyunlar oynanıyor.
Diagne gol kralı olur anasına avradına söversiniz. 2 maç kötü gider takıma söversiniz. Aramızdaki kuşlar bi durun artık yav...

Ne seviyorsunuz şu istifa kelimesini be. Herkes hayatı bilgisayar oyunu sanıyor

istifa için erken olduğuna katılıyorum ama uzun süredir canla başla savunduğun hemen her konuda haksızsın renktaş

2 şampiyonluğu olan adama şu anda emir erliğini, kapı kulluğunu yaptığı teknik direktör yüzünden aşağıdaki ifadeleri cengiz için kullanan birinin verdiği fotoğraflar, ettirdiği lafların altında kaldığını en azından utanıp kamuoyu önünde bu durum yüzünden taraftardan özür dilemesi gerektiğini kabul etmeniz lazım

Burak Elmas'tan Mustafa Cengiz'e Ali Koç tepkisi​

Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay: "Basketbol derbisindeyiz." sözleriyle Ali Koç ve Mustafa Cengiz'in samimi görüntülerini paylaşırken, eski yönetici Burak Elmas'tan tepki geldi.
Kulüpler Birliği bildirisine göndermede bulunan Galatasaray eski yöneticisi Burak Elmas, Ali Koç ile bir araya gelen Mustafa Cengiz'e tepki göstererek "17 kulübün yazmış olduğu bildiri için teşekkürlerimizi ilettiniz mi?" ifadelerini kullandı.

Buradaki herkesin tek derdi Galatasaray. Kimsenin Başkanla kişisel husumeti yok. Yangın yapıyorlarsa da tamamen saf Galatasaraylı duygularıyla bunları yapıyorlar.

Ben de o gün Burak Elmas geldi diye sevinen , gelsin diye dualar eden bir kişiydim. Kulüp üyesi olsam başkana oy atar üstüne lobicilik dahil her şeyi yapardım. Asıl nokta bu zaten. Başkan tüm kulübe karşı sorumlu olmasına karşın kendisine güvenen ve oy verenlere karşı sorumlu. Ve bu sorumluluğunu yerine getirmiyorsa başta oy veren veya ona güvenen , inanan herkes eleştirebilir.

Başkan geldiği günden beri sadece Hoca konusunda ve transferler konusunda sözünü tuttu. Hoca zaten cepteydi , transferler konusunda da başarılıydı. Ama Galatasaray sadece transfer ile yönetilebilecek bir kulüp değil.

DOSTLUK , FAIR PLAY , adı altında yapılan her şey tamamen zarar olarak bize geri dönüyor . Kamuoyunda resmen itibarı zedelenen bir takım haline geldik. Bunlar sportif başarıdan önce gelir. Masada ağırlığın olmalı ki seni doğrayamasınlar , ama başkanda maalesef bu ağırlık yok. Burada bizim bir suçumuz yok. Çünkü başkan seçimden önce çizdiği imajın , söylediği sözlerin tamamen dışında hareket ediyor.

Ben sadece Galatasaray'ın iyiliğini düşünürüm. Fatih Terim iyi olsun savunurum , kötü olsun eleştirim , başkan iyi olsun savunurum , kötü olsun eleştiriim . Benim için isimler değil icraatlar önemli.
O zaman, zamanında da büyük konuşmayacaktınız. Namusunuz gibi savunduğunuz adamı 6 ayda satıyorsunuz. Sebebi ne?
Takımın kötü durumda olması. Yoksa bana GS aşkı-sevgisi edebiyatı yapmayın.
Bugün şampiyonluk yarışında olsak ve başkan aynı şeyleri yapsaydı yine kral olacaktı. Başlığın açılmasını sebebi bile bugünkü yenilgi. Ne zırvalıyorsunuz. Adam seçilmiş, bildiği gibi de yönetiyor. Mükemmel yönetiyor genç başkanım benim. Gömüyor liselileri mezara hahaha

TFF her zaman bizimle uğraştı. Aysal döneminde de Cengiz döneminde de. Hemen dış güçler bize operasyon çekiyor diye bahane uydurmayın, 10 yaşındaki çocuklar bile inanmıyor artık. Çıkacak adam gibi mücadelesini verecek o zaman. Fair play diyerek mücadele edemezsin. TFF zaten bunların pısırıklığı yüzünden her maç bizi daha çok doğruyor.
Hala bahane diyor yav inanılmaz gerçekten

?

O zaman, zamanında da büyük konuşmayacaktınız. Namusunuz gibi savunduğunuz adamı 6 ayda satıyorsunuz. Sebebi ne?
Takımın kötü durumda olması. Yoksa bana GS aşkı-sevgisi edebiyatı yapmayın.
Bugün şampiyonluk yarışında olsak ve başkan aynı şeyleri yapsaydı yine kral olacaktı. Başlığın açılmasını sebebi bile bugünkü yenilgi. Ne zırvalıyorsunuz. Adam seçilmiş, bildiği gibi de yönetiyor. Mükemmel yönetiyor genç başkanım benim. Gömüyor liselileri mezara hahaha
Tamam GS sevgisi edebiyatı yapmıyorum .Burada başkanı kötülemem karşıığında Ahmet Ercanlar iban hesabıma 500 TL ateşliyor . Tek derdim para.

Geri
Üst Alt