Buradaki herkesin tek derdi Galatasaray. Kimsenin Başkanla kişisel husumeti yok. Yangın yapıyorlarsa da tamamen saf Galatasaraylı duygularıyla bunları yapıyorlar.
Ben de o gün Burak Elmas geldi diye sevinen , gelsin diye dualar eden bir kişiydim. Kulüp üyesi olsam başkana oy atar üstüne lobicilik dahil her şeyi yapardım. Asıl nokta bu zaten. Başkan tüm kulübe karşı sorumlu olmasına karşın kendisine güvenen ve oy verenlere karşı sorumlu. Ve bu sorumluluğunu yerine getirmiyorsa başta oy veren veya ona güvenen , inanan herkes eleştirebilir.
Başkan geldiği günden beri sadece Hoca konusunda ve transferler konusunda sözünü tuttu. Hoca zaten cepteydi , transferler konusunda da başarılıydı. Ama Galatasaray sadece transfer ile yönetilebilecek bir kulüp değil.
DOSTLUK , FAIR PLAY , adı altında yapılan her şey tamamen zarar olarak bize geri dönüyor . Kamuoyunda resmen itibarı zedelenen bir takım haline geldik. Bunlar sportif başarıdan önce gelir. Masada ağırlığın olmalı ki seni doğrayamasınlar , ama başkanda maalesef bu ağırlık yok. Burada bizim bir suçumuz yok. Çünkü başkan seçimden önce çizdiği imajın , söylediği sözlerin tamamen dışında hareket ediyor.
Ben sadece Galatasaray'ın iyiliğini düşünürüm. Fatih Terim iyi olsun savunurum , kötü olsun eleştirim , başkan iyi olsun savunurum , kötü olsun eleştiriim . Benim için isimler değil icraatlar önemli.