Suat Kayabaş
Parçalı Üye
- 20 Ekim 2019
- 4.147
- 2.222
- 303
önlerine de isco çek tamamdır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sezon başından beri Okay-Gedson' a razı olduğumu hep söyledim. Çok şey fark eder, Avrupa kupalarına katılma hakkını elde etmemiz mümkün olabilirdi...elneny gedson alsaydık devre arasında şuan rangers’ın yerinde olabilirdik.
yüzde 0 ihtimal.görüşünüzü merak ediyorum renktaşlar.
bi ara yanlış mı okudum veya yanlış mı anımsıyorum, bi kaç yönetici daha istifa ederse yönetim düşüyor mu ne ,öyle bişey gördüm sanki.acaba elmas gemiyi limana o dönem alttan alarak yanaştırmak için yönetiminde inandığı kişilerin ihanetçi olduğunu öğrendiği için ve gs daha fazla zarar görmesin diye sezon sonuna kadar beklemeyi seçip yeni güvenilir bi yönetimle seçime girmek içinde bu yaşanılan hukuk olayını planlı yapmış olabilir mi?
bi kaç yönetici istifa etseydi o dönem ligin ikinci dönemi başıydı ve hem belki yönetimindeki ihaneti farketti ,gs zarar görmesin diye sanki onların yanındaymış gibi tavır takınıp bi yandanda tff mhk bizi bitirmesin diye olası tehditlerden dolayı terimide göndermiş olabilir mi?
sizce böyle şeyler yaşanmış olabilir mi yani?
elneny gedson alsaydık devre arasında şuan rangers’ın yerinde olabilirdik.
Adnan Polat, Elmander ve Selçukla anlaşmıştı; neden olmasın?Ben gazeteci yada spor sitesi sahibi olsam şu haberi yapmaya utanırım.Görevi bırakacak bir başkan var ve yeni sezon için iki oyuncu ile görüşüp anlaşıyor. Ulan bunu 10 yaşındaki çocuğa söylesen inanmaz.
Ama adnan polat mahkemeye gitmişti ikisi ayrı burak elmas bırakacağını beyan etti.Adnan Polat, Elmander ve Selçukla anlaşmıştı; neden olmasın?
Saçma bir iş. Gidecek adam niye birileriyle anlaşma sağlamaya çalışır. Gelecek td belli değil. Neyse herşey olur
Sıklet farkı var.xekaya berkandan farkı yok yaratıcı adam değil kazma vs diyenler var ne düşünüyorsunuz
Onun desteklediği adayın kazanma ihtimali varsa ne diyeyim.Bi aday daha çıkacak deniyor belki onun desteklediği adaydır ve onun için görüşme yapıyordur ,bilmiyorum bu yazdığım düşük ihtimal düşüncesindeyim ama ihtimal olarak yazdım genede
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi