Burak Elmas, Mohamed Elneny ve Xeka ile Prensipte Anlaştı

Elneny iyidir, daha iyisine imkanlar elvermeyecek zaten ama onu da senelik 3 m dan aşağısına getirmek zor; o bakımdan nötr bakıyorum; saçma sapan biri yerine gelsin isterim yine de...Xeka' yı çok az hatırlıyorum; 8 numara için daha kreatif birine bakılmalı, diye düşünüyorum. Berkan ve kalırsa Cicaldau' nun halini düşünmek lazım. Elneny-Xeka ya ilave ofansif becerisi yüksek birisinin daha alınabileceğini umamıyorum maalesef...

elneny gedson alsaydık devre arasında şuan rangers’ın yerinde olabilirdik.
Sezon başından beri Okay-Gedson' a razı olduğumu hep söyledim. Çok şey fark eder, Avrupa kupalarına katılma hakkını elde etmemiz mümkün olabilirdi...

görüşünüzü merak ediyorum renktaşlar.
bi ara yanlış mı okudum veya yanlış mı anımsıyorum, bi kaç yönetici daha istifa ederse yönetim düşüyor mu ne ,öyle bişey gördüm sanki.acaba elmas gemiyi limana o dönem alttan alarak yanaştırmak için yönetiminde inandığı kişilerin ihanetçi olduğunu öğrendiği için ve gs daha fazla zarar görmesin diye sezon sonuna kadar beklemeyi seçip yeni güvenilir bi yönetimle seçime girmek içinde bu yaşanılan hukuk olayını planlı yapmış olabilir mi?

bi kaç yönetici istifa etseydi o dönem ligin ikinci dönemi başıydı ve hem belki yönetimindeki ihaneti farketti ,gs zarar görmesin diye sanki onların yanındaymış gibi tavır takınıp bi yandanda tff mhk bizi bitirmesin diye olası tehditlerden dolayı terimide göndermiş olabilir mi?

sizce böyle şeyler yaşanmış olabilir mi yani?

görüşünüzü merak ediyorum renktaşlar.
bi ara yanlış mı okudum veya yanlış mı anımsıyorum, bi kaç yönetici daha istifa ederse yönetim düşüyor mu ne ,öyle bişey gördüm sanki.acaba elmas gemiyi limana o dönem alttan alarak yanaştırmak için yönetiminde inandığı kişilerin ihanetçi olduğunu öğrendiği için ve gs daha fazla zarar görmesin diye sezon sonuna kadar beklemeyi seçip yeni güvenilir bi yönetimle seçime girmek içinde bu yaşanılan hukuk olayını planlı yapmış olabilir mi?

bi kaç yönetici istifa etseydi o dönem ligin ikinci dönemi başıydı ve hem belki yönetimindeki ihaneti farketti ,gs zarar görmesin diye sanki onların yanındaymış gibi tavır takınıp bi yandanda tff mhk bizi bitirmesin diye olası tehditlerden dolayı terimide göndermiş olabilir mi?

sizce böyle şeyler yaşanmış olabilir mi yani?
yüzde 0 ihtimal.
burak elmas ın kapasitesi bu.kötü niyetli değil ama son derece yetersiz.dursun özbek kadar dahi olayların vehametini tartma becerisi yok.dünyada elmas tan başka kim olsa devre arası gedson u alırdı taraftarı karşısına değil yanına almak için.
tepki verme,karar alma vs bütün vasıfları kötü.
bak yalı çocuğu çok başarısız yüzsüz vs ama camiayı sahiplenme savunma özelliği iyi mesela.

Ben gazeteci yada spor sitesi sahibi olsam şu haberi yapmaya utanırım.Görevi bırakacak bir başkan var ve yeni sezon için iki oyuncu ile görüşüp anlaşıyor. Ulan bunu 10 yaşındaki çocuğa söylesen inanmaz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben gazeteci yada spor sitesi sahibi olsam şu haberi yapmaya utanırım.Görevi bırakacak bir başkan var ve yeni sezon için iki oyuncu ile görüşüp anlaşıyor. Ulan bunu 10 yaşındaki çocuğa söylesen inanmaz.
Adnan Polat, Elmander ve Selçukla anlaşmıştı; neden olmasın?

Xekayı izlemedim ama inşallah olur bu iş.. Seneye de orta sahaya takviye yapılamamasıni hayal edemiyorum iyi kötü transfer olmalı zaten biri el neny diğeri de 3 yıldır Lille kadrosunda yer bulmuş taylani berkani aratacak değiller..

Saçma bir iş. Gidecek adam niye birileriyle anlaşma sağlamaya çalışır. Gelecek td belli değil. Neyse herşey olur

xekaya berkandan farkı yok yaratıcı adam değil kazma vs diyenler var ne düşünüyorsunuz

Geri
Üst Alt