Burak Elmas, Nef Stadyumu'nda Bir Toplantı Yaptı

İstifa et burak elmasın baskanligini cok destekledim ama 15 beden felan büyük geldi baskanlik elmasa

Ceo olacak yer bulursa istifa edecek herhalde para lazım adama sonuçta.

Bizi sen yaktın Elmas.Hocayı göndermek için bu fikstürü mü bekledin?Öyle bir niyetin varsa neden milli ara girmişken Denizlispor maçından sonra yapmadın?Biz Giresunspor maçını kazansak ne değişecekti çok merak ediyorum; planlama, sistem vsvs diye kafa ütülüyorsun günübirlik iş yapıyorsun.

Koskoca Gs'ye küme düşme korkusu yaşatan kim varsa gün yüzü görmesin.Kongredeki dedeler de bir işe yarasın artık, çok sahipsiz hissediyorum

Toplantının konusu
1642710002570.webp

Yarına kadar 2 orta saha 1 kaleci getiremiyorsan istifa dan yada erken seçim kararı almaktan başka bir şey yapmana gerek yok boşa vakit israfı.

inse ne olacak reis yarın floryaya kante gelse keyfim yerine mi gelecek ışık mı var umut mu var
Gelmeyecek şu kaostan birkaç galibiyetle çıkalım önce ben genelde pozitifimdir şu an aklımdan bin türlü şey geçiyor. Şuradan bir çıkalım sezonun muhasebesini sonra hep beraber yaparız.

İstifa et peşine de Özdemir yada Koç kankanin şirketlerinden birine yönetici ol ... Senin gençliğine güvendik ortaya vizyon koyar dedeler konseyinden bizi kurtarır dedik senden sınıf başkanı bile olmazmış ...

yerli bir hoca getir bağıran çağıran ligi bilen ve transfer yap.. bazı şeyler için çok geç olmadan.. takımın durumu ve psikolojisi hiç iyi değil. futbolcuları bıraksan hepsi kaçacak havada. birbirlerini suçlamalar başladı..

Geri
Üst Alt