Burak Elmas: "TFF gerekeni yapmazsa, yayın havuzundan çıkacağımızı camiamıza açıklamak isteriz"

Fenerle iyiden iyiye kanka olmamizi nsl yorumlarsin. Hocamiza sicili bozuk diyen bi baskanla olan bu yakinlik hocamizi rahatsiz etmiyor mu
bir yerde iyi abi mümkunse iki takim ayni havuzda yer alsin.

anadolu kuluplerini sirtimizda tasidik bu hafta sivas bizi antep onlari bir güzel

Galatasaray ile Türkiye Cumhuriyeti devletini karşı karşıya getirmek isteyenlere sesleniyorum. Bunu geçmişte bazı camialara uygulamış ve sonuç almış olabilirsiniz. Ama bunu Galatasaray'a yapamazsınız! Galatasaray, sizin bu uygulamak istediğiniz oyunlara büyük gelir

tercümesi bende rte ye karşı çıkacak güven özveri tecrübe yok!!

yayın ihalesiyle ilgilide bir şey yapamazsın başkan. taraftarın gazını almak için boş boş atıyorsun.

Galatasaray ile Türkiye Cumhuriyeti devletini karşı karşıya getirmek isteyenlere sesleniyorum. Bunu geçmişte bazı camialara uygulamış ve sonuç almış olabilirsiniz. Ama bunu Galatasaray'a yapamazsınız! Galatasaray, sizin bu uygulamak istediğiniz oyunlara büyük gelir

tercümesi bende rte ye karşı çıkacak güven özveri tecrübe yok!!

yayın ihalesiyle ilgilide bir şey yapamazsın başkan. taraftarın gazını almak için boş boş atıyorsun.
Nasıl karşı çıkacaksın. Karşı çıkmanı sağlayacak hukuki ortamların şeffaf olduğuna mı inanıyorsun?

İleride buraya Acun da el atar, gidip fb ile hadi diyelim buraya girdik, bir fblinin elinde olan yayın hakkında ne kadar objektif değerlendirilirz ki.. Ben hiç sıcak bakamıyorum. fb ile bu yolu yürüyen, iş birliği yapan bir GS daha da kaybeder. Ya kendi platformunu yaratsın ya da cart curt etmeye lüzum yok. Bunun yerine takımı bir maç sahadan çekmek güncel olarak yapılacak iyi bir tepki idi. Ya da alkışlı, yuhlu 1 dk boyunca oynamama protestosu. Şimdi hiçbir şey yapmadan bunu demek Aziz'in kuru sıkılarına benzedi. Hafta hafta lehimize hata videosu da beklerdim. Aziz bunu yapıp şampiyon oldu. Boşa diyorum her şeyi. Yine birileri siyasiler diycek, bir başkası ekonomi. Ben de bu ülkede yaşıyorum, her şeyin de farkındayım. Ama bir yerde farklı bakıyorum, sistemin bize muhtaç olduğunu düşünüyor ve savunuyorum. Kimseyle düşman olunsun demiyorum zaten. Hakkını aramak düşmanlık etmek değildir.

Stat açılışında taraftar tepki koydu diye rte o tarihten bu yana bize karşı hep aleyhimize ne varsa yaptırdı tff pfdk mhk yabancı sınırı eli ile yani bu yapılanlar Galatasaray ve taraftarına yapılıyor, biz en azından sosyal medyadan bunu iyi iyi bir şekilde dile getirirsek sonuç alırız

Ismailabi GIFs | Tenor

Minik aziz yıldırım.
Lan yazın zaten komple seçim yapıp kaçacaklar, divanda TFF'ye karşı toplu osuruş merasimi yapsak daha etkili olurdu.

Naklen yayında çıkmak nedir ya ta 1 sene sonraki mevzu. Hayır yapacağın tek şey maç günü görün yiyorsa çıkmayacağını belirtir yoksa da as hiçbir oyuncuyu kadroya almayıp aileleriyle tatil verecektin. Kadroyu gustavo, ışık Kaan, Atalay gibi a takımdaki bebeler ve alt takımlarda ki bebelerden kuracaktin.
Bak bakalım UEFA'ya kadar ne oluyor denmiyor muydu.

4 başkanın birbirini gazlayıp atıp tuttukları bir program vardı o geldi aklıma

Sen kalk asynin kurduğu,m oktayın varolduğu,selahattin beyazıtın içinde bulunduğu koskoca gs kulübünün başkanı ol

Arkanda öl desen ölecek,vur desen vuracak,protesto et desen edecek iki dudağının arasına bakan 30m taraftarın olsun

Ama tffyi istifa ettireme,hakeme bile düdük astırama,maaşlı çalışanın hocana bile hesap sorama,taraftarına hesap vereme,takımını koruyama,iktidara laf söyleyeme,radikal kararlar alama

Sen varya beceriksizliğin,yetersizliğin sözlük karşılığısın

Sen varya toplumun itilip kakılan kişisisin,ensesine vurulunca lokmanı verensin,hakkın yendiğinde susansın,silahta kuru sıkısın,kalabalıkta atar yapıp tenhada özür dileyensin

Şuan ya sahip olduğun gücün farkında değilsin,ya kendin kişisel bazı imtiyazlar edinip karşılığında gsyi sattın,yada o gücü kullanamayacak kadar korkaksın

Hangisi olursan ol,kısa zamanda başımızdan yok ol

Zira burası kişisel gelişimin için liderlik stajı yapacağın bir yer değil

demekki sonunda korkuyu bi kenara koymaya karar verdi. güzel bi gelişme ve konuşmalar oldukça sert. bundan sonra cesaretle devam etmeli yoksa taraftar ve camia arkasında durmaz. pısırıklığından sıyrılmalı

İleride buraya Acun da el atar, gidip fb ile hadi diyelim buraya girdik, bir fblinin elinde olan yayın hakkında ne kadar objektif değerlendirilirz ki.. Ben hiç sıcak bakamıyorum. fb ile bu yolu yürüyen, iş birliği yapan bir GS daha da kaybeder. Ya kendi platformunu yaratsın ya da cart curt etmeye lüzum yok. Bunun yerine takımı bir maç sahadan çekmek güncel olarak yapılacak iyi bir tepki idi. Ya da alkışlı, yuhlu 1 dk boyunca oynamama protestosu. Şimdi hiçbir şey yapmadan bunu demek Aziz'in kuru sıkılarına benzedi. Hafta hafta lehimize hata videosu da beklerdim. Aziz bunu yapıp şampiyon oldu. Boşa diyorum her şeyi. Yine birileri siyasiler diycek, bir başkası ekonomi. Ben de bu ülkede yaşıyorum, her şeyin de farkındayım. Ama bir yerde farklı bakıyorum, sistemin bize muhtaç olduğunu düşünüyor ve savunuyorum. Kimseyle düşman olunsun demiyorum zaten. Hakkını aramak düşmanlık etmek değildir.
Biz taraftar olarak ne için varız? İzleyici değil taraftar lazım bize...

Geri
Üst Alt