Burak Elmas: "TFF gerekeni yapmazsa, yayın havuzundan çıkacağımızı camiamıza açıklamak isteriz"

Yapamaz. Nasil Fenerde yapariz deyip sonra yapamiyorsa (onlarda birde kendi kanalinda mac vermek icin parayi verebilecek Acur varken yapamiyorsa) bizde yapamayiz.

Yapmaya ciksan, ülke ve futbol bölücü Gülenci derler sana.

Yayın havuzundan çıkma tehdidi çok sert ve ses getirecek bir tehdit, ama açıklamanın zamanlamasını ayarlayamadı tecrübesizlikten. tam olarak saat kaçta söyledi bu cümleyi bilmiyorum ama forumda bile ses getirmemis 5 sayfa anca ilerlemis. açıklamanın icerigine baktiginda herkesin ayaklanması lazım ama toplayamadı kimseyi, bunu zamanlamaya bagliyorum
ali koc, kıcı kırık bir hatada havalimanina döküyor milleti

Ali koç ve aziz yıldırımın yolundan gidiyor.

Oğulcan için 1 milyonu niye rizeye ödedik. 1 milyonluk topçumu bas tekmeyi gönder rizeye ki zaten onlarda oynatmazdı. Orda da tffye gider yapıp sonra tıpış tıpış tff ve rizenin istediğini yaptık. Hem bağır çağır hemde dedikletini yap.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Naklen yayın havuzundan çıkmak demek Türkiye liglerindende çıkmamız anlamına geliyor bildiğim kadarıyla.. eskiden aziz yıldırım 2 haftada bir havuzdan çıkacağız dediği için olaya az çok hakim olmuştuk o dönemler :).

peki bizim liglerden çekilmek gibi bir planımız varsa, sonrası için neyi planlıyoruz? yanımıza başka kulüpleride çekerek yeni bir lig kurmayımı planlıyoruz? böyle bir lig kurmamız halinde uefa bunu tanıyacak mı?
Veya başka bir ülkenin ligine mi dahil olmayı planlıyoruz?? yakın ülkelerden bulgar veya yunan ligleri, ya da çok sayıda türk'ün yaşadığı alman, avusturya veya hollanda ligleri, vs.. gibi ? böyle bir durumda o liglerin direkt en tepesinden başlayamayız, başvurularımızın kabul edilmesi halinde en alt liglerden başlayacağız, ekonomik durumumuzla bu şartlardan sıfırdan başlayabilir miyiz peki?
Bence naklen yayın havuzundan çıkma fikri uygulanması biraz zor bir plan gibi geliyor bana

“TFF gerekeni yapmazsa, yayın havuzundan çıkacağımızı camiamıza açıklamak isteriz. Gerekirse tüm kulüplerle konuşarak, naklen yayın ihalesinden çıkma kararlılığımızı ortaya koyacağız”
TFF’nin gerekeni yapmayacağından eminim ama başkanın gerekeni yapacağından emin değilim.

hermoine grangerin bir gifi vardi onu koydugumu düsünün simdi küfürlü

gercekten koyarsam ceza yerim o yüzden koyamiyorum

tek tek isim vererek açıklama yapacaktı güya ama tek 1 isim bile veremedı,ezilen sadece kendisi olmuyor koskoca camiayıda ezdiriyor

Geri
Üst Alt