Burak Elmas, TFF ve MHK Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Öf desen ceza veriyorlar bari adam akıllı yerden yere vur ki attığın taş ürkütsün...

Yanındakilerden biri bile uyarmadı mı olağanüstü toplantı diye çağrı yapıp böyle açıklamalar yapılmaması gerektiğini, resmen modumuzu düşürdü adam.

Şu ana kadar başkanın yaptığı en başarısız hamle bu basın toplantısıydı. Kahvede konuşan Galatasaraylı dayının söylediğinden farklı hiçbir şey söylemedi. Bunu her gün bizde tartışıyoruz aynı şeyleri söyleyeceksen oraya neden çıktın? Kuralları farklı uygulatan kim? İstifa etmezlerse ne yapacaksın? Boş bağırıp çağırmakta işe yaramıyor ama bu kadar sakin olmakta pek işe yaramıyor gibi

Yarın tff secimi olsa Reyis kimi işaret ederse ona oy vereceksiniz bu tantana niye.

Çok çok çok çooook kötü bir başkan.
Fazla bir yorumu hak etmiyor. Damat komtenjanından kime ne hayır gelmiş zaten. Böyle sisteme de sonsuz karşıyım.

Mustafa Cengiz'e olan tepkileri hatırlıyorum da bunun için miydi diyorum ve bu adama daha çok bileniyorum.

Bugün sahaya çıkıp en azından bir dakika oynamadan dursan bile bundan daha çok ses getirirdi. Korkak ve sistemin kölesisin.

Benjamin sneijder belgeseli daha heyecan verici.

Ulan tüylerim tikken tikken oldu

su baskan kadar bile konusamadin be baskanim

Malum partinin deyipte daha kendiniz isim veremeden yazıyorsunuz, hayır başkandan ne bekliyordunuz ki sanki? Adamın işi gücü turkiyede. Oyle bağırıp çağırmak kolay mı? Unal Aysal iyiydi ama parası isvicredeydi yanlış hatırlamıyorsam. Istifa çağrısında bulunmuş birsey olmayacağını biliyoruz.

Eşref Başkanın mayıs için hazırlıklara başlaması icap eder.

Ayarsız GSC ahalisi yine mitralyözün tetiğine asılıyor. TFF hususundaki tutumu son derece yanlış ve pasif başkanın eyvallah da çok çok çooook kötü başkan yazanlar çok çok çoook kötü başkan görmemiş sanırım. Siyah veya beyaz olmak zorunda değilsiniz arkadaşlar.

Başkaları da aynı siyasi sistemle mücadele etti. Lütfen ya. Lütfen. Ünal Aysal'ın belli ekonomik gücü vardı hadi, ya Mustafa Cengiz? Başakşehir'den iki şampiyonluk aldık yahu? Bu takım kimin! Galatasaray Anadolu kulübü değil. En az 25 milyon taraftarı olan bir camia. Kimler kimler rakiplerimize primler veriyordu o dönemler, ki içerde Apo olmasına rağmen bizi yine de zorluyorlardı. Ben hiç rahat şampiyonluk aldığımızı hatırlamıyorum. Son 10 yılda yapılanlar hele çok açık.

Bir sürü twitteleri var, başkasına oturduğu yerden verip veriştirmiş. Şimdi kendi yapsın o zaman! Yapamıyorsa vaatler de bulunmasaydı arkadaşım. Bugün NEF olmasa, Dinçer bir katkı yapmasa zaten doğru düzgün bir sağladığı destek bile yok.

Sportif başarı da yok henüz! Hakkımızı arayamıyor. Kusura bakmayın da okula havuz yaptıracağım diyen çocuklar gibi atıp tuttu. Hepsinin de altında ezildi. Birleşme tekliflerine de rest çekti. Ona Ünal Aysallar, hani şu sisteme boyun eğmeyenler zaten el uzattı. Madem tek adam oldu. Şimdi hakkımızı arayacak. Yapamıyorsa da yapanı seçeriz illa ki. Benim GS dışında kimse umurumda değil.

Geri
Üst Alt