Burak Elmas, TFF ve MHK Hakkında Açıklamalarda Bulundu

kısacası servet yardımcı ve nihat özdemir rte nin has adamları bunlar kıçını rte ye dayayıp Galatasaray'a operasyon çekiyorlar ama benim maçam rte ye karşı gelmeye yetmiyor demek istemiş burak elmas.

Ayarsız GSC ahalisi yine mitralyözün tetiğine asılıyor. TFF hususundaki tutumu son derece yanlış ve pasif başkanın eyvallah da çok çok çooook kötü başkan yazanlar çok çok çoook kötü başkan görmemiş sanırım. Siyah veya beyaz olmak zorunda değilsiniz arkadaşlar.
Ben her dediğimin arkasındayım. Gördüm elbette. Dursun, Adnan Polat. Geçen yazdım sayfasına da üçüncüsü de bu olacak. Benim görüşüm bu. Sizlerin görüşü buysa benim de bu.

Baskan degilken atip tutan ama baskan secilince yine süt dökmüs kediye dönen bi baskan.. birsey yapamayacagini anladi. Sistem böyle aga kim gelse degistiremez

Başkaları da aynı siyasi sistemle mücadele etti. Lütfen ya. Lütfen. Ünal Aysal'ın belli ekonomik gücü vardı hadi, ya Mustafa Cengiz? Başakşehir'den iki şampiyonluk aldık yahu? Bu takım kimin! Galatasaray Anadolu kulübü değil. En az 25 milyon taraftarı olan bir camia. Kimler kimler rakiplerimize primler veriyordu o dönemler, ki içerde Apo olmasına rağmen bizi yine de zorluyorlardı. Ben hiç rahat şampiyonluk aldığımızı hatırlamıyorum. Son 10 yılda yapılanlar hele çok açık.

Bir sürü twitteleri var, başkasına oturduğu yerden verip veriştirmiş. Şimdi kendi yapsın o zaman! Yapamıyorsa vaatler de bulunmasaydı arkadaşım. Bugün NEF olmasa, Dinçer bir katkı yapmasa zaten doğru düzgün bir sağladığı destek bile yok.

Sportif başarı da yok henüz! Hakkımızı arayamıyor. Kusura bakmayın da okula havuz yaptıracağım diyen çocuklar gibi atıp tuttu. Hepsinin de altında ezildi. Birleşme tekliflerine de rest çekti. Ona Ünal Aysallar, hani şu sisteme boyun eğmeyenler zaten el uzattı. Madem tek adam oldu. Şimdi hakkımızı arayacak. Yapamıyorsa da yapanı seçeriz illa ki. Benim GS dışında kimse umurumda değil.
Boş hikaye anlatıyorsunuz ya. Ünal Aysal'ın mücadele ettiği dönemki siyasal konjonktür ile bugünkü aynı mı ? Mustafa Cengiz'in iki numarası da memleketteki en büyük RTE fanatiklerinden biriydi , nasıl mücadele etmişse artık. Güldürmeyin insanı. 25 milyon taraftarının belki de yarısı o partiye oy veriyor , siyasi tercihleri onlar için daha büyük üst kimlik belli ki. Ezber laflar bunlar kusura bakmayın. Nef olmasa , Dinçer olmasa , halamın da bıyıkları olsa amcam olurdu. O bu katkı yapmasa dediğiniz şeylerdeki asıl mevzu zaten o katkıları alabilmek değil mi ? Sponsorlukları bulmasa suç bulunca da sanki kendi kendine gelmiş gibi oluyor sponsorluklar nasılsa. Sportif başarı yokmuş henüz Allah Allah , daha 5 aydır falan başkan olmasından mütevellit yoktur belki ? Biraz nitelikli eleştiri yapın yahu.

Bu basın toplantısından beklentim o Tff'ye gittiğinde konuşulanları isim vererek şeffaf bir bir biçimde açıklanmasaydı. Takip edebildiğim kadarıyla bunu göremedim o yüzden benim açımdan hayal kırıklığı olan bir basın toplantısı. Başkan bunu açıklamayarak hata yapmıştır kendi şeffaf olacağız sözünü yemiştir nasıl iyi yaptığında övüyorsak bu konuda da eleştiriyi sonuna kadar hak etmiştir.

ne demiş okumadım bile iş işten geçmiş fb maçında 3 puanını alıp itlere vermişler marcaoya 8 maç itfana 2 maç horsegene küfür serbes hocamıza 3 maç bu saatten sonra eline KATANA alıp tff binasını bassan ne yazar.

Usanmadan yazacağım. Arka planda her istediğini yapabilen Servet Yardımcı'ya o rahatlığı vermeyeceksin. Kamuoyunun önüne at. Spot ışıklarını üzerine tut. İndiremiyorsan bile aleyhine çalışmasını bir nebze engellersin. Bu tarz söylemler bir boka yaramaz.

Geçmişle yaşamaya ne kadar alışmışsınız. O yüzden Galatasaray bu halde. Ben yine de günümüz şartlarını değerlendiriyorum. Komik komik etiketlemeden laf çarpmalarınız da şahsen umurumda değil.

Şu an baktığım zaman evet çok Cook kötü başkan. Verdiği vaatlere bakıyorum sonra da yaptıklarına, sonra sportif başarı kısmını da değerlendiriyorum, sizi tatmin ediyor olabilir ama beni etmiyor.

Kimseyle atışmak değil niyetim ama ısrarla buna çekmek isteyenler var aranızda. Fikrimi onaylamıyorsanız beni etiketler dersiniz ki bana da cevap hakkı doğar ya da görmezden gelirsiniz. Beğenirseniz de ifadeler açık zaten. Kimse beğensin diye yazmıyoruz zaten amacımız Galatasaray.

Ben sert eleştirilerde bulunan biriyim ama bu görevlerine karşı tutulduğum bir tavır. Kişiliklerine tek bir kelimem olmadı. Olamaz da. Keza sizlere de öyle. Ben hiçbirinize etiketsiz bir girişimde bulunmuyorum. Genel olarak sosyal medya yansımalarına göre bir fikrim varsa beyan ediyorum, gerektiği yerde site ortamı ve kuralları olduğundan da sessiz kalıp kendimi sakinleşene kadar frenliyorum. Ben sizlerin görüşlerini aşağılamıyorum ama nedense bana burada yapılanlar genelde bu.

Düşman olacak kadar yakınınız değilim.
Nefret edeceğiniz kadar samimi. Garip

Maç günü bomboş,beklentilerin fersah fersah uzağında ve gereksiz konuşma. Sürekli, uyarıyoruz! tarzı ile saygınlığını çok çabuk tüketiyorsun başkan.

Boş hikaye anlatıyorsunuz ya. Ünal Aysal'ın mücadele ettiği dönemki siyasal konjonktür ile bugünkü aynı mı ? Mustafa Cengiz'in iki numarası da memleketteki en büyük RTE fanatiklerinden biriydi , nasıl mücadele etmişse artık. Güldürmeyin insanı. 25 milyon taraftarının belki de yarısı o partiye oy veriyor , siyasi tercihleri onlar için daha büyük üst kimlik belli ki. Ezber laflar bunlar kusura bakmayın. Nef olmasa , Dinçer olmasa , halamın da bıyıkları olsa amcam olurdu. O bu katkı yapmasa dediğiniz şeylerdeki asıl mevzu zaten o katkıları alabilmek değil mi ? Sponsorlukları bulmasa suç bulunca da sanki kendi kendine gelmiş gibi oluyor sponsorluklar nasılsa. Sportif başarı yokmuş henüz Allah Allah , daha 5 aydır falan başkan olmasından mütevellit yoktur belki ? Biraz nitelikli eleştiri yapın yahu.
Boş yaptığım için cevap vermiyorum.
Saygılar.

Lan kes

Süper ligde şampiyon olmak için sabır isteyip dalga geçiyo

Açıklamalarda rezalet

Bari sussaydında yalandan bir bildikleri var imajı verseydik

Tarihin en zayıf başkan ve yönetimi.Bunu en yakın zamanda göreceğiz.
Şu leş ligde şampiyonluk sözü vermiyormuş..Bunların alayı yalan dolan.

Nasıl bir hayal dünyasında yaşıyor bazıları belli değil ya. Lan koskoca devlet adamları tek adamdan izin almadan tuvalete gidemeyecek duruma gelmiş , ne dedi o diye bakan makan kovalayacak duruma gelmiş o tek adam. Başkan neden onun en yakınlarından biri olan Nihat'a ateş edemiyor diye başkan çok çok kötü başkan oluyor. Sonra o öyle değil diyince 25 milyor gs taraftarı rererörö. Bunu diyenlerin bir tanesi hayatında eyleme katılıp cop yedi mi acaba ? O 25 milyon taraftarın kaçı gerçek bir tepki gösterebilir , hangi paralel evrende yaşıyorsunuz ? İçinde yaşadığınız istibdadın farkına varın. Gereğinden fazla pasif evet ama bu başkanı duvardan duvara vurarak eleştirmeyi gerektirmiyor , kolay değil öyle bam bam konuşmak şu güncel durumda.

Burak başkanlık makamının konuşma değil eylem yeri olduğunu kavrayamamış

Söylediği sözleri sosyal medyada her gsli yazıyo,çekil bari sırayla başkanlık yapalım

Kişileri yıpratmak gerek iyi bir stratejist gerek klübe

Yönetim doğrusunu yapıp hukuki yolla hakkını arasa da ülkede hiç bir kurum bağımsız olmadığından haklı olunan konulardan sonuç alınamıyor.

TFF'deki tetikçi isimlerin taraftarın önüne atılıp büyük bir medya baskısı oluşturulması daha mantıklı gibi... Ama bu C planıdır muhtemelen.

Geçmişle yaşamaya ne kadar alışmışsınız. O yüzden Galatasaray bu halde. Ben yine de günümüz şartlarını değerlendiriyorum. Komik komik etiketlemeden laf çarpmalarınız da şahsen umurumda değil.

Şu an baktığım zaman evet çok Cook kötü başkan. Verdiği vaatlere bakıyorum sonra da yaptıklarına, sonra sportif başarı kısmını da değerlendiriyorum, sizi tatmin ediyor olabilir ama beni etmiyor.

Kimseyle atışmak değil niyetim ama ısrarla buna çekmek isteyenler var aranızda. Fikrimi onaylamıyorsanız beni etiketler dersiniz ki bana da cevap hakkı doğar ya da görmezden gelirsiniz. Beğenirseniz de ifadeler açık zaten. Kimse beğensin diye yazmıyoruz zaten amacımız Galatasaray.

Ben sert eleştirilerde bulunan biriyim ama bu görevlerine karşı tutulduğum bir tavır. Kişiliklerine tek bir kelimem olmadı. Olamaz da. Keza sizlere de öyle. Ben hiçbirinize etiketsiz bir girişimde bulunmuyorum. Genel olarak sosyal medya yansımalarına göre bir fikrim varsa beyan ediyorum, gerektiği yerde site ortamı ve kuralları olduğundan da sessiz kalıp kendimi sakinleşene kadar frenliyorum. Ben sizlerin görüşlerini aşağılamıyorum ama nedense bana burada yapılanlar genelde bu.

Düşman olacak kadar yakınınız değilim.
Nefret edeceğiniz kadar samimi. Garip

tamam sen de dolayli olarak konusmaya ara verip spesifik olarak hangi vaatleri seni hayl kirikligina ugrattigini yazsan daha oturakli olur orhun hitabelerine

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Geri
Üst Alt