Başkaları da aynı siyasi sistemle mücadele etti. Lütfen ya. Lütfen. Ünal Aysal'ın belli ekonomik gücü vardı hadi, ya Mustafa Cengiz? Başakşehir'den iki şampiyonluk aldık yahu? Bu takım kimin! Galatasaray Anadolu kulübü değil. En az 25 milyon taraftarı olan bir camia. Kimler kimler rakiplerimize primler veriyordu o dönemler, ki içerde Apo olmasına rağmen bizi yine de zorluyorlardı. Ben hiç rahat şampiyonluk aldığımızı hatırlamıyorum. Son 10 yılda yapılanlar hele çok açık.
Bir sürü twitteleri var, başkasına oturduğu yerden verip veriştirmiş. Şimdi kendi yapsın o zaman! Yapamıyorsa vaatler de bulunmasaydı arkadaşım. Bugün NEF olmasa, Dinçer bir katkı yapmasa zaten doğru düzgün bir sağladığı destek bile yok.
Sportif başarı da yok henüz! Hakkımızı arayamıyor. Kusura bakmayın da okula havuz yaptıracağım diyen çocuklar gibi atıp tuttu. Hepsinin de altında ezildi. Birleşme tekliflerine de rest çekti. Ona Ünal Aysallar, hani şu sisteme boyun eğmeyenler zaten el uzattı. Madem tek adam oldu. Şimdi hakkımızı arayacak. Yapamıyorsa da yapanı seçeriz illa ki. Benim GS dışında kimse umurumda değil.