Burak Elmas, TFF ve MHK Hakkında Açıklamalarda Bulundu

"Orhun hitabelerinize" kısa ve öz karşıt hiçbir argüman sunmayıp Mehmet helvacı diyerek trollük yapmaya çalışmasından anlamanız lazımdı, bosverin cigdem hanım
Allah'a havale ediyorum. Düşüncelerimiz farklı olabilir ama kişiliğe uzanan saygısızlığı kabul etmem mümkün değil. Tamamiyle seviseyizlik. Raporladım şahsı. Gereken yapılır mı bilmiyorum. Ama muhatap alarak en büyük saygısızlığı kendime yaptığımı anlamış oldum.

Teşekkür ederim yine de ama boş verin. Sizleri de böyle tartışma içine sürüklemek istemiyorum. Bu hep oldu, oluyor. Olacaktır da. Doğru üslupla gelinirse sabaha kadar konuşuruz. Zaten bir düşünsek hep diyorum fb gibi camia olur çıkarız.

bi bu bir de şike surecinde bu ates ufleyerek sonmez aciklamasi efsanedir
images

Gereğinden fazla pasif evet ama bu başkanı duvardan duvara vurarak eleştirmeyi gerektirmiyor , kolay değil öyle bam bam konuşmak şu güncel durumda.
Ulke ekonomisinin bilmem yuzde kacini elinde bulunduran ali koc bile ancak ustu kapali laf dokundurabiliyor 'baskaldiris' hususunda b.elmastan beklentiler cok utopik

Ben sizi aşağılamadım. Siz beni etiketsiz yargıladınız, Memduh bey. Ve çok garip kafakar var dediniz, konuşmalarıma rorori gibi ifadeler kullandınız. Bu mu saygı? Daha medenice olabilirdi. Burada yazma sınırı mı var ben anlamıyorum ki? Okuyan okur, okumayan geçer? Bir düşünmek zorunda değiliz yoksa. Sizin bana geliş üslubunuz tekrar okuyun biraz sıkıntılı. Ben sizleri engellemiyorum ama belli ki rahatsızsınız siz beni yok sayabilirsiniz. Kötü bir şey demedim. Fikrimi beyan ettim. Burada maç analizi yapan ve neredeyse kitap uzunluğunu da aşan bir arkadaşımız daha var, pozisyon yorumluyor misal. Ona da böyle misiniz? Muhtemelen okumadan geçiyorsunuz. Ben de aynı şeyi bana yapın diyorum. Saygılar
Saygı bu değil zira saygı duyulacak bir içerik yazdığınızı düşünmüyorum. Evvelki mesajımda da bunu ifade ettim zaten. Üslubumu karşımda gördüğüm içeriğe uygun şekilde ayarlamaya çalışıyorum. Sizin uzun mesajlarınızla alakalı burada serzenişler olduğunda tarafınızda savunma da yaptım ama gelinen noktada görüyorum ki niceliğin içerisinde yeterince nitelik bulunmuyor. Kanaatim bu olduğu için buna göre bir üslupla hareket ediyorum. Rahatsız olan raporlayabilir. Ayrıca sanki sizden nefret ettiğimiz için katılmıyormuşuz gibi mağduriyet yaratma çabanız da samimiyetiniz hususunda net bir gösterge.

Ulke ekonomisinin bilmem yuzde kacini elinde bulunduran ali koc bile ancak ustu kapali laf dokundurabiliyor 'baskaldiris' hususunda b.elmastan beklentiler cok utopik
Aysal örneği verilmiş , adamın neredeyse bütün işi gücü yurt dışındaydı , keza RTE bugünkü kadar güçlü değildi. İnsanlar beklenti ayarlayamıyor maalesef. Ha burada sayıp sövenlerin ekseriyeti FT yüzünden sövüyor zaten başkana.

Saygı bu değil zira saygı duyulacak bir içerik yazdığınızı düşünmüyorum. Evvelki mesajımda da bunu ifade ettim zaten. Üslubumu karşımda gördüğüm içeriğe uygun şekilde ayarlamaya çalışıyorum. Sizin uzun mesajlarınızla alakalı burada serzenişler olduğunda tarafınızda savunma da yaptım ama gelinen noktada görüyorum ki niceliğin içerisinde yeterince nitelik bulunmuyor. Kanaatim bu olduğu için buna göre bir üslupla hareket ediyorum. Rahatsız olan raporlayabilir. Ayrıca sanki sizden nefret ettiğimiz için katılmıyormuşuz gibi mağduriyet yaratma çabanız da samimiyetiniz hususunda net bir gösterge.
Ben artık uzatmama taraftarıyım. Üslubumda sıkıntı varsa rapor edebilirdiniz. Sizin beni savunmanıza ihtiyacım yoktu ki hiçbir zaman. Buradaki kimsenin yok. Lütuf gibi sunduğunuz şey zaten sizin de asla gerçek bir samimiyetle beni savunmadığınızı gösteren bir şeydir. Samimiyetim de sorun varsa bundan sonra ısrarla diyorum görmezden gelebilirsiniz. Siz bana yazdınız, ben size değil. Sıkıntılı olan bundan rahatsızlık duyduğunuz için ben de geri döndüm. Sizofreni bir vakaymisim gibi bahsetmenize lüzum yok. Herkes her şeyi görüyor. Size bir şey ispatlamak zorunda değilim. Kaldı ki kişisellestirecegimiz bir mevzu yok.

Yolunuza bakın. Kendi fikrinizi yazın. Bu eforunuzu daha samimi bulduğunuz insanlara harcayın. Benden bu kadar.

Bu aciklamalari duyan tff pfdk mhk irfanin cezasini toptan kaldirir o kaldirdigi cezayi teriminkine ekler. Keske hic konusmasaydi. Dahada batirdi. Iyice binerler tepemize artik

Bu aciklamalari duyan tff pfdk mhk irfanin cezasini toptan kaldirir o kaldirdigi cezayi teriminkine ekler. Keske hic konusmasaydi. Dahada batirdi.

Çok saçma, keşke hiç yapılmasaydı. Yani eğer mevzu zaten politik davranıp TFF'yi tasfiye etmekse, bunun mümkün olduğunu düşünüyorlarsa, hiç demeç vermeyip suskunluğumuz asaletimizdendir diyip geçmeleri daha iyi olurdu.

Ben de 'masaya vurma'nın gereksiz olduğunu düşünüyorum, ama böyle bir toplantı yapılacaksa kamuoyu için yapılır. Kamuoyu nasıl oluşturulur? Ya hedef göstereceksin, taraftarın önüne atacaksın elebaşlarını; ya da 'bu ateş üfleyerek sönmez', 'kontrolünü yitirmiş zat' gibi yıllarca akılda kalacak çarpıcı söylemler atacaksın ortaya.

Her zaman söylediğini tekrarlamak için olağanüstü toplanıp taraftarının eleştirisini yersen TFF'deki zümre daha da ağır üstüne gelir. Durmalarının tek yolu yaptıklarının yanına kalmaması, bunu da mevcut çarpık düzende adalet yoluyla sağlayamayacağımızdan dolayı tek çaremiz kamuoyu baskısı oluşturmaktı. Umudum yok artık sezonun kalanı için.

Aliyle nihat tiyatro oynuyorlar. Ali disariya biz kavgaliyiz imaji verirken arkadan ince ince işi goturuyorlar. Gecen sene gerizekalilar sivasi yenseler sampiyon olacaklardı. Oraya kadar federasyon sayesinde taşındılar. Bu sene bizim macta yapılanlar ortada.

Faso fiso

Çıkıcaksın diyeceksinki

Servet Yardımcı, Mehmet Baykan kendi çıkarlarna göre yönetiyor federasyonu. Aleni Galatasaray düşmanlarıdır, bu şahısları istifaya davet ediyorum. Taraftarlarımız da bu Galatasaray düşmanlarnı iyi tanısınlar.
Sonra 90 dk tribünde Servet Yardımcı'yı analım, o zaman görürüz yer yerinden nasıl oynuyor.

Geçelim nezaketi falan.

Güzel bir şekilde yad ederiz kendilerini.

Aliyle nihat tiyatro oynuyorlar. Ali disariya biz kavgaliyiz imaji verirken arkadan ince ince işi goturuyorlar. Gecen sene gerizekalilar sivasi yenseler sampiyon olacaklardı. Oraya kadar federasyon sayesinde taşındılar. Bu sene bizim macta yapılanlar ortada.
Bunu gizlemek için de 1959 öncesi şampiyonluklar meselesini rafa kaldırdılar... Ortalık sessiz sedasızken gider ayak Nihat Fener'ine hediye eder bu kupaları öyle gider.

ali yayin ihalesi konusunda da laf edememisti cok. kastettigim oydu. alinin bile nufuzu yetmiyor baskaldirmaya

Bu ilk konusmasi, en azından herkesin sagda solda konuştuğunu dillendirmesi önemli. Durum aynen devam ederse ki edecektir, 2. konusmasinda bilmem kac mac ceza yiyecegi bir konusma olacaktır.
Bu konuşmalar o koltukta oturanları gram etkilemez, basında tvlerde konuşulur en fazla. Koltuktan kaldirmak için lobi yapacaksın, ne kadar güçlü oldugumuz bu konuda ilerleyen zamanda kendisini olumlu ya da olumsuz gösterir zaten. Bu sebeple başkanın basının karşısında ağzından köpükler çıkarmaması olumlu bir hareket bence.

Geri
Üst Alt