Burak Elmas, Torrent'in Tazminatını Kendi Cebinden Ödeyecek!

Böyle medyaya feyyaz Yiğit tiradiyla ağız dolusu sovesim var

Yanlış olarak görmüyorum bunu. Tutmayan projelerle işlerle milyarlar kaybeden şirketler var. Ceodan tahsil edildiğine şahit olmadım hiç. Eğer ki ihmal, hukuki olmayan işlem yoksa.

Kötü giden bir sezonda doğru olabilecek bir değişim yaptı ama beklendiği gibi çıkmadı. Bundan ibaret bir olay.
Orada şirketlerin sahibi var ama burası bir dernek sonuç olarak sorumluluk yüklenebilir bence.Eğer cebinde yeni gelen hocayı kovacak paran yoksa

Fatih hoca ile sezon sonuna kadar devam etmeliydin ki gelen hoca aman aman bir hoca değil böyle olacağı az çok belliydi.Yada yerli bir hoca tercih

edilebilirdi.Zaten klübün parası yok birde üstüne 2 milyon euro girerse 2-3 sene daha zor toplarız.

Orada şirketlerin sahibi var ama burası bir dernek sonuç olarak sorumluluk yüklenebilir bence.Eğer cebinde yeni gelen hocayı kovacak paran yoksa

Fatih hoca ile sezon sonuna kadar devam etmeliydin ki gelen hoca aman aman bir hoca değil böyle olacağı az çok belliydi.Yada yerli bir hoca tercih

edilebilirdi.Zaten klübün parası yok birde üstüne 2 milyon euro girerse 2-3 sene daha zor toplarız.
Ödeyebilen cebinden ödesin zaten işimize gelir ama garip geliyor bana

ismail enver ile bu işi cözeriz ama adadan hisse alırız

Bu Burak Elmas yeniden aday olacak gibi geliyor bana, bırakıp gidecek olsa şimdiye kadar istifa ederdi. Seçimin ertelenmesi, henüz istifasını vermemiş olması, Sensible'nin İtalya'da transfer görüşmeleri yapıyor olması hatta Torrent ile oturup fesih görüşmesi yapması filan

hakikaten doğru haber biraz önce çarşıda karşılaştık, nasılsiniz baskanim nereye böyle alel acele dedim.

ceketi yoktu bir eli göt cebinde bir eli gömleğinin ön cebinde birşey arıyordu. baskanim dedim aradiginiz sey bu mu? elimdeki pet sise suyu kendisine verdim. sagol diyerek hizla uzaklaştı

O değil de Burak Elmas tazminatı ödeyip seçimi katılırsa bakan olur mu bilemem ama milletten oyu toplar.

böyle bir fedakarlik neden seni rahatsiz etti Tahir Mahir KOÇ
Başkanın eylemiyle ilgilenmiyorum Doruk. Bunu anlayacak kadar zekisin halbuki. Ben yazılan haberin içeriğine takıldım. Parayı çekmek için bankaya doğru yola çıktı ne demek Allah aşkına!

Geri
Üst Alt