- 20 Eylül 2009
- 17.762
- 15.972
- 2.613
Böyle medyaya feyyaz Yiğit tiradiyla ağız dolusu sovesim var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orada şirketlerin sahibi var ama burası bir dernek sonuç olarak sorumluluk yüklenebilir bence.Eğer cebinde yeni gelen hocayı kovacak paran yoksaYanlış olarak görmüyorum bunu. Tutmayan projelerle işlerle milyarlar kaybeden şirketler var. Ceodan tahsil edildiğine şahit olmadım hiç. Eğer ki ihmal, hukuki olmayan işlem yoksa.
Kötü giden bir sezonda doğru olabilecek bir değişim yaptı ama beklendiği gibi çıkmadı. Bundan ibaret bir olay.
Ödeyebilen cebinden ödesin zaten işimize gelir ama garip geliyor banaOrada şirketlerin sahibi var ama burası bir dernek sonuç olarak sorumluluk yüklenebilir bence.Eğer cebinde yeni gelen hocayı kovacak paran yoksa
Fatih hoca ile sezon sonuna kadar devam etmeliydin ki gelen hoca aman aman bir hoca değil böyle olacağı az çok belliydi.Yada yerli bir hoca tercih
edilebilirdi.Zaten klübün parası yok birde üstüne 2 milyon euro girerse 2-3 sene daha zor toplarız.
Niye medya yıpratıyor bu herifi knk. Nedir mevzu çözebildin miLan böyle aptal haber mi olur? Devlet bu kadar yüksek parayı çekip, elden vermeyi yakalarsa Burak'ı hoplatır. Parayı çekmek için bankaya doğru yola çıkmış aslkdjaskdj
Elmas, parasını bankadan çekmek için bankaya doğru yola çıktı.
Kendi hesabindan odeyecegine gore kendi kimligi ile almistir benceBanka gişe işlemleri için sıra numarasını kimlik numarası ile mi yoksa Galatasaray kulübü vergi numarası ile mi aldı acaba?
Sıra çabuk gelsin diye vergi numarası ile almış olabilir. Bu adamdan beklenir.Kendi hesabindan odeyecegine gore kendi kimligi ile almistir bence![]()
böyle bir fedakarlik neden seni rahatsiz etti Tahir Mahir KOÇBanka gişe işlemleri için sıra numarasını kimlik numarası ile mi yoksa Galatasaray kulübü vergi numarası ile mi aldı acaba?
Başkanın eylemiyle ilgilenmiyorum Doruk. Bunu anlayacak kadar zekisin halbuki. Ben yazılan haberin içeriğine takıldım. Parayı çekmek için bankaya doğru yola çıktı ne demek Allah aşkına!böyle bir fedakarlik neden seni rahatsiz etti Tahir Mahir KOÇ