Burak Elmas: “Türk futbolu dibe vurmuş durumda”

Sorunun tespiti ve basit cozum onerileri baskanin gorev alaninin en basit kismini olusturuyor. Bunlari yapamayan bir yonetim dusunmek mumkun bile degil hatta birkac tane siradan taraftsr koysan bile bunlari soyleyebilir.

Burada sn. Burak Elmas ne yapmis, ne yenilik getirmis, nasil bir strateji izlemis ve nasil sonuclar elde etmisbekseninde degerlendirmek lazim. Bu konuda malesef Baskanimiz sinifta kalmistir. Mevcut durumda cogu anadolu kulubunden bile daha zayif ses cikaran ve etkili olamayan bir yonetim olusturdular. Butun bunlarin sorumlulugunu dis guclere ve elinin kolunun maddi ve idari yapi olarak bagli olmasina baglayabiliriz ama biz bir spor kulubuyuz ve burada isimler bahanelerle degil basarilarla degerlendirilir.

Burak Elmas yonetimi her ne kadar buyuk zorluklarla basetmek zorunda kalsa da bu isi kendilerinden daha iyi yapabilecek insanlarin oldugunu kabul etmeli ve Galatasaray'in gelecegine yonelik aldigi emanet koltuklari genel kurula iade etmelidir. Mevcut durumda yapabilecekleri en buyuk hizmet budur.

☆☆☆☆

Yaw cik Bjk maci hakkinda konus.
3 kirmizi 1 penalti, 1 atak kesilmis ama hala amigolar kanal kanal bjknin hakki yendi algisi yapiyor.

Başkanlık vaatlerinden biri beni açıklama yaparken çok görmeyeceksiniz olan adam her galibiyetten bir maçtan sonra mobese kamerası arar oldu. Bir vaadini de yerine getirir insan bu kadar sallama ile de başkan olunmaz ki.

3 takım yaptı diyor. ANÇ var, Koç yok kesin. -Koç KK başkanı olmayı artık düşünüyorum demişti- Diğer ikisinden emin değilim. Ağaoğlu başkan olduğu için vardır. Diğeri için Kıran, Gümüşdağ arasındayım.
Tahir Kıran, Ahmet Ağaoğlu, ANÇ var aslında imada etti bunları.

Burak Elmas'ın bu günkü açıklamasını gayet beğendim diğer açıklamalarının aksine. İsimleri gayet net ima etti. Ben bu günkü açıklamalarını gayet beğendim ama bu açıklamayı Burak Elmas yaptığı için yine eleştirilecektir Terim yapınca benzer açıklamaları sapla, konuş hocam olur.

3 başkan rize, ts ve bjk başkanı ki Alikoç zaten söylwmişti. Burak bey Alikoç taklidi yapmaya devam ediyor benzer söylemler benzer eylemlerde görürüz yakında, iki kulüp birlikte hareket eder bir süre.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Seni ve Galatasaray düşmanı ekibini istemiyoruz başkan seçime gitmezsen daha büyük rezil olacaksin

Bütçeyi 30 milyona indirmeyi niye uçuk bir olay gibi anlatıp duruyorlar ki yav. Yahu arkadaş Sparta Prag falan nasıl yapıyor, Danimarka kulüpleri nasıl yapıyor.
Gören de sanacak ki 50 milyon Euro'luk kadro olunca mükemmel işler yapılıyordu da 30a düşünce sancılı olacak.
Olması gereken o zaten hayır kendimizi ne bok zannediyoruz da 1.5 milyon Euro üstü oyuncuya maaş verebilecek hissediyoruz.

Olunca düşük maaş ile oyuncu bulup alabiliyor musun?
Kerem, nelsson, marcao, boey hatta beğenmediğimiz taylan ve berkan. Bulup alıp oynatabiliyor musun? Demek ki oluyormuş.
Scout diye beslediğimiz ekibin işi bunu bulup aldırmak yönetim olarak göreviniz de düşük maaşla takıma katmak.

Bütçeyi 30 milyona indirmeyi niye uçuk bir olay gibi anlatıp duruyorlar ki yav. Yahu arkadaş Sparta Prag falan nasıl yapıyor, Danimarka kulüpleri nasıl yapıyor.
Gören de sanacak ki 50 milyon Euro'luk kadro olunca mükemmel işler yapılıyordu da 30a düşünce sancılı olacak.
Olması gereken o zaten hayır kendimizi ne bok zannediyoruz da 1.5 milyon Euro üstü oyuncuya maaş verebilecek hissediyoruz.

Olunca düşük maaş ile oyuncu bulup alabiliyor musun?
Kerem, nelsson, marcao, boey hatta beğenmediğimiz taylan ve berkan. Bulup alıp oynatabiliyor musun? Demek ki oluyormuş.
Scout diye beslediğimiz ekibin işi bunu bulup aldırmak yönetim olarak göreviniz de düşük maaşla takıma katmak.
Çünkü bu güne kadar kimse cesaret edip yapmadığı için. Evet uçuk bir olay değil ama nedense zaten başkanın kendisinin de dediği gibi çok daha önce yapılması gereken bu gayet yapılabilir olayı gerek popülerite gerekse başka planlarla kimse cesaret edip yapmamış o yüzden anlatıyor ama kendisi de bu yapıda hala eksik ki bunu da aslında söyledi bizim bu yapıya he sene alt yapıdan bana göre ilk 11 veya kadro içinde rotasyonda yararlanan bileceğimiz şekilde en az 2 oyuncuyu A takıma kazandırmalıyız.

Ah ulan ah bir Gedson alsaydın şu an çok farklı şeyler konuşuluyor olurdu.

Büyük mallık yaptın sonra canlı ayına çıkıp Pulgar hazır oyuncuydu o yüzden aldık falan dedin...

Ah başkan ah çok üzdün umutlarımızı çok tükettin.

Ah ulan ah bir Gedson alsaydın şu an çok farklı şeyler konuşuluyor olurdu.

Büyük mallık yaptın sonra canlı ayına çıkıp Pulgar hazır oyuncuydu o yüzden aldık falan dedin...

Ah başkan ah çok üzdün umutlarımızı çok tükettin.
Paramız yoktu, bütçemize uymuyordu diyemediği için saçmaladı oysa demesi gereken sadece buydu.

gs de dibe vurmuş durumda reis, 80 milyon düşecez diye korktu

AJANSSPOR HABER

Türkiye Futbol Federasyonu'nun aralarında Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus, Ali Palabıyık'ın da bulunduğu 11 hakemin görevine son vermesi, tartışmaları beraberinde getirdi. Gazeteci Hakan Can'ın 2021 Ekim ayında çektiği videoda, gönderilecek hakemleri tek tek sayması dikkat çekti.

"Tarihin en önemli toplantılarından biri"
Hakan Can kendi YouTube kanalından 21 Ekim 2021'de yaptığı yayında şunları söyledi: "Hayatımda hiç görmediğim bir haber paylaşmak istiyorum. TFF Başkanı Nihat Özdemir, Başkanvekili Servet Yardımcı, MHK Başkanı Serdar Tatlı, Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kulüpler Birliği Başkanvekilleri Tahir Kıran ile Süleyman Hurma, tarihin en önemli toplantılarından birini yaptılar. 5 tane FIFA kokartlı hakemin, hakemlik yapmamasını istediler."

İsimleri tek tek saydı
Hakan Can, Ekim ayında yayınlanan videosunda istenmeyen hakemleri tek tek saydı. Konuşma şöyle:

"Rizepor-Galatasaray maçını yöneten ve iki taraftan tepki gören, taraftarların isyan ettiği bir yönetim gösteren ikili Ali Palabıyık ve Abdulkadir Bitigen... Galatasaray formasıyla çocukluk fotoğrafı olan hiçbir zaman elit hakem seviyesine ulaşmayan Hüseyin Göcek bir daha maç yönetmesi istenmeyen hakemler arasında...Neredeyse tüm kulüpler Halis Özkahya konusunda hem fikir..."

İki 'bomba isim'
Hakan Can son iki ismin 'bomba' olduğunu belirterek "Biri Fırat Aydınus, diğeri Cüneyt Çakır... Bunun sonuçlarını göreceğiz" diye konuştu.

Serdar Tatlı kabul etmedi, istifasını verdi
Video çekildikten 5 ay sonra tekrar YouTube kanalında yeni bir video yayınlayan Hakan Can, o dönem MHK Başkanı Serdar Tatlı'nın bu operasyonu yapmamak için istifa ettiğini söyledi.

"Demek Kulüpler Birliği bu işi çok iyi biliyor"
Ferhat Gündoğdu'nun 8 Mart'ta yaptığı operasyonu tamamen kendi iradesiyle 4 ay çalışarak yaptığını söylediğini hatırlatan Hakan Can, şöyle konuştu: "Bu ne büyük rastlantı ki 5 ay önce Kulüpler Birliği'nin kellesini istediğini söylediğimiz isimler var listenizde. Demek ki o dönem Kulüpler Birliği'nin istediği isimlerle siz bire bir aynı noktaya varmışsınız. Demek ki Kulüpler Birliği bu işi çok iyi biliyor. Ferhat Hoca olmadı, başkasının verdiği liste üzerinden çalıştığınız düşüncesini, benim aklımdan uzaklaştıramadınız."

"Yaşar Kemal Uğurlu da listedeydi"
Hakan Can, Ekim ayındaki listede kötü maçlar yöneten Yaşar Kemal Uğurlu'nun da bulunduğunu vurgulayarak, "Eğer kaldıysa vardır bir sebebi. Bu hakemleri de ligi de tartışılır kıldınız. Maalesef siz kalan hakemlerin güvenileceği bir figür değilsiniz" dedi.

bu herif hurma demiş zmnında

Çünkü bu güne kadar kimse cesaret edip yapmadığı için. Evet uçuk bir olay değil ama nedense zaten başkanın kendisinin de dediği gibi çok daha önce yapılması gereken bu gayet yapılabilir olayı gerek popülerite gerekse başka planlarla kimse cesaret edip yapmamış o yüzden anlatıyor ama kendisi de bu yapıda hala eksik ki bunu da aslında söyledi bizim bu yapıya he sene alt yapıdan bana göre ilk 11 veya kadro içinde rotasyonda yararlanan bileceğimiz şekilde en az 2 oyuncuyu A takıma kazandırmalıyız.
tamam iste basit bir olay bundan once yapilmamis olmasi her firsatta bunu anlatmasini gerektirmiyor.
Ayrıca bu iş yapılıp başarılı olduğun anda her dakika anlatmanı gerektirir, bakın model bu ve bu şekilde ilerlemeli diye.
Şuan net her anlattığı havanda su dövmek boş hayal satıyor.
Keza ülkede döviz kuru bu seviye olmasa kendisi de bu modeli benimseyeceğini zannetmiyorum. Tamamen popülizm kasıyor. Doların 4 - 7 olması var birde 15 olması var arada dünyalar kadar fark var senin gelirin kafadan 30 milyon bile etmiyor muhtemelen ki 60-70leri vermeye çalışmak her sene kulüp borcunu 500 milyon lira artırmak demek. Bana kalsa 30 bile fazla bu ülke futboluna.
200-300 bin eurolara oynamak istemeyen yol alsın gelmeyen gelmesin.
Galatasaray kulübü avrupaya sıçrama yapmak isteyen mentalitesi bir sonraki transferinde vurgun yapmak olan ve bu süreçte kulüp ve futbolcu arasında kazan-kazan anlaşması içeren bir modele dönüşmeli.
Futbolcu yönünden bu okey gel gelelim kulüp yönünden bakarsan da sen free oyuncuları gidip alıp bu kur dezavantajini avantaja çevirmek zorundasın.
Yazın o kadar bonservis dağıtıp şuan bu durumda olan adamın şu mevzuları konuşmasının ne yeri ne zamanı.

Geri
Üst Alt