Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.825
- 94.891
- 4.978
Tahirİkisi kesin belli 3.kim bilmiyorum.
A. Ağaoğlu
A. N. Çebi
X?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tahirİkisi kesin belli 3.kim bilmiyorum.
A. Ağaoğlu
A. N. Çebi
X?
Tahir Kıran, Ahmet Ağaoğlu, ANÇ var aslında imada etti bunları.3 takım yaptı diyor. ANÇ var, Koç yok kesin. -Koç KK başkanı olmayı artık düşünüyorum demişti- Diğer ikisinden emin değilim. Ağaoğlu başkan olduğu için vardır. Diğeri için Kıran, Gümüşdağ arasındayım.
Çünkü bu güne kadar kimse cesaret edip yapmadığı için. Evet uçuk bir olay değil ama nedense zaten başkanın kendisinin de dediği gibi çok daha önce yapılması gereken bu gayet yapılabilir olayı gerek popülerite gerekse başka planlarla kimse cesaret edip yapmamış o yüzden anlatıyor ama kendisi de bu yapıda hala eksik ki bunu da aslında söyledi bizim bu yapıya he sene alt yapıdan bana göre ilk 11 veya kadro içinde rotasyonda yararlanan bileceğimiz şekilde en az 2 oyuncuyu A takıma kazandırmalıyız.Bütçeyi 30 milyona indirmeyi niye uçuk bir olay gibi anlatıp duruyorlar ki yav. Yahu arkadaş Sparta Prag falan nasıl yapıyor, Danimarka kulüpleri nasıl yapıyor.
Gören de sanacak ki 50 milyon Euro'luk kadro olunca mükemmel işler yapılıyordu da 30a düşünce sancılı olacak.
Olması gereken o zaten hayır kendimizi ne bok zannediyoruz da 1.5 milyon Euro üstü oyuncuya maaş verebilecek hissediyoruz.
Olunca düşük maaş ile oyuncu bulup alabiliyor musun?
Kerem, nelsson, marcao, boey hatta beğenmediğimiz taylan ve berkan. Bulup alıp oynatabiliyor musun? Demek ki oluyormuş.
Scout diye beslediğimiz ekibin işi bunu bulup aldırmak yönetim olarak göreviniz de düşük maaşla takıma katmak.
Paramız yoktu, bütçemize uymuyordu diyemediği için saçmaladı oysa demesi gereken sadece buydu.Ah ulan ah bir Gedson alsaydın şu an çok farklı şeyler konuşuluyor olurdu.
Büyük mallık yaptın sonra canlı ayına çıkıp Pulgar hazır oyuncuydu o yüzden aldık falan dedin...
Ah başkan ah çok üzdün umutlarımızı çok tükettin.
tamam iste basit bir olay bundan once yapilmamis olmasi her firsatta bunu anlatmasini gerektirmiyor.Çünkü bu güne kadar kimse cesaret edip yapmadığı için. Evet uçuk bir olay değil ama nedense zaten başkanın kendisinin de dediği gibi çok daha önce yapılması gereken bu gayet yapılabilir olayı gerek popülerite gerekse başka planlarla kimse cesaret edip yapmamış o yüzden anlatıyor ama kendisi de bu yapıda hala eksik ki bunu da aslında söyledi bizim bu yapıya he sene alt yapıdan bana göre ilk 11 veya kadro içinde rotasyonda yararlanan bileceğimiz şekilde en az 2 oyuncuyu A takıma kazandırmalıyız.