Burak Elmas ve Erden Timur, Yeni Stat İsim Sponsorluğu Hakkında Basın Toplantısı Düzenledi

Burak Elmas: "Bir iki seneyi kurtarıp popüler olmak istemiyoruz. Biz Galatasaray'ın geleceğini kurtarıyoruz. Borç azaltıyoruz."

Erden Timur: "Bundan önceki sponsorluk bedellerini ödedik."

Burak Elmas:

"Erden Bey için en büyük hayalim, zamanı gelince inşallah başkan olmasını isterim."

Belli ki yabancı sponsorla ya para konusunda sıkıntı çıktı ya da caydılar.

Erden Timur'u tekrardan tebrik ederim böyle büyük bir yükümlülüğün altına girip büyük bir Galatasaraylılık sergilediği için.
bu pandemi döneminde ve türkiyenin şu anki inflasyon durumunda kimse Türkiyede Euro veya Dolar bazında anlaşma yapmaz...birde Katar hava yolları denip duruyordu...sen oradan sorumlu olsan ve anlaşmak istediğin Kulüp Avrupa maçlarına Türk Hava Yolları ile çıkıyorsa sende anlaşmazsın...

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Burak Elmas:

"Çimleri değiştirdik. Önceki yönetim başlamıştı. Koltukları da boyuyoruz. Dış cepheyle alakalı da düşüncelerimiz var. Ama bunu da NEF'e yüklemeyin onu biz yapacağız."

Erden Timur: "Türk Telekom'a verdiği katkılardan dolayı teşekkür ederim."

Erden Timur: "Seçim öncesinde de konuşmuştuk. Yabancı bir firma ile yapmanın avantajı döviz ile yapılması, o zaman öyle devam edilmişti."

Gorecegiz, ayrica birinde + 3, digerinde + 5 opsiyon var.
Goreceklerimiz belli. USD/TL tarihte hic sasirtmadi. Bu ulkenin gercekleri bu. Bugun 70 milyon TL'si bir mucize olmazsa 2 milyon dolar olur 10. yil. Bu rezil anlasmalarin en guzel yani opsiyonlarin olmasi. En azindan 3-5 yil sonra tekrar gozden gecirme sansimiz var.

mimarın izni gerekiyormuş dış cepheyle ilgili planlarda varmış

bu pandemi döneminde ve türkiyenin şu anki inflasyon durumunda kimse Türkiyede Euro veya Dolar bazında anlaşma yapmaz...birde Katar hava yolları denip duruyordu...sen oradan sorumlu olsan ve anlaşmak istediğin Kulüp Avrupa maçlarına Türk Hava Yolları ile çıkıyorsa sende anlaşmazsın...

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben açıkçası çok daha düşük bir sponsorluk bekliyordum özellikle ülkenin genel durumundan kaynaklı. Bu yüzden olumlu şekilde şaşırdım dün sponsor açıklamasını görünce.

Şu şartlarda çok iyi bir anlaşma bence. Milletin su takıntılı tavırlarını anlamak güç.

Burak Elmas: Stadyumun dış cephesinden biz de rahatsızız. Stadı çizen mimarla görüştük. Yapılacak her türlü değişiklik için ondan ve firmasından izin almak gerekiyor.

Geri
Üst Alt