Burak Elmas ve Rezan Epözdemir, Gündeme Dair Açıklamalarda Bulundu!

vay şerefsizler rize mağdur olmasın diye galatasaray'ı haklı davasından geri döndürmek ha. cas'a gidelim de beton federasyonunuzu yerle yeksan edelim bakalım.

kendi yaşadığım şehirden örnek vereyim. istanbuldaki akp belediyelerinin başkanlarına bakacak olursak

arnavutköy- trabzonlu başkan, en büyük rant dönen bölgelerden biri
ümraniye- rizeli başkan, istanbulun en büyük rant bölgesi
bağcılar- giresunlu
bayrampaşa- rizeli
beykoz- giresun
beyoğlu- rizeli
çekmeköy-rizeli
eyüpsultan-ordulu
fatih- trabzonlu
gop-trabzonlu
güngören-trabzon
üsküdar-trabzon
zeytinburnu-rizeli

normal mi yani şimdi bu tablo soruyorum? forumdaki gariban rizeli ve trabzonlular alınmasın ama durum bu
bizim başkan da giresunlu :asd:

Her zaman diyorum, bu hükümetin GS düşmanı olması sebebiyle Demirören, Özdemir gibi GS karşıtı TFF ve kurulları biz en iyi oyunumuzu da oynasak bizi bir şekilde engelleyeceklerdir. RTE nin Galatasaray'ın bir Allah kuruşu yoktur diye stat açılışı ertesi söylediği ifadeleri ve o tarihten bu yana bize karşı sistematik bir engelleme moduna girmişlerdir. Bizim aleyhimize yabancı kuralı, play of engellemesi, aleyhte hakem kararları ( rakip olunca hakeme düdük astirmalar) transfer olayı, limit konusunda çifte standart. Kısacası bu AKP gitmeden bize sporda rahat yok. Aynısı eminim basketbolda da oluyordur. Bu partiye bir keresinde oy vermiş biri olarak diyorum. Maalesef spora siyaseti bulaştırdılar. Fb olamıyorda bjk o da olamıyorsa başaksehir o da olamıyorsa TS ..... Yani bize engel olacaklar ha olsak bize maddi açıdan kulübümuze geleceğine her türlü engeli koyacaklar. Boşuna transferlerle, hoca veya yönetim değişimi ile heyecanlanmamak gerekiyor. Dediğim gibi çare belli...

Gündüz işyerindeyken pek takip edemedim, şimdi izliyorum videoyu ağzım açık kaldı. Anlattıkları şeyler inanılmaz. Mutlaka herkes izlesin ve karşımızda nasıl yaratıklar olduğunu görsün.

Burada öyle Fener'in her konuda ağladığı gibi uydurma düşmanlar yok. Bayağı sözleşme belgesinin resimlerini koymuşlar yayına, ciddi bir dayatma var. Rize'yle bizim taraf olduğumuz bir ihtilafa TFF'yi katıyorlar ve bundan sonra onlara bu konu üzerinden dava açamama yolunda maddeler ekliyorlar inanılmaz. Ben hayatımda böyle rezillik az gördüm.

Emenike Tahir'e bir şeyler yazacağım ama yazıp yazıp siliyorum. Yazık yazık ve yazık.

Ülke de futbol diye bir şey kalmamış.

Nerdesin ANC - Nevzat vb. kendini gazeteci sananlar?

Devren dönecek. İnşallah kimse unutmaz bunları!

Suç örgütü tanımı çok yerinde bir tabir olmuş. Federasyon bütün kurullarıyla bir suç örgütüdür. Ve bunun hesabının er yada geç sorulacağı açık şekilde sürekli bekirtilmelidir. Rizespor'a baskı yapan alçaklar her kimse onlar da açıklanmalıdır.

kendi çıkarları için ülkeyi kurban eden adamlar türk futbolunu galatasaray’ı mı önemseyecek, hepsinin a

Sn. Rezan Bey mukemmel isler yapiyor, sonuna kadar arkasindayim. Gecen hafta gs dusmani medyanin pesine takilan sjw gs taraftarlari Marcao'yu carmiha germekle mesguldu. Alin size dunya spor tarihine gececek skandal. Nerede gs taraftari simdi? Nerede Marcao olayina baliklama atlayan ultrAslan? Aleni sekilde gs organize bicimde hedef alinmis. Santaj, tehdit, yildirma ne ararsan var.. Gel gor ki kimsenin umrunda degil. Koskoca camiadan tek tuk ses cikiyor. 30 milyon taraftardan 30 kisi cikmiyor bu olaya isyan eden.

Geri
Üst Alt