Burak Elmas ve Rezan Epözdemir, Gündeme Dair Açıklamalarda Bulundu!

başkan ne biliyorsan açıkla rezil olsun şerefsizler bu boktan ligde şampiyon olsan ne olmasan ne önemli olan dik duruştur mc ve apo sayesinde çok güzel eğildik kaç senedir sen çık hakkımızı savun

Sn. Rezan Bey mukemmel isler yapiyor, sonuna kadar arkasindayim. Gecen hafta gs dusmani medyanin pesine takilan sjw gs taraftarlari Marcao'yu carmiha germekle mesguldu. Alin size dunya spor tarihine gececek skandal. Nerede gs taraftari simdi? Nerede Marcao olayina baliklama atlayan ultrAslan? Aleni sekilde gs organize bicimde hedef alinmis. Santaj, tehdit, yildirma ne ararsan var.. Gel gor ki kimsenin umrunda degil. Koskoca camiadan tek tuk ses cikiyor. 30 milyon taraftardan 30 kisi cikmiyor bu olaya isyan eden.

marcao konusunda ne demesini isterdin gs taraftarlarının?

Ünal Aysaldan sonra masaya yumruğunu vuran bir başkan… hatta Ünal başkandan daha seri ve sert. Bravo başkanım, böyle devam

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Sayın Elmas sakın geri adım atmayın, halk tepkisi bunlar ve bunların yardakçısı dolandırıcıların en korktukları şeydir. İsim isim bunları ifşa et, TT olduklarında, youtube'da, zankatv'de, tele1'de vs programlar arka arkaya çıktıkça kısacası deşifre oldukça GS'nin istediği noktaya gelecekler. Türkiyenin en büyük taraftar grubu arkanızdayken gayri resmî sözler almanızda uygun değil, federasyon ile pazarlık olmaz adamlar oraya futbol kaynaklarını belirli kişilere aktarmak için gelmiş (başakşehir şampiyonluğu, bize yapılan bariz hakem-kural hataları vs). Bunları tek tek patlatmadan adam olmazlar.

Son söz olarak sayın hocam sende insan gibi top oynat, antrenman yaptır gözünü seveyim. Biz kazandıkça güçleneceğiz.

Başkanım meczuplara neden twitter hesabından cevap veriyorsun? Senin dengin mi onlar?

Bu hafta hakemler doğrar bizi, bunun bizlere dönüşü muhteşem olacaktır. Sakın geri adım atmasınlar.

TFF'ye karşı olduğunu iddia eden Ali Koç neden sus pus anlamadım.

Bence bu pazarlık olayı, tehditler vs bunlar demekki normal işler. Normal olmayan burak başkanın bu değirmene çomak sokması olmuş. Muhtemln Cengiz başkan olsa bundan kinsenin haberi bile olmayacak sadece Rizeyle anlaştık haberini okuyacaktık. Yalnız burak başkanın işi zor. Medyatik avukatı niye yönetime aldığınıda şimdi çok daha iyi anlıyoruz.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beler bilmediğim için soruyorum
bu imzaya zorlama olayı nedir

Rize başkanı davayı geri çekmez de kazanırlarsa tazminat vs öderiz diye o maddeyi koyduk dedi. Perşembe 17:00 olayı da telefonlarına çıkmamış Burak başkan, o da yarın 17:00 son demiş. Güya bu şekilde.

dava maddesi - tahkim - marcao hattında kurulan teorinin doğru olduğuna inanmıom

yani ortada 1 ihtilaf var ve 1.2 istiolarken 500 civarına iniyor o da taksitlendirilmiş bi halde. adamlar da olayın ilerde parayı geri vermek zorunda kalcakları bir noktaya gelmesini istemez. onun namına koymuşlardır maddeyi

Bunlar tamam ama sözleşmede tahkim kurulu için c. başsavcılığına yapılan şikayetinde geri çekilmesi istenmiş. Tahkim kurulundan rizespora ne alaka. Asıl mesele bu. Rize ve tahkim aralarında anlaşmışa geliyor olay.
+ olarak bize saat sınırı koymuşlar(Rize) sen kimsinde bunu şart koyuyon diyoruz haklı olarak.

dava maddesi - tahkim - marcao hattında kurulan teorinin doğru olduğuna inanmıom

yani ortada 1 ihtilaf var ve 1.2 istiolarken 500 civarına iniyor o da taksitlendirilmiş bi halde. adamlar da olayın ilerde parayı geri vermek zorunda kalcakları bir noktaya gelmesini istemez. onun namına koymuşlardır maddeyi

Eger gs ile rize anlamis olsaydi o paranin geriye donuk alinamayacagi soyleniyordu. Yani eger hukukculari rizespor'u yanlis bilgilendirmediyse bu maddenin konulmasi son derece alakasiz ve gs yönetiminin supheleri ile uyumlu.

Bunlar tamam ama sözleşmede tahkim kurulu için c. başsavcılığına yapılan şikayetinde geri çekilmesi istenmiş. Tahkim kurulundan rizespora ne alaka. Asıl mesele bu. Rize ve tahkim aralarında anlaşmışa geliyor olay.

hea
şimdi tekrar baktım madde 3.8i görmemiştim basın toplantısında
3.11i gördüm sadece ki o normal geldi
ozmn dediğim şeyi kayıtlardan silelim

Geri
Üst Alt