Burak Elmas Yönetimine ve Fatih Terim Hoca'mıza Teşekkürler

Ben sezon sonu teşekkür edicem. Şİmdilik sadece transfer politikasından gayet memnun olduğumun altını çizebilirim.

Beklentilerim avrupada rezil olamamak ve ligte iyi oyun gösterip takım olarak gelişmek. Şampiyonluk isterim ama öyle bir beklentim yok.

Kısacık süreçte bence rüştünü ispatladi bir cok transferi geniş geniş yaptı ben asıl dara düşünce ne yapacağımızı merak ediyordum..Belli ki gedsoni bekledik o olmayınca benzer profilde gelecegi olan Assuncaoyu getirdik 1 günde demek ki alternatifi hazırmış .. dzemaili-etebo gibi panik transferi yapsaydı kredi kaybedebilirdi ama adam sözünün eriymis helal olsun..

Eskiden marcao-luyindama derdik sadece su an gönül rahatlığıyla para edebilevek 8-10 tane topçu sayabilirim bu bile yeterli

bu sezon bu kadro ile sampiyon olmamizi sen kabul edermisin renktas?

Hedef elbette sampiyonluk. Lig tarihinin en genc sampiyonluk kadrosu olabilir... BJK ve FB ve hatta Trabzonspor daha tecrübeli, kisa vadeli basarilara daha uygun oyunculara sahip. Kolay denilecek bir sampiyonluk yarisi yok kadroya göre...

Yönetim üzerine düşeni yaptı. Fatih hoca kendi kadrosunu kurdu. Bu sene destek senesi, sabir senesi. Daha öncede söyledim iyi futbol görelim hatalar olur şampiyon olmasakta sineye çekeriz. Zaten tribün var bu sene kötuye öyle yada böyle dur der. Covid sebebiyle son 2 sene yönetiminden teknik ekibine hocasından futbolcusuna kimse baskı hissetmedi.

Galatasaray Bir His Takımıdır.

Kötü yönetime öyle alışmışız ki işini yapana teşekkür ediyoruz.

Çıtayı ''İlle şampiyonluk'' diye belirlersen, bu denli bir gençleştirme operasyonunu hiçbir zaman yapamazsın...

Hele bu defa rakipler de çok daha iyi durumda. Geçen yıl lige net yetersiz kadroyla giren BJK, bu yıl UCL için yapabileceği optimal transferlerle gayet iyi takım kurdu; FB uzun süre sonra bir sistem dahilinde doğru yapılanmaya gidiyor, orta dörtlünün kenarları hariç beğeniyorum; keza TS da oldukça iyi duruma geldi...

Böyle bir kadroyla elde edilebilecek şampiyonluk, tüm zamanların en değerlilerinden birisi olur ama beklentiyi yüksek tutmak gerçekçi olmaz...

Benim beklentim, şampiyonluktan çok, bu takımın -artık- bizlere güven ve keyif veren bir futbol ortaya koyabilmesidir...Özellikle malum iki ezeli rakibimizin şampiyonluk ihtimalini yazmaya gönül el vermiyor ama söz veriyorum; bizim takım umduğum futbolu oynasın, transfer ettiğimiz genç futbolcuları parlatalım; şampiyon olamasak da laf etmeyeceğim...

Ben normalde sonuç odaklıyım..Bu yüzden şampiyon olalımda güzel oyun çok da umrumda olmaz.
Lakin madem bu sene bir gençleşmeye ve yapılanmaya gidildi ki alınan oyuncularda gayet gelecek vaadeden futbolcular. O zaman bu sene beklentimi değiştiriyorum kendi adıma..
Şampiyonluğu kaybetmeyi,göze hoş gelen bir futbolla tolere edebilirim..
Tabi ki bu beklentimin önümüzde ki Trabzonspor maçında veya kısa vadede karşılanmasını beklemiyorum.. Bu bir süreç ve ilk yarının sonuna kadar beklenilmesi gerektiğini düşünüyorum..
Son olarak zor şartlar altında bu heyecan verici kadroyu oluşturan Burak Elmas yönetimine ve İmparator'a teşekkür ederim..

Kesinlikle bir de şampiyonlar ligine direkt katılım şansı gittiği an bütün klüpler sıkıntı yaşayacak, geç de olsa bizim yolumuza girecekler.

Cl Direkt katılım zaten gitti şampiyonlar kısmı kolay olmasına rağmen yine de geçen olmaz Avrupa ile aradaki seviye farkı inanılmaz fazla artık.

geçen sene bir şekilde şampiyon olup hocanın eli daha da rahat olsaydı, çok daha radikal bir temizlik ve komple ajaxsaray işine girişir miydi diye düşünüyorum.

Kadro anlamında Fatih Hoca'nın mazereti kalmamıştır artık. Aslında önceden de yoktu da neyse. Geçen seneyi yönetimle olan sıkıntılar nedeniyle kaybettik sandım ama şu 3 aylık dönemde yanıldığımı anladım.

Kazanan Galatasaray olsun.

baskana tsk ediyorum hocaya etmiyorum çok tutarsız bir acıklama yaw. hoca istemese bu oyuncuları baskan tek basına alabilecek mi sanıyonuz acaba siz? ortak bir calısma yapıldı kadro genclestirildi bakalım ne kadar verim alacağız. ilk etap hoca ve yönetim tesekkürü hak ediyor. geri kalan tüm sorumluluk terim'dedir. gereğini de yapacaktır diye umut ediyorum artık. ffp olayından hep kiralıklara yöneldik bu dezavantajı da kaldırdığımıza göre iyi oyun iyi skorlar gelir diye düşünüyorum.

geçen sene bir şekilde şampiyon olup hocanın eli daha da rahat olsaydı, çok daha radikal bir temizlik ve komple ajaxsaray işine girişir miydi diye düşünüyorum.
Kesinlikle öyle olurdu. Genç-tecrübeli/yerli-yabancı daha kaliteli ve geniş kadro kurulurdu...Tersi de BJK için geçerli olur; şu yaptıkları transferlerin hayalini bile kuramazlardı...

Geçen sezonun şampiyonluğu adeta bir kuyruklu yıldızdı; bu yıl şampiyon olan takımın seneye UCL ye katılması çok uzak ihtimal olacak maalesef...

Bu dönemde transfer ve özellikle maaş yönetimi konusunda çok doğru hamleler yapıldığını düşünüyorum. Oyun ve saha içi yapı zamanla oturacaktır daha bu sezonun başında oynadığımız psv maçından 8 farklı isim oynuyor şuan as kadroda bu yüzden biraz zaman tanınması gerektiğini düşünüyorum. Galatasaray'a hizmet eden herkese Teşekkürler

Terime neden teşekkür durun bakalım. Ocakta bakıcaz teşekküre. Şuandaki durum iç açıcı değil

Geri
Üst Alt