Burak Elmas

Arkanda kim olursa olsun Galatasaray’da başarısızlığa müsade yoktur. Öyle veya böyle gidersin çok güvenme koltuğa.

Hocasıyla beraber gitmesi gerekirken, kendi koltuğu için hocayı satan çapsız. İstifa et...

Çık adam gibi secime gidecegini açıkla.

Dursundan daha kötüsü gelmez dedik, karşılastigimiz tabloya bak

Terim’ı yeniden musallat etti, ondan sonra birde 30 milyon ile böyle bir kadro kurdurtu, sonra Terim’ı kovdu ve Terimciler’ı musallat etti.
Sonra ligi bilmeyen bir yabancı td getirdi yangının ortasına.
Ali koç bizi yönetse bu kadar kötü yönetmezdi. Maalesef tahmin etiğimden daha kötü çıktı.

KANKAN IŞITANLA BERABER
İBRA EDİLMEYECEKSİNİZ

TEKER TEKER YARGILANACAKSINIZ
HESAP VERECEKSİNİZ

1642705650908.webp

Vay be son sandıklarda heyecandan yerimde duramamıştım nihayet bizi savunacak birisi geldi diye. Hiç abartmadan söylüyorum bu takımın 15-20 puanı çalındı bu sene. Bir tek Bjk maçından sonra Rezan Epözdemir konuştu başka hiçbir ses yok. Yazıklar olsun sana. Şu an söyleyeceklerim çok daha ağır olurdu ama hiç tanımadığım ve belki de hiçbirini hayatım boyunca görmeyeceğim insanlardan utancımdan yazamıyorum. Bugün de bir kelime etmezsen defol git

Ayın sonu geldi hala bir ortasaha yok kaleci yok. Aldığınız oyuncuların futboldan haberi yok. Yazıklar olsun

Cebinden para koyacak bir başkana ne kadar çok ihtiyacımızın olduğunu bu zamanlarda daha iyi anlıyorum.

Geri
Üst Alt