Burak Elmas

Her zmn soyledim, turk futbolu kurtlar sofrası gibidir. Gostereceginiz kucuk bi zaafta ezerler sizi, şamar oglanı olursunuz. Bu ortam edebiyat, şiir, felsefe icerikli soylemlerin dğl, kufur, argo, tehdit, kabadayilik uzerine kurulu carpık bir yapı. Agziniz laf yapacak, hazir cevaplariniz olacak. Boyle biri degilseniz böyle bir basin sozcunuz olacak. Siyaseti yalayacaksiniz, yalak degilseniz yalak biri olacak yonetimde.

Ben apoya cok sövüyodum ama herif baglantı noktası gibiydi siyasetle. Sadece bu ortama uygun oldugunu dusundugum icin şardan da gelebilir demistim.

Yanlis anlasilmasin övmüyorum bu kişileri ve bu ortamı ama gercekler bu

İşi uzatmadan çok kısa bir süre içerisinde seçim kararı aldığı için teşekkür ederim.Yapmaya çalıştığı bazı şeyleri anlayıp oldukça yararlı bulmuştum.(yüksek bonservis -düşük maaş modeli, gençleşme, sportif direktör)

Daha çok genç, bu süreçten ders aldığını ve yola çıkacağı insanları iyi seçerek ilerde tekrar aday olacağını düşünüyorum.

Yazik oldu. Genc ve potansiyel vaad edip gelmisti halbuki. Camiada ateşi erken söndü. Artik kolay kolay camiada ses getirecek bir mevkide yer alamaz galiba.

Tek bir hata yaptı. Fatih hocaya üç dört hafta daha sabredecekti. Eğer bunu yapsa taraftar zaten gönderecekti Terim'i. Sabırsız davrandı ve doğru gibi görünen yanlışı yaptı. Böylece Fatih hocayı sanki başarısızlıktan dolayı değil de, keyfi olarak göndermiş pozisyonuna düştü.

Terim lobisinin yeni gelen hocayı en ufak hatada yiyeceğini öngöremedi.

Genç Osman'ın yaptığı hataların bir benzeri. Toyluk, acelecilik, tecrübesizlik. Yeniçeriye yenildi Burak Elmas.

Hatayı en başta yaptın.Mustafa Cengiz niye bu Terimle çalışmak istemiyor bütün başkanlar bu adamı niye kovmuş bir saygı gösterip gidip konuşsaydın böyle olmazdı. Bu seneki rezilliğin çoğundan o kişi olmasına rağmen suçlu olarak sen kaldın. O da rahat rahat talilini yapıyor.

seçim konusunda galatasarayın önünü açtığı ve kısa sürede toplantı tarihi açıkladığı için teşekkür ederiz

10 ay önce bir çok insan mutluydu genç, dinamik ve verdiği vaatlere güvenen insanlar vardı ilk sözü 10 gün içinde transferleri bitiriyoruz olmuştu başaramadı sonra ki sözü 100 m dolar stad ve forma antlaşması yapıyoruz dedi onu da başaramadı kasa kolaylıkları, Fatih hoca sözü, Aslan kart vs saymakla bitmez yaptıkları tek bir olumlu hamle varsa Campos hamlesidir ki onun da görev niteliği ne derece etki edecek onu dahi bilmiyoruz ya da işin içinde komisyonlar mı dönecek detaylarına dahi sahip değiliz.

Takımın her hafta hakkı yenerken tek bir sert açıklama dahi yapmadı üstüne Beşiktaş maçı sonrası sert açıklama yapan Rezan beyle sorunlar yaşamaya başladı ters düştü sonrasında tweetleri çıkan Işıtan Gün'ü gönderemedi. Gedson'u almayıp hazır Pulgar'ı aldık diyorlardı. Aslında saymakla bitmez.

Bence en önemlisi İletişim konusuydu 10 üzerinden puanlasak 0 puan'da kalırlar o kadar rezalet şekilde kulübü yönettiler.

Başta beklentileri o kadar yükselttiler ki her hafta bu kadar da olmaz hale geldik her seferinde daha da dibe gittik bence sonunda da hak ettiklerini buldular ibra edilmediler mali açıdan dahi ibra edilmiyorlardı.

Başarılı olmasını isterdim ama bu yola kendileri girdi başarısız oldu bundan sonra popülist söylemlere inanmak lazım kulübün gerçekleri ortada artık gerçekçi bir yaklaşımı olan bir başkan seçilmelidir.

Burak Elmas başkan iyi konuşmuş. Kendisinin Galatasaray iyiliğini istediğini onun için çalıştığına eminim ama olmadı beceremedi kendisi de başkanlığın yöneticilik gibi olmadığını çok farklı ve çok daha zor olduğunu anlamıştır diye düşünüyorum. İstese mahkemeye gider seçime de gitmezdi ama Tüzüğü tanıdığı ve seçim kararı alarak doğru yapmıştır keşke en başta seçim kararı alsaydı o zaman daha doğru olacaktı.

Burak Elmas'ın gideceği anlaşıldıktan sonra tüm branşlarda başarılar yakalamaya başladık.Bu hareket Burak Elmas'ın gitmesine yazar :D

Başkan ın Levent Tüzemen e söylediğine göre, futbolculara yapılan 95 milyon tl lik ödemede Nihat Kırmızı da kasa kolaylığı sağlamış.

Her zmn soyledim, turk futbolu kurtlar sofrası gibidir. Gostereceginiz kucuk bi zaafta ezerler sizi, şamar oglanı olursunuz. Bu ortam edebiyat, şiir, felsefe icerikli soylemlerin dğl, kufur, argo, tehdit, kabadayilik uzerine kurulu carpık bir yapı. Agziniz laf yapacak, hazir cevaplariniz olacak. Boyle biri degilseniz böyle bir basin sozcunuz olacak. Siyaseti yalayacaksiniz, yalak degilseniz yalak biri olacak yonetimde.

Ben apoya cok sövüyodum ama herif baglantı noktası gibiydi siyasetle. Sadece bu ortama uygun oldugunu dusundugum icin şardan da gelebilir demistim.

Yanlis anlasilmasin övmüyorum bu kişileri ve bu ortamı ama gercekler bu
Abdurrahim varken de doğruyorlardı bizi.

Bak Mathilda; insanlar için gözlerini feda etsen, zaten kördü derler.

Geri
Üst Alt