Burak Elmas

Büyük başkan işi mahkemeye yaşı kaosun kralını yaşat bize. Onaylanmayan bütçeye rağmen bunu yap

İşte bu. Mevcut adaylardan ise belmas ile devam edilmeli. Eşrefin hiçbir planı bile yok, adamın mantığı diğerleri nasıl yapıyorsa biz de yaparız elbet mantığı

İşte bu. Mevcut adaylardan ise belmas ile devam edilmeli. Eşrefin hiçbir planı bile yok, adamın mantığı diğerleri nasıl yapıyorsa biz de yaparız elbet mantığı

Açıklanan seçim tarihinde yapılır. Burak Elmas'ın da idari ibrasızlıpa tedbir koydurması ve kaldırmak istemesi gayet doğaldır. Belki tekrar aday olmak istiyor yada yönetimindeki isimler başak yönetimde yer almak isteyebilir bu gayet doğaldır.

Mevcut başkan adaylarını ve onların teknik direktör adaylarını görünce diyorum ki Burak Elmas derhal Mustafa Cengiz`in yolundan gitmeli.

Olay bu. Adam sözü verdi ve tuttu hakkını tabi ki arayacak. Yönetimdeki kişiler umarım idari tedbir koydurabilir de mesela Kemerburgaz'ı yapması beklenen Özen Kuzu belki bir listeye girer yada Başak hanım veya işini gayet iyi yapan Vahap Tanrıverdi. Burada önemli olan seçime götürmesiydi kendisi de bunun için söz vermişti ve sözünü tuttu.

Ben bilemedim ya adaylar korkunç.9 ayda bir başkanı indiriyorsanız yerine gelecek kişiler daha güçlü, daha birleştirici olmalıydı.Metin, Eşref falan...:/

Point Hotel’e mi laf çarpmış acaba?
Asılsız olduğu belliydi

Geri
Üst Alt