Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Büyük başkan işi mahkemeye yaşı kaosun kralını yaşat bize. Onaylanmayan bütçeye rağmen bunu yap
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seçime girip kazansınBüyük başkan işi mahkemeye yaşı kaosun kralını yaşat bize. Onaylanmayan bütçeye rağmen bunu yap
Işıtanı yollayıp, ekibi güçlendirsin. Her halükarda mevcut adaylardan iyidirSeçime girip kazansın
Işıtan'a olan öfke twit yüzünden mi Ft yüzünden mi sence?Işıtanı yollayıp, ekibi güçlendirsin. Her halükarda mevcut adaylardan iyidir
Ft yüzünden bence, bıraksınlar şimdi tweet işlerini. Hepsi günlük yaşamlarında bin katını yapıyorlardır.Işıtan'a olan öfke twit yüzünden mi Ft yüzünden mi sence?
Peki tweet işini kenara koyarsan Işıtan kötü der misin?Ft yüzünden bence, bıraksınlar şimdi tweet işlerini. Hepsi günlük yaşamlarında bin katını yapıyorlardır.
Artık çok geç, yediniz başkanımıİbra ettim gitti, seçimi iptal edelim
Valla yönetimini beğenmesem de, ibrasizlik beklemiyordum.Artık çok geç, yediniz başkanımı
Mutlu olun Dursun ile artık! Ben Nelsson a gidiyorumValla yönetimini beğenmesem de, ibrasizlik beklemiyordum.
Abartı oldu
Kötülüğünü bilemem kanka, adam üzerinden belması çok yıprattılar biliyosunPeki tweet işini kenara koyarsan Işıtan kötü der misin?
İkisini de FT yüzünden yıprattılar sanki(hocanın bir günahı yoktur). En çok Burak yıprandı amaKötülüğünü bilemem kanka, adam üzerinden belması çok yıprattılar biliyosun
İşte bu. Mevcut adaylardan ise belmas ile devam edilmeli. Eşrefin hiçbir planı bile yok, adamın mantığı diğerleri nasıl yapıyorsa biz de yaparız elbet mantığı