Burak Elmas

Point Hotel’e mi laf çarpmış acaba?
Asılsız olduğu belliydi

Polat'a değil laf. Albayrak ve o cenaha veya Öztürk tarafına da olabilir. Ama bu Serdar Güzelayın'ın adamları Haluk Yürekli ve Gökhan Dinç o kesin artık çünkü Güzelaydın2ın Dursun'un tarafında olduğu kesin Dinç ve Yürekli'nin bir anda Dursun Özbek övmeye başlamaları falan yine Terim, Yüce Ocaklı, Serdar Güzelaydın yakınlığı ve Terim'den sonra bir anda yönetime saldırmaya başlamaları bu adamlar gerçekten Güzelaydın'ın adamları olduğu parçaları birleştirince çok netleşiyor.

Hadi hadi. 20 gün sonra sıradan birine dönüşeceksin. Seçildiğin güne yazıklar olsun.

Adam Haluk ve Gökhan denilen boşlara host çekiyor hala adama öfke kusuyorlar

Sakin ol oyunlara gelme ex başkan.

Nihat'ı da yedi başkanım. Bir de Servet'i ye; efsane ol.

Bunlar daha iyi günler

Doğru demiş - onlar sabaha kadar bekleyip ibra etmedi.

1.5 ay bütçesi onaylanmayan ödeme vs yapamayacak yönetim ne diye duracak orada adayların keyfi sürsün diye ? Bunun hazırlığını çoktan yapmalılardı.

Eğer "vaktimiz dardı" kafasında söylemler olursa onu ibrasızlık oyu atmadan çalışacaktın plnalayacaktın her ihtimale karşı diye cevabı verilir. Ki öyle de olması lazımdı. Böle bir beklenti varsa önceden hazılrlanmalılardı.

Bunlar daha iyi günler

Elmas'ı 9 ayda apar topar indirdiler aday bulamıyorlar şimdi.Dursun abileri bile ben gelmem dedi.Şimdi şaha kalkarız Eşref'in son hafta uydurduğu Columbus projesiyle, Metin'in Hakan Çalhanoğlu'nu getirmesiyle falan.

Bütçeyi de onaylamadılar, basketbolda yaptığımız transferi antrenmana çıkarıp geri gönderdik ülkesine.Genel kurulun umrunda değil Gs falan.Çıkıp kurulda show yapsınlar, space odalarında ahkam kessinler, liseli olmayan her yönetimin üstünde bir "ibrasızlık" tehditi oluştursunlar ama birinin de çıkıp proje anlattığını görmedim.Oturup burada anca eleştiri yapmayı biz de yapıyoruz forumda.

Demokrasimizle övünüyoruz da olay demokrasi değilmiş.Küçük olsun bizim olsun kafasıymış.Arayın bakalım şimdi aday, bulabilirseniz.

Başkanlık dönemi boyunca yaptığı tek doğru hamle, verdiği sözü yerine getirerek seçim kararı alması.

Ha bir de geldiğinde stadın koltuklarını boyatmıştı. Tamamı boyanmadı sanırım ama yine de olumlu. Tamamı boyandıysa, özürlerimi iletiyorum.

Başkanlık dönemi boyunca yaptığı tek doğru hamle, verdiği sözü yerine getirerek seçim kararı alması.

Ha bir de geldiğinde stadın koltuklarını boyatmıştı. Tamamı boyanmadı sanırım ama yine de olumlu. Tamamı boyandıysa, özürlerimi iletiyorum.

Seçim kararı almadı - almalıydı ve tekrar kadrousunu güçlendirerek aday olmalıydı doğrusu oydu.

Seçime itildi kurul tarafından , arada bana göre dünya kadar fark var.

Seçim kararı almadı - almalıydı ve tekrar kadrousunu güçlendirerek aday olmalıydı doğrusu oydu.

Seçime itildi kurul tarafından , arada bana göre dünya kadar fark var.
İbra edilmezsem olayı mahkemeye taşımam demişti. O bakımdan söylüyorum sözünü tuttu diye.

Burak Elmas'ın hataları çok ancak 3 eleştirilmesi gerekiyorken 13 eleştirildi diye düşünüyorum. Günah keçisi Terim olacakken onu gönderip kendisini koydu o koltuğa. En büyük hatası buydu. biraz daha beklese taraftar Terim'i gönderecekti zaten.

Halbuki futbola bakış açısı Avrupa'daki güncel futbolu takip edenler gibiydi bence. Sezona Terim ile başlamasaydı muhtemelen yapamadığı vaatleri bu kadar da göze sokulmayacaktı. Uzun vadede desteği alsaydı da güzel atılımlar bekliyordum kendisinden. Ama organize yıpratma politikasıyla hiç bir işini halledemiyorsun maalesef ki. Galatasaray taraftarı, basında kulübe zarar vermek için her fırsatı değerlendirmeye çalışan hamamböceklerine prim verdikçe istedikleri her isim aleyhinde algılar oluşturarak bölecekler kulübü.

Daha başkan seçilmeden Terim hocam Arda kaptanım diye girdi şimdi ikisiyle de papaz oldu. Sponsorlar hazır dedi olmadı, basket salonu tesis sözlerinde de bir hareket göremedik, üç ana branşta 0 kupa hatta hiçbirinde ilk 4'e bile giremedik. İbra edilip edilmemesi ayrı konu malum bizde gidenin yerine daha iyisi gelmiyor ama totalde başarısız biri.

Geri
Üst Alt