Burak Elmas

Hayırlı uğurlu olsun.ne göklere çıkarılacak ne de yerin dibine sokulacak bir isim.adaylık sürecinde çizdiği heyecanlı,tribünden gelen bizden biri imajını dengeli şekilde sürdürmesini umuyorum.Birçok projesi ve vaadi var yarısını gerçekleştirse başarılı sayarım.Hayalindeki Gsyı icraatlerine ne kadar yansıtabilecek göreceğiz

Benlik birsey yok siddik. Kendi dedi ilk 10 gun icinde anlastigimiz isimler var hoca isterse aciklariz diye. Sl ön elemesine kadro hazir olur dediler. E sponsorla zaten ön anlasma yapmis. Zor bisey degil tabi aciklamalarina göre
İnşallah en kısa sürede gerçekleşir. Bu hafta 2 kap gelir zaten.

Hayırlı uğurlu olsun.ne göklere çıkarılacak ne de yerin dibine sokulacak bir isim.adaylık sürecinde çizdiği heyecanlı,tribünden gelen bizden biri imajını dengeli şekilde sürdürmesini umuyorum.Birçok projesi ve vaadi var yarısını gerçekleştirse başarılı sayarım.Hayalindeki Gsyı icraatlerine ne kadar yansıtabilecek göreceğiz
En azından değişik bizden bir başkanımız oldu.

Evet başkanım güldük eğlendik kutladık.
Artık icraat zamanı. Bak bu saat oldu hala Fatih Terim açıklaması gelmedi !

FB7wAtA.jpg

Benim icin en önemli kriter sponsor mevzusu. Kolpaci mi degil mi goreceğiz. Qatar airwaysler samsunglar teslalar havada ucusuyordu.

Renktaş başkan seçilme ihtimali sıfır demiştin. Burak Elmas kendisi hakkında yapılan her türlü belaltı propgandaya rağmen kazandı. iyiler daima kazanır.

Hayırlı olsun. Umarım verdiğin vaatlerden sonra kestane değil efsane olursun

Transferler nerde!? Kaç saat oldu!

Geri
Üst Alt