Burak Elmas

Hahaha ilk sayfalara bakıyorum o zamanlarin en büyük halterleri şimdi en büyük Burak fanları olmuş, hiç akıllanmaz bu taraftar.
Fanlık haterlık senin gibi ergenlerin yapacağı şey, herkesi kendin gibi zannetme.

Git Şardanla Eşrefin paçasına sarıl sen, bir daha kimseye laf attığını görmeyeyim burada.

Fanlık haterlık senin gibi ergenlerin yapacağı şey, herkesi kendin gibi zannetme.

Git Şardanla Eşrefin paçasına sarıl sen, bir daha kimseye laf attığını görmeyeyim burada.
İki sene önce Elmas gibi genc yöneticilerden bir bok olmaz’dan simdi ise messih olarak görülen kişi oldu. er zaman aynı tantana ohhh efsane başkan…iki seneye hain bu istifa…..

İki sene önce Elmas gibi genc yöneticilerden bir bok olmaz’dan simdi ise messih olarak an görülen kişi oldu. er zaman aynı tantana ohhh efsane başkan…iki seneye hain bu istifa…..
Kimse Mesih olarak görmüyor görmez de.

Galatasaray'ı kısırlaştırmayan da bu muhalefet kültürüdür, doğruyu yapan desteklenir, yanlış yapınca eleştirilir.

@Melih Sönmez

hala aynı yerdeyiz

takıma hoca getirmesi lazım
takımın hocası var
selcuk-inan-NBEc_cover.jpg

Ben bir mesaj yazmamışım geçmişte ama o zamanlar ben de çok tepki gösterdiğimi belirteyim. M. Cengiz'in arkasında durmuştum çoğumuz gibi.
Rtaşlar; bir şey söylediniz diye sonradan aman o sözden dönmeyeyim diye tam tersi olan düşünceyi savunmaktan korkmayın, bir fikrin peşinde takılıp sabit fikirli olmaktansa dün yanlış dediğine bugün doğru demeyi bilmek gerek
Ben bu ''Aman ha lafımdan dönmeyeyim'' mantalitesini gerçekten anlayamıyorum
Hakikaten de dün Şardan'ı destekleyip aynı gün içinde Hamamcıoğlu'na dümen kıran rtaşın bunu dalgaya alması da ironik olmuş

Yeni başkanımız hayırlı olsun.
Benim için en önemli kriter Galatasaraya bağlılık derecesi.. Bu olduktan sonra Galatasarayın haklarını taraftarın baskısına gerek kalmadan zamanında sert bir şekilde savunucakdır.

İnanın bu bağlılık olduktan sonra klübün haklarının korunması dışında projeler olsun transferler olsun geçmişde yapılan hatalar önümüzdeki dönemde en aza iner.

Benim başkanlık hakkında görüşlerim bir dönemliğine herkesin hemfikir olduğu her anlamda güçlü başkan ve yönetim oluşturulmasıydı.Ama bu olmadı.
Burak elmasda zamanında bunun olması için camianın önde gelenleriyle görüşmüş sonuç alamamış.Ve ondan sonra kendisi planlı bir şekilde yola koyulmuş.

@Melih Sönmez

hala aynı yerdeyiz

takıma hoca getirmesi lazım
Hoca belli ztn rengim. Bu herifin bu kdr tutmasının sebebi de hocaya lazim oldugu zamanlarda destek twitleri atması ve adaylık sonrası yaptığı biat konuşmalarıydı. Çoğu bu yuzden destek verdi Elmas'a. Listesi yuzunden destekleyenler keramettin emrah ve bir kac kisi daha vardı.

Bu heriflerin hepsi ceplerini doldurmak icin aday oldular. Itin gotune sokulmasi gereken apo bile bu yuzden aday buldu listesine girdi düşün yani. Şardan salona gelmedi apo baskanlarla oturuyordu. Bunlar bu kdr rezil herifler.

Gorev suresinden sonra gariban bi lisesize kulubu daha da borclanmis bir sekilde birakip gidecekler. Kim gelse bunu yapacaktı. Belki 1 sampiyonluk gelir 3 yılda. Pandemi doneminde varsa bi zararlari karşılar giderler. Dün faruk süren borc yapilandirmalari yeniden duzenlenmeli gibi bi aciklama yapti. Herifin gozlerinde dolar ve euro isareti gordum konusurken. Nefret ediyorum boyle adamlardan.

Senin benim istedigim gibi bir yapı 3 yılda bir degisen baskanlarla zor knk. Kulubun satılması lzm. Tek yol bu. Kendi sirketinde 50 defa dusunup 1 defa adım atan herifler, kulube baskan olunca 1 defa bile dusunmeden milyonluk anlasmalar yapacaklar hic degmeyen isimlere.

Geri
Üst Alt