- 9 Ağustos 2011
- 60.484
- 33.825
- 3.408
Baskana hakaretten işlem yapalım şu arkadaşa @moderatorBu da sahtekar çıktı.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Mobile App
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baskana hakaretten işlem yapalım şu arkadaşa @moderatorBu da sahtekar çıktı.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nezaman basliyor ?
Hoca belli ztn rengim. Bu herifin bu kdr tutmasının sebebi de hocaya lazim oldugu zamanlarda destek twitleri atması ve adaylık sonrası yaptığı biat konuşmalarıydı. Çoğu bu yuzden destek verdi Elmas'a. Listesi yuzunden destekleyenler keramettin emrah ve bir kac kisi daha vardı.
Bu heriflerin hepsi ceplerini doldurmak icin aday oldular. Itin gotune sokulmasi gereken apo bile bu yuzden aday buldu listesine girdi düşün yani. Şardan salona gelmedi apo baskanlarla oturuyordu. Bunlar bu kdr rezil herifler.
Gorev suresinden sonra gariban bi lisesize kulubu daha da borclanmis bir sekilde birakip gidecekler. Kim gelse bunu yapacaktı. Belki 1 sampiyonluk gelir 3 yılda. Pandemi doneminde varsa bi zararlari karşılar giderler. Dün faruk süren borc yapilandirmalari yeniden duzenlenmeli gibi bi aciklama yapti. Herifin gozlerinde dolar ve euro isareti gordum konusurken. Nefret ediyorum boyle adamlardan.
Senin benim istedigim gibi bir yapı 3 yılda bir degisen baskanlarla zor knk. Kulubun satılması lzm. Tek yol bu. Kendi sirketinde 50 defa dusunup 1 defa adım atan herifler, kulube baskan olunca 1 defa bile dusunmeden milyonluk anlasmalar yapacaklar hic degmeyen isimlere.
Umarım icerdeki dusman olmazlar bunlarda.valla ışıtan bana bir ümit veriyor ama bakalım
Galatasaray kindir!dursun olayını unutmadık uzak kalsın
Başkanım totemlerin dibine dibine vurdum. Bi an eşref amca gerçekten kazanacak sanmıştımBaşkanlık koltuğunu dolduracak tarzda biri değil, çok toy duruyor. Eşref amca kazanacak!
Düşüncemiz belli.Baskana hakaretten işlem yapalım şu arkadaşa @moderator
GSCimbom Mobile App
Elmas'ın o dönem maaş istemesine yönelik açıklama da sanırım Albayrak'tan gelmişti ama Elmas sonrasında yalanladı bunu ki ben hala CEO koyalım maaşını verelim mali yıl sonunda hesap versin kafasındayım. Bak bakalım zarar edebiliyor musun o zaman.
Bahsettiğin durum kulüp tüzüğüyle ilişkili.Bunu takimlara öneri olarak ve üstüne zorunlu yönetim yapilan zarari karsilamali maddesi niye gelmedi yapilandirma isinde?
O zaman her takim otomatikten mantikli calismaya baslayip ve kücülmeye giderde ve bir kac sene sonra kimse faizleri tam ödeyemiyor diye, yeni bir yapilandirma anlasmasina gerek kalmazdi.
3 güne alır mazbatayı.