Burak Elmas

Çok doğru söylemişim , mesajımı örnekleyip ardında yatan sebepleri göz ardı etmek kaypaklık olur.

lisenin adamı dursun Özbek’i İbra etmedi, bugün yapılan seçimde de liseye karşı kılpayı kazanması taraftarın sayesindedir, benim mesajım eleştiri değil lisenin tutumuna yönelik tespittir.
Aradan 2 sene geçmesi genç yeni üyelerin kulübe kazandırılması seçimin kaderini değiştirdi, yoksa dinazorlar zaten elmas karşısında eski divan başkanlarını Başkan olarak görmek istiyorlardı.

sen yazdıktan sonra baktım epey güldüm :D
cengizi ibra etmeme olayı + istifa ettiği dönem sallamayan yoktu çok normal

Çok doğru söylemişim , mesajımı örnekleyip ardında yatan sebepleri göz ardı etmek kaypaklık olur.

lisenin adamı dursun Özbek’i İbra etmedi, bugün yapılan seçimde de liseye karşı kılpayı kazanması taraftarın sayesindedir, benim mesajım eleştiri değil lisenin tutumuna yönelik tespittir.
Aradan 2 sene geçmesi genç yeni üyelerin kulübe kazandırılması seçimin kaderini değiştirdi, yoksa dinazorlar zaten elmas karşısında eski divan başkanlarını Başkan olarak görmek istiyorlardı.

iyi ki alıntılayıp gülücük bıraktık. kaypaklık ifadeni sana iade ediyorum.

Hayırlı uğurlu olsun.

Inşallah kulübümüzün menfaatlerini düşünüp buna göre hareket eden ve kulübü dört bir yanımızdaki düşmanlara karşı savunan bir başkan olur.

sen yazdıktan sonra baktım epey güldüm :D
cengizi ibra etmeme olayı + istifa ettiği dönem sallamayan yoktu çok normal
Oyları bölüp tostos Dursunu başkan yapacaklar diye sinirlerimizi zıplatmış öyle gözüküyo

Hee döndük mü tabiki hayır sonuna kadar ibra başkan

Iki sene once sizler tek vücut olmus Burak Başkanımıza söverken biz onu tek başımıza savunuyorduk. Şimdi sanıyorlar ki biz buyuk baskanin karşısındayız. Hey gidin hey.
Hahaha ilk sayfalara bakıyorum o zamanlarin en büyük halterleri şimdi en büyük Burak fanları olmuş, hiç akıllanmaz bu taraftar.

Geri
Üst Alt