Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.547
- 106.178
- 4.738
Galatasaray'da başkanlık şansı olan biriydi , bu şansı artık kaybetti.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray'da başkanlık şansı olan biriydi , bu şansı artık kaybetti.
Allahın tinercisine hesap veren başkan adayı..
Yani bu benim mecidiyeköydeki ortaklar caddesinin ara sokaklarında yerde yuvarlanan bonzaicilere hesap vermem gibi bişey..
OTUR SIFIR !
sen yazdıktan sonra baktım epey güldümilk 30 sayfayı silebilirmiyiz ?
sen yazdıktan sonra baktım epey güldüm
cengizi ibra etmeme olayı + istifa ettiği dönem sallamayan yoktu çok normal
Çok doğru söylemişim , mesajımı örnekleyip ardında yatan sebepleri göz ardı etmek kaypaklık olur.
sen yazdıktan sonra baktım epey güldüm
Çok doğru söylemişim , mesajımı örnekleyip ardında yatan sebepleri göz ardı etmek kaypaklık olur.
lisenin adamı dursun Özbek’i İbra etmedi, bugün yapılan seçimde de liseye karşı kılpayı kazanması taraftarın sayesindedir, benim mesajım eleştiri değil lisenin tutumuna yönelik tespittir.
Aradan 2 sene geçmesi genç yeni üyelerin kulübe kazandırılması seçimin kaderini değiştirdi, yoksa dinazorlar zaten elmas karşısında eski divan başkanlarını Başkan olarak görmek istiyorlardı.
İçi boş mesaj atıp hedef göstermeseydin sen de..iyi ki alıntılayıp gülücük bıraktık. kaypaklık ifadeni sana iade ediyorum.
'kaderin cilvesine bak' minvalinde alıntılamıştım da neyse sağlık olsunİçi boş mesaj atıp hedef göstermeseydin sen de..
qatar airwaysin havada ucması normal degil mi?Benim icin en önemli kriter sponsor mevzusu. Kolpaci mi degil mi goreceğiz. Qatar airwaysler samsunglar teslalar havada ucusuyordu.
Iki sene once sizler tek vücut olmus Burak Başkanımıza söverken biz onu tek başımıza savunuyorduk. Şimdi sanıyorlar ki biz buyuk baskanin karşısındayız. Hey gidin hey.Serefsiz Burak Elmas? Yazdiklarimiza dikkat edelim.
Oyları bölüp tostos Dursunu başkan yapacaklar diye sinirlerimizi zıplatmış öyle gözüküyosen yazdıktan sonra baktım epey güldüm
konusuyor karaktersiz ibra etmediği gibi o fotodaki gençleri de galatasaraylı diye savunuyor.
Hahaha ilk sayfalara bakıyorum o zamanlarin en büyük halterleri şimdi en büyük Burak fanları olmuş, hiç akıllanmaz bu taraftar.Iki sene once sizler tek vücut olmus Burak Başkanımıza söverken biz onu tek başımıza savunuyorduk. Şimdi sanıyorlar ki biz buyuk baskanin karşısındayız. Hey gidin hey.