Burak Elmas

Hayırlı olsun inşallah başarılı olur. Eğer yine taraftarın istediği bi başkan hayal kırıklığına uğratırsa artık liseci dinazor dayılardan birinin yönetmesini tercih ederim

Hoca belli ztn rengim. Bu herifin bu kdr tutmasının sebebi de hocaya lazim oldugu zamanlarda destek twitleri atması ve adaylık sonrası yaptığı biat konuşmalarıydı. Çoğu bu yuzden destek verdi Elmas'a. Listesi yuzunden destekleyenler keramettin emrah ve bir kac kisi daha vardı.

Bu heriflerin hepsi ceplerini doldurmak icin aday oldular. Itin gotune sokulmasi gereken apo bile bu yuzden aday buldu listesine girdi düşün yani. Şardan salona gelmedi apo baskanlarla oturuyordu. Bunlar bu kdr rezil herifler.

Gorev suresinden sonra gariban bi lisesize kulubu daha da borclanmis bir sekilde birakip gidecekler. Kim gelse bunu yapacaktı. Belki 1 sampiyonluk gelir 3 yılda. Pandemi doneminde varsa bi zararlari karşılar giderler. Dün faruk süren borc yapilandirmalari yeniden duzenlenmeli gibi bi aciklama yapti. Herifin gozlerinde dolar ve euro isareti gordum konusurken. Nefret ediyorum boyle adamlardan.

Senin benim istedigim gibi bir yapı 3 yılda bir degisen baskanlarla zor knk. Kulubun satılması lzm. Tek yol bu. Kendi sirketinde 50 defa dusunup 1 defa adım atan herifler, kulube baskan olunca 1 defa bile dusunmeden milyonluk anlasmalar yapacaklar hic degmeyen isimlere.

valla ışıtan bana bir ümit veriyor ama bakalım

Cengiz ibra edilmediği dönem lise zihniyetine ben de laf etmiştim ama haklılarmış, bizim dışardan göremediğimizi onlar içerden gördü.

Elmas'ın o dönem maaş istemesine yönelik açıklama da sanırım Albayrak'tan gelmişti ama Elmas sonrasında yalanladı bunu ki ben hala CEO koyalım maaşını verelim mali yıl sonunda hesap versin kafasındayım. Bak bakalım zarar edebiliyor musun o zaman.

Seçim sürecinde ise açık ara en çok hazırlanan ve yönetim ekibini buna göre kuran Elmastı.

Hamancı zaten Dursun gibi piyon adaydı, Şardan da öyle, İbo Başkan'ı tenzih edersek rakibi olmayı da tek hakeden Metin Öztürktü.

Adayların tek kötü yanı hiç bir listede net bir lider olmamasıydı; Eşrefteki Cemal Özgörkey belki buna uygun tek profildi.

Yine de ilk kez genç ve dinamik bir ekiple girmek bence önemli, çalışan da her zaman kazanır. Tabii güç zehirlenmesi yaşarlarsa bunların sonu da iyi olmaz.

Terim efendiye nasıl başkanlık yapacağız göreceğiz merak ediyorum.Terimin kuyruğu gibi gezen başkan olacağını sanıyorum. Altında ezilecek gibi. Umarım yanılırım.

Mazbatayı aldığı günden sonra 140 milyon dolar transferleri 10 günde bitirme vaadleri göreceğiz icraatlarını.

Yönetim ekibi Türkiye şartlarında çok genç. Bu iyi bir şey elbette. Ama bu işin esası futbol. Gençleştirme futbola yansımadan yönetimin genç olmasının anlamı kalmaz. Son yıllarda oynanan futbol devam edecekse ne anladık genç ve dinamik yönetimden? Bizim burada görebildiğimizi bu üst düzey ceo’lar, meo’lar da görüyordur diye umuyorum.

Muhteşem bir geri dönüş olmuş. Hayırlı olsun başkanım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Elmas'ın o dönem maaş istemesine yönelik açıklama da sanırım Albayrak'tan gelmişti ama Elmas sonrasında yalanladı bunu ki ben hala CEO koyalım maaşını verelim mali yıl sonunda hesap versin kafasındayım. Bak bakalım zarar edebiliyor musun o zaman.

Bunu takimlara öneri olarak ve üstüne zorunlu yönetim yapilan zarari karsilamali maddesi niye gelmedi yapilandirma isinde?

O zaman her takim otomatikten mantikli calismaya baslayip ve kücülmeye giderde ve bir kac sene sonra kimse faizleri tam ödeyemiyor diye, yeni bir yapilandirma anlasmasina gerek kalmazdi.

Kendisi hakkında beni en çok endişelendiren durum terim yine sınırlarını aşıp başkana bulaşmaya kalkmaz böle bir şey olursada hemen yollar ayrılmalı umarım terim bu kötü huyunu tekrardan sergileyip bu güzelim yönetim kadrosununun enerjisini çalmaz cengize yaptıgı gibi

Bunu takimlara öneri olarak ve üstüne zorunlu yönetim yapilan zarari karsilamali maddesi niye gelmedi yapilandirma isinde?

O zaman her takim otomatikten mantikli calismaya baslayip ve kücülmeye giderde ve bir kac sene sonra kimse faizleri tam ödeyemiyor diye, yeni bir yapilandirma anlasmasina gerek kalmazdi.
Bahsettiğin durum kulüp tüzüğüyle ilişkili.

Trabzonspor, tüzüğüne ekledi o maddeyi.

Bu tüzüğe işlenirse başkan adayı çıkmayabilir o risk de var.
3 güne alır mazbatayı.

Siyasi seçimleri bile böyle takip etmemiştim, dursundan kurtulduğumuz seçim gibi oldu. Hayırlı olsun Allah(c.c) utandırmasın inşallah.

Geri
Üst Alt