- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
Vaadlerini bir bir yapıyor
50 yillik hasar verecek bu herif.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vaadlerini bir bir yapıyor
Oyunu kuralına göre oynamak, yani paramız var ama harcamamıza müsade etmiyorlar. Bizde gizliyoruz gibi bir mantık çıkıyor. Hakikaten paramız var mı? Akbaba’yı, onu bunu boş yere besleyecek para var mı? Gizlesen nolur, gizlemesen nolur? Deniz bitmiş.KAP meselesi hoş olmasa da oyunu kuralına göre oynamak için yapılan bir hamle gibi. Mali Genel Kurul'da çıkıp açıklarlarsa bu hamleyi nötrler ki öyle yapacaklarını düşünüyorum. Yapmazlarsa zaten başta Genel Kurul linç eder.
Fly Emirates olacaksa 3 yıl daha beklerim.Sponsorlugu goreve geldigimiz ilk hafta imzalayacak durumdayiz demisti. O vaadini de yerine getiremedi.
Dileyen halk tvye verdigi roportaji izleyebilir.
Fly Emirates olmasi icin 3 yil beklemen lazim zatenFly Emirates olacaksa 3 yıl daha beklerim.
Şimdi tekrar inceledim: Hoca sadece D.Bükreş maçından sonra izin vermiş takıma; onun dışında full çalışmış takım...Dolandırıldık mı acaba başkan geziyor teknik ekip sürekli takıma izin veriyor keyif çatıyorlar psv maçlarından sonra görecem ben bunları
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Başkan 10 gün içinde değil,Sponsorla on anlaşma imzaladık, göreve geldikten sonra bir hafta içinde bitiririz.
Kabul edin guzel kandirildiniz.