Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.547
- 106.178
- 4.738
?İnşallah aklıma gelen yola başvurmamıştır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
?İnşallah aklıma gelen yola başvurmamıştır
Biraz daha emin olursam anlatırım
Hep diyorum ali koc gibi değilde kendi ticari zekasıyla yükselmiş kulübe ucuz kredi desteği verebilecek bir başkan lazım bize. Bu buragin ne iş yaptığını bile bilmiyorum ben.Sanki para içinde yüzüyoruz onu yönetecek adam lazımmış gibi böyle meteliğe kurşun atan başkan getirdik. Tabi burda suç Elmas’ta değil, Galatasaraylıyım diye geçinen zengin insanların bu göreve talip olmaması
Ingilterede çay ocagi var.Hep diyorum ali koc gibi değilde kendi ticari zekasıyla yükselmiş kulübe ucuz kredi desteği verebilecek bir başkan lazım bize. Bu buragin ne iş yaptığını bile bilmiyorum ben.
Burak elmasin bir isi gücü yoktu büyük ihtimal, kendini kurtarmak icin son caresi Galatasaray Baskani olmakti onu basarabilmek icinde her yolu denedi, basta transfer hikayeleri, türkiye tarihin en büyük sponsor anlasmasi yapacakti, sonra secimi kazanmak adina terim babamiz arda reisimiz dedi ve bir sekilde kil payi secimi kazandi. Simdi bunun sefasini cekiyor. Keyfi yerinde cünkü Galatasaray baskanina acilmayan kapilar aciliyor. Yani adam kendini kurtardi.Hep diyorum ali koc gibi değilde kendi ticari zekasıyla yükselmiş kulübe ucuz kredi desteği verebilecek bir başkan lazım bize. Bu buragin ne iş yaptığını bile bilmiyorum ben.