Burak Elmas

Sanki para içinde yüzüyoruz onu yönetecek adam lazımmış gibi böyle meteliğe kurşun atan başkan getirdik. Tabi burda suç Elmas’ta değil, Galatasaraylıyım diye geçinen zengin insanların bu göreve talip olmaması

Sanki para içinde yüzüyoruz onu yönetecek adam lazımmış gibi böyle meteliğe kurşun atan başkan getirdik. Tabi burda suç Elmas’ta değil, Galatasaraylıyım diye geçinen zengin insanların bu göreve talip olmaması
Hep diyorum ali koc gibi değilde kendi ticari zekasıyla yükselmiş kulübe ucuz kredi desteği verebilecek bir başkan lazım bize. Bu buragin ne iş yaptığını bile bilmiyorum ben.

Başkan büyük adam. Taraftarimizin bu korona doneminde sağlığını düşündüğünden bizleri havalimanina akin ettirecek transferlerden kaçınması bence gayet güzel bir düşünce.

Apo ve Cengiz avarellerinin enkazını kaldırmak kolay değil. Adamlar transfer tahtasını bile kaparatak gitmiş. Başkanlık başarısını transfermetre ile ölçen kitle başlamış yangına, işin zor başkan.

başkan 6 ay yanlış kitaptan mı çalıştın bu nası organizasyon.

Hep diyorum ali koc gibi değilde kendi ticari zekasıyla yükselmiş kulübe ucuz kredi desteği verebilecek bir başkan lazım bize. Bu buragin ne iş yaptığını bile bilmiyorum ben.
Burak elmasin bir isi gücü yoktu büyük ihtimal, kendini kurtarmak icin son caresi Galatasaray Baskani olmakti onu basarabilmek icinde her yolu denedi, basta transfer hikayeleri, türkiye tarihin en büyük sponsor anlasmasi yapacakti, sonra secimi kazanmak adina terim babamiz arda reisimiz dedi ve bir sekilde kil payi secimi kazandi. Simdi bunun sefasini cekiyor. Keyfi yerinde cünkü Galatasaray baskanina acilmayan kapilar aciliyor. Yani adam kendini kurtardi.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Seçimi kazandığının ertesi günü kaybedecek zaman yok diyerek Terim'i Florya'ya getirdi ama o günden beri ses yok. Bol zaman mı keşfettin Başkan?
Bu ülkede vaatler hep mi seçilene kadar?

Öncekiler gibi çıktı Dursun 2.0 oda İbrahimovic gelecek Konoplyanka gelecek diye beklentimizi boşa çıkarmıştı. Hatta sighdorson ve grosskreutz'u hatırlamak dahi istemiyorum.

Evet artık gecikme periyoduna girdik. Yangın yerine çevirmeliyiz.

13 gün mü kaldı PSV maçına?

20 Temmuzu bekleyen transferler Malezya uçağına mı bindi?
transferler nerede başkan?

Geri
Üst Alt