Burak Elmas

Bir Lgbti üyesi ziyaret etseydi bunu der miydin? Yoksa sadece islami bir vakıf ziyaret ettiği için mi bu aşırı tepki? Bana göre ülkemiz buna hazır olmadığı için bu tarz ziyaretlerin iki tarafı da kabul edilmemeli mesela ama medeni bir ülkede iki tarafın ziyareti de kabul edilmeli sonuçta Galatasaray her tarafa eşit olmalı, her kesimden taraftarı var. Mesela bu istifa çağrısına göre Taylan Lgbti'ye destek oldu o zaman sözleşmesi fesih edilmeli. İşimize gelince Fikri Hür vicdanı hür diyoruz ama bizim gibi düşünmeyen kişileri hemen ötekileştiriyoruz.

Söz konusu Atatürk düşmanlığı ise LGBT miş o muş bu muş beni ilgilendirmez. Rezillik...

değil. erkeklerin kadını dövebilmesine izin veren, kadınları kocasının malı gibi gören kişilere de saygı duymak zorunda değiliz.
"Saygı duymak " ifadesi belki yanlış olabilir. Bu düşünceye karşı da çıkabiliriz bu bizim en büyük hakkımız. Ama evlendiği kadın buna okeyse buna karışamayız. Zaten bu ziyaretin eksi yazdığını yazmıştım ama adamlar bu vakıfın amacına bakmıştı amaç genç çiftlerin evlenmesine yardımcı olmak o yüzden ziyaretinde herhangi bir sakınca görmemiştir.

Bu vakıf Atatürk düşmanı mı? İlk defa senden öğreniyorum eğer öyleyse katılıyorum.

Laikliği savunuyorlarsa değildirler... Savunduklarını hiç görmedim, üstelik destekleyen çevrelere baktığımızda ( Örn: Hilal Kaplan) tersi olduğunu düşünüyorum...

thumb_YpqDJYUfaK2WMGgZFyQdDjonb0EIjO07WjSStry0.jpeg

Mehir vakfı gönüllüsü adamı yönetime alırsan ziyaret de kaçınılmaz olur gibi

Geri
Üst Alt